• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hİİİİİİİİİİİİ gamzeyı unutmusum sımdı baktım kımı unuttum dİye bİde fasolİne croİs amannnn tuhh:)

roselin, yok oda uzun zamandır gelmiyor. burcuözge, hayatım yok.
esmy yok :sm_cool:

nan baberko son dedıkoduyu anlatmama net fırsat vermıyo napım laa

ne dedikodusu yapıyonuz kız. böyle söyleyip bizi meraklandırmayın.

pıtır, hediye gelmiş iyi kötü kullan.

gunaydın kızlar
askımın babasının amcası vefat etmışmafoldumben bugun halasına gtcektık onlarda ank gıtmısler diğer amcasına gtcez bıraz tanısma bıraz başsağlığı olcak
başınız saolsun

Kızlar haberlerde okudum. Marketlerin gizli kazancı şu bize "kuruş yok" gerekçesiyle geri verilmeyen kuruşlarmış. hemen hemen her markette olan bu durum benimde başıma bir giyim mağazasında geldi.(ismini vermiyorum) ben 1 kuruş için bağırdım nasıl olurda olmaz diye. Kuruşumun peşindeyim çünkü ben kuruş kuruş kazanıyorum.size ait olan bişeyin isteğiniz dışında elinizden alınmasının sözlük manası gasptır. yani gasp ediliyoruz. İnatla paranızın üstünü isteyin. Genelde paracardlardan alışveriş yaparsanız kuruşuda girmek zorunda kalıyorlar.bir diğer pratik çözüm yolu ise 1 kuruşum yok diyene sorun değil al sana 4 kuruş ver şimdi 5 kuruş demek... Uyarmak istedim...
ben genelde marketten kredi kartıyla alışveriş yaparım,nakitte alsam dikkat etmem çok:)saf geliom biraz:D

noldu pıtırcık
aman ya bi çocuk var bilgisayarcıda çalışıo ona dedim nasıl exper aman kötü fln dedi

exper Türk Malı.İyidir.Neden öle düşündün ki??
birine sordumda kötü dedi die canım,ama ben çok beğendim

roselin, yok oda uzun zamandır gelmiyor. burcuözge, hayatım yok.
esmy yok :sm_cool:

ne dedikodusu yapıyonuz kız. böyle söyleyip bizi meraklandırmayın.

pıtır, hediye gelmiş iyi kötü kullan.
ya adam bana beğen dedi,beğenmediysen değiştir fln dedi dün ama ben beğendim,öle kötüde diildir herhalde ya,öff sormucam bi daha kimseye salak çocuk:)
net içinde başvurduk az önce

he bide akşam benim bacağımdan arı soktu,arkadaşa gitmiştim balkonda oturuoduk bişi ısırdı bacağımı ama nasıl kötü yandı,böcek sandım baştan bi baktım arı,buz fln koyduk hemen 2 yerden fln sokmuş,en son baya küçüktüm arı sokmuştu acısını unutmuşum valla:)

2001_02_28.gif

yaa kızlar askımm aradı hem sevınclı hem huzunluyum
sbh haberlerı ızledıysenız pamukkale otobusu kaza yapmıs 3 4 kısı hayatını kaybetmıştı ve o benım askımın calıstığı fırmanın dığer arabası aynı dk yola cıkmışlar onlar arkadan gelıyorlarmış sbh haberlerı ızledım cok uuzldum ayy askım o araca bınseydı dedım cok korkuyordum
neyse bu hostluktan kurtulmak ıcın basvuru yapmıstı kabul olmuşzemuszemus
bu ay sonuna kadr yolda olcak ve temmuzda yazıhane bolumune geccek cok sevındımmm yaa
hem yola cıkmak yok hemde bı yere gtmek yok benı daha cok gorck gercı anadolu yakasında olcak ama olsun ıcım rahatladı
bugun bulusamıycaz ama olsun napalım

böcüğüm Allah esirgesin :Saruboceq: ve hayırlı olsun :)
karikatürlere de koptum özellikle, 2. ve 3. ye, hayvanat bahçesi ve işle ilgili olana :)))))

Blackqueen benim perdelerime yorum yapmış dün hatta burayada gelmiş.özelinden mesaj attım nerdesin die.haberi olan varmı???

tskler komşu
tskler gazwoman abla
ayy ınş kurtulcak bı işten aklım hep onda kalıyordu sımdık o işi yaparsa umranıyede olck vardıyalı calıscak o gelemedığı zmn ben gtcem
ee ozmnda karsıda oturan gamze arsıma gıbılerını gorebılcem

merhabalar kızlarrr

iki gündür birhafta boyunca okuyamadığım sayfaları okumaya niyetlendim ama ııhh olmadı kafamçokkarıştı

bende yazmaya karar verdim
öncelikle belirtmek isterim ki düğün tarihim öne alındı
4 ağustos kına + nikah aynı gece
12 ağustos düğün

şimdi benim düğündaşım kimm oktarmıydıı :lepi:
davetiyeler basıldı scan edip göstereceğim size
daha cilt bakımına gideceğim
dişlerimi beyazlatacağım yazlık bir kaç cici almam gerekiyor
iç çamaşırları almam gerekiyor (seksi olanlardan ) kaydirigubbakcemile3

amma velakin en önemli sorun gelinliğim yok yawww
ben napıcammm mafoldumben

istediğim gelinlik ise bu

davinci01.jpg

herkesler evlenmiş Hayatım Arsima nasıllar
mandilincimde balayındamı acep

hepinizi öpüyorum çok ve de çok seviyorum
hep aklımdaydınız

bir de pıtırcık takvimimi yenilerse süper olcek

üff neler kaçırdım yawww merak ediyorum hepinizi
son sayfada olduğu için gördüm böcükcüm çok sevindim uşağının yazıhaneye geçmesine

anammm takvimim olmuşşşşş teşekkür ederim pıtırcıığımmmmmm

ayy inanmıyorum yaa 1 ay 11 gün üm varrr

hey gidi yaaa buketin şey dediğin hatırlıyorum hani

1 1 1 olduk demişti
hatırlıyonmu kız buket kaydirigubbakcemile2

Böcük gözün aydın yazıhane işi daha iyi .
croiselle hayırlı olsun. Ben 4 Temmuz'da düğünüm.
Esmy benide unutmamışsın.

Back
X