Böcük çaktırma ama banada öyle gelyio :)) nese korkutmayalım edanın gözünü seninkini bilemem valla içime hiçbişey doğmuyo bu konuda kaç yaşındaymış.kaynana sonuçta nekadar iyi olabilir ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ben de geliiiimm, beni de alsanıza aranızaaa, tatile gidemiyorum zaten bu sene :gitme: mafoldumbenoff canım akçay altınoluk assos küçükkuyu ayvalık cunda bozcaada hepsine gidelim:)
gordün herhaldebunebuuuuu bende gormedım senı bugun gormesem uyuyamam tekrar ekle
yok ya o inceedacım çok tatlısın maşalahçokta yakışmıssınız kayınvalden sana demiş ama müstakbel nişanlında sanki biraz toplu gibimi banamı öyle geldi
evet görmüşsünzemuszemusbısı kırmadıgın için saol eda
ya benim göbek o kadar çok ki ohooooeda nan senınkı sendenn daha şişkoo bee kaynana oğluna hıc bakmıyo herhall
masallah senı beğendım benn enısteyı :dilcikar:
teşekkür ederim bukeeeaaattttbu ne ya sayfa kaydıııı
bunebu çok şekersiniz kızzz
jtosik çok güzeller ne kadar tuttu acepp
Pıtırcık gelicem ama beraber akçaya gidelim olur mu???
yok yok o zayıfhee ya banada öyle geldi sankiCADIARZU
kız benimkine sorsan anası melekbaberkko öle öle kaynanadan cekeceğı var bu edanın bence
aboow benımkı nasıl acepp seker gıbı dıo ama bakalım nanelı mı lımonlu mu:roflol:
nan eda sızın 3 gun mu kaldı nıe senınkı pazar değıl mı hangı gundu nışan
kaynana 60 doğumlu benimBöcük çaktırma ama banada öyle gelyio :)) nese korkutmayalım edanın gözünü seninkini bilemem valla içime hiçbişey doğmuyo bu konuda kaç yaşındaymış.kaynana sonuçta nekadar iyi olabilir ki kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
o kınalıklar kimindi unuttum ama çok güzelmiş Çok üzgünüm çoook
Yok canim, biz aldik. Normalde erkek tarafi alir, ama benim kaynanam o gün yoktu. Tekrarda bunun icin taaaa Eminönüne gitmek istemedik.jtosik cnm bu aldıklarını erkek tarafımı aldı?
walla benimkine sorsan o da annem melek derkorksun bırak ebn dıym bu kaynanan yaman kaynana benımkıyle daha hıc konusmadım utanıyom söz olsunda konusurum dıom
48 yasında sanırım ayy benımkı anlatıyo ama ben cok dalgınım bu sıralar herbıseyı unutuyom he
oooh ben bu yorumları ona göstermek isterdim ama annesinden bahsettiimi bilse kıyamet koparben de geliiiimm, beni de alsanıza aranızaaa, tatile gidemiyorum zaten bu sene :gitme: mafoldumben
bunebuuu, :lepi: çok şeker görünüyosunuz kız, ayrıca sen seninkinden bayaaa bi daha hoşmuşsun :)
ya üzülme ya sinayo kınalıklar kimindi unuttum ama çok güzelmiş Çok üzgünüm çoook
ben de hep onu diyorum hıhhhhhbunebu evet cnm bende seni beğendim..kayınvaliden senin gibi bir kızın oğlunu beğenmesine şükretmeli bence...
heheheheehehehheeda bak gene ıyısın hee bız varız senı beğendıkk damat ehh ıste ıdare eder:roflol:
bıde el kaldırıyo bana bee hayrsız
baberko almayım ozmn
adı böcük zatenevet böcük kalsın dimi..ya adın ne cnm böcük yazıyorum kusura bakma...
evet böcük kalsın dimi..ya adın ne cnm böcük yazıyorum kusura bakma...
e süper ekonomik almışsın ya süperPahali seyler degildi Buketcim yani. Biz 100 tane cerezlik, 100 tane Misafirlik Kina, Kina örtüsü ve eldivenleri, tepsi, bir kilo Kina, igneler, mumlar, ve para takmak icin iki adet sey iste. Hepsi 100 Lira tuttu ;=)
kaynana 60 doğumlu benim:
e süper ekonomik almışsın ya süper
annemle ablam pazar akşamı bi kınaya gittiler
orda benim kınamı falan konuşmuşlar
eve geldi anlatıyo da anlatıyo ablam
ben ablamın kızına baktıım için gidemedim
hiç eleştiremiyorum maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?