Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet canım 2 tane göbekli takım var biri dantelli diğeri annem biz küçükken almış güpürlü nevresim takımı..
Damat bohçamı hazır aldık hani böyle takımlar oluyor ya içinde seccadesi,havlusu,kuran-ı kerim kılıfı tesbihliği takım onlardan aldık ona koyduk.Hepsini bigün çekip koyucam inşallahh buraayaa yerimseniben Eltilerinki bide kayınvalideninki hep dantelli bohça oldu..

betacım çeyizlerin süper görünüyo maşallah
mutlulukla kullan hepsini sepete bayıldım yaa ne beceriklisin sen öyle:1hug:
Saol canımm a.s. Darısı sizin başınıza artık yerimseniben
evet beta olabiler şansa bak buz yoktu evde buzluktan doğuk bişi koydum iyi geldi

Aklında olsun önce kolonya sık sonrada hemen buz koy hemen iyi geliyor yerimseniben

bunebu orkide çok güzel bir çiçek ama nişan için gül daha uygun olur yda gösterişli bir çiçek yaparlar bende varsa eklim buraya gerçi beimki tanışmaya geldiklerinde getirdiler nişan çiçeği değil

bide biz ziraatçi olunca her çiçeği beğenemiyoruz

beta ne nısanlınındamı var bırak anam yarısı nı benden demesı
Sorma esmaa annem evdekilere yastık yaptı bide eve gittik ne görelim kayınvalidede 8 tane yastıkk koymuş :1shok: Çıkaramadıkta kılıflardan annem darılmasın oda dedi öyle kaldı düğünden sonra bi kısmını anneme geri göndericem yada vakumlu hurçlardan alıp bazaya koyucam kaydirigubbakcemile3 Sanırım burda en çok yastığı olan benim 18 tane kaydirigubbakcemile3

betam siyah olanlar da yastık mı???

Evet canım yastık birde yorgan var yerimseniben
Annem bi takımda nevresim takımına takalım dedi taçtan almıştım pamuklu saten takım en çok beğendiğime taktık çok güzelmiş açınca farkettim pırıl pırıl parlıyordu opuyorumnanaktan

Betaa süpermiş eklediklerin benimde 2 tane yorganım var saten.birini beyaz iş içine birinide dantele koyduk...benimkilerde bu akşam taşınacak

Pıtırcık geçmiş olsun cnmmm

kızlar yeni aldığım kaşıklığım.
ayrıca çatalbıçak takımıda aldım fakat ekleyemedim.

kaynak: tibet mutfak eşyalarından alıntıdır.

Eklentiler

• $oc_JDShef.webp
    6 KB · Görüntüleme: 29
anladım betacım saolasın gule gule huzurla kullanın
daha cok resım koyarsan daha cok mutlu olcamm

reyhan gule gule kullan ben ondan gormustum hoş

Betaa süpermiş eklediklerin benimde 2 tane yorganım var saten.birini beyaz iş içine birinide dantele koyduk...benimkilerde bu akşam taşınacak

Pıtırcık geçmiş olsun cnmmm

kızlar yeni aldığım kaşıklığım.
ayrıca çatalbıçak takımıda aldım fakat ekleyemedim.

kaynak: tibet mutfak eşyalarından alıntıdır.
reyhan bayıldm ben
buket saten yorgana hıc gerek yoktu be anacagım
eskıden gobeklı nevresmler varmış bnm annemde yaptırcaktı vazgectık sımdıkı nevresımlerın gobegı kapalı nerden gozukcek hehehee

[/URL]
[/IMG]

[/URL]
[/IMG]

kızlar bu kış istemeye geldiklerinde ki çiçek ve çikoltamı ekliorum

bunebu özelkle snein için ekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…