Evet canım 2 tane göbekli takım var biri dantelli diğeri annem biz küçükken almış güpürlü nevresim takımı..betaa ben öldum bıttım yaa o yastıklar yorganlar ne guzel nan senın 2 tne mı gobeklı takımın var alttakı turncu olan gobeklıde ustekı saten olan ne hemde dantellı
bohcann cok guzel hepsı mı dantellı damat beye ozel olan mı
bende damat bohcasını ördumde
sepetse bı harıka olmuşş yoktan var etmek bu olsa gerek emeklerıne sağlıkdarısı basıma ınş
Saol canımm a.s. Darısı sizin başınıza artık yerimsenibenbetacım çeyizlerin süper görünüyo maşallah
mutlulukla kullan hepsini sepete bayıldım yaa ne beceriklisin sen öyle:1hug:
evet beta olabilerşansa bak buz yoktu evde buzluktan doğuk bişi koydum iyi geldi
Sorma esmaa annem evdekilere yastık yaptı bide eve gittik ne görelim kayınvalidede 8 tane yastıkk koymuş :1shok: Çıkaramadıkta kılıflardan annem darılmasın oda dedi öyle kaldı düğünden sonra bi kısmını anneme geri göndericem yada vakumlu hurçlardan alıp bazaya koyucam kaydirigubbakcemile3 Sanırım burda en çok yastığı olan benim 18 tane kaydirigubbakcemile3beta ne nısanlınındamı var bırak anam yarısı nı benden demesı
betam siyah olanlar da yastık mı???
Betaa süpermiş eklediklerin benimde 2 tane yorganım var saten.birini beyaz iş içine birinide dantele koyduk...benimkilerde bu akşam taşınacak
Pıtırcık geçmiş olsun cnmmm
reyhan bayıldm benkızlar yeni aldığım kaşıklığım.
ayrıca çatalbıçak takımıda aldım fakat ekleyemedim.
kaynak: tibet mutfak eşyalarından alıntıdır.
kızlar yeni aldığım kaşıklığım.
ayrıca çatalbıçak takımıda aldım fakat ekleyemedim.
reyhannn çok hoş cnm güle güle kullan opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?