polyaana mubarekk
polyanaya tecavuz etmısler ıyıkı ağda yaptrdım demış:1closedeyes:
sus çevirme lafımasallah annesı harbı melek kara melekkaydirigubbakcemile3
teyze mı ddımm kız dedım ya bende 10 yasımda teyze oldum dıe alıncak ne var hem normaldede teyzem olsann nolur hıc teyzem yokmafoldumben aramısda 8 yas var bıdekaydirigubbakcemile3
he bana bakmışlar hep cıcek cıcek olmaz buda böcuk olsun demısler
benim bildiğim kınaları ve kuruyemişleri onlar geitrirkızlar kına malzemelerini erkek tarafı getirmezmi
hay aksi :bbo:yok cnm nerde bıan once gıdem dıe evlenenler adımı yazdı ayakkabılarına bı baktım asık oldum 1. gun evlenmeye karar verdık
smdık benden kurtulduklarına sevınıyolar ıcten içie ama aksamları bılem evden yazıyom kurtulamazsınız dıe evlenıcede aksama kadr burdayımzemuszemus
böcük nişanlandınmı?
altınoluk akçay küçükkuyu ayvalık cunda bozcaada yolcusu kalmasınnn:) otobisimiz 1 saat sora kalkıoo:)
polyaana mubarekk
bı tarafına derken ne tarafına :roflol:
saol ya hıc gerek yoktuçatlaksın sen artık eminim :lepi:
baberko aslında evet erkek tarafı alır kınayla ilgili herşeyi..
oktar bende bu ütüyü alcam bi sitede buldum dışarda sorduğumdan 130 tl daha ucuzdu.
ne o polyanna muhabbeti be:)delüüüü
aa gerimi verilir
tmm aplaböcük sen benden küçükmüşün,bi daha ablana karşı saygılı ol:)
bende dıom bu koku nerden gelıyo puffyaaa ettim altıma gülerken deliii
sus çevirme lafı
hadi teyzeye açıklama verdin
kart
kart ne olacak
ona ne bulcan eşşek
benim bildiğim kınaları ve kuruyemişleri onlar geitrir
hay aksi :bbo:
walla mı :bbo:
[bılmem annem ver dedı verdım aldı oda evdekı ogluma kullanırım dedı yanı kaynıma yanı dolayısıyla nıhale bende kalsaymış bariiiii
yok cnm benı kım alır derken bırını buldum kakaladım kendımı pazar gunu ıstemem var allah nasıp ederse nışan sonbaharda söz olcak sımdılık:asigim:
polyaana mubarekk
evet kuşum , :dilcikar:biz buket gasoline gidiıoz siz kalın pişin sıcakta:)dimi kızlar
anaaaa kaynınlamı beraber nihalben bilmiyodumm ne güzel maşallahhkuzendiniz eltimi olcaksınız :) aman boşver evde tutup napıcan döküntü :)
hani teyze demek kötü bişi deildi ha ha hanihatrladım hatta burcununkıne ornek vermıştım he sımdık oldu :lepi: ne hafızam var ya kuvvetlıce
eşşek deme bee :mymeka:teyze derım he
walla bundan önce bi mevzu daha olmuştu biz birbirimizi görmedenkız bunebuu, biz senin kayınvalideye takılıyoruz falan ama sen kendini olumsuz manada şartlama sakın ona karşı, kadıncağız yapmış bir gaf, çok takılma sen yine de, sıcak davran, adımlarını at, ilişkinize(anne-kız) güzel başlamak adına en azından üzerine düşenleri yapmış olursun ki, belki de hakkaten çok seveceksiniz birbirinizi , belli mi olur kııııııızzz :)))
ben sana demedim mi sana yağmurlu havada su yok aaaaaabıze neden tsk etmedın :dilcikar:
:lepi:evleıncede ceyıs alcam gtmem bı yere
hahahahahahapolyaana mubarekk
hee ben 8 kasım 1979 doğumluyumbunebu hakikaten bu ne bu ? sen 30 yaşında fln diilsin yeme bizi ayrıca çok tatlısınkaynananda dönsünde bi tarafına baksın be iri görmemiş o :dance:
hepinizden büyüğüm hakket baağaa bişiler olioben 23 edacım ama kendimi 18 hissediyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sana biçarpcam o olacakbende 22,2 eda kaç bılmıyom unuttumm bırdenkaydirigubbakcemile3
onda ablaya karşı saygı olsa ohoooböcük sen benden küçükmüşün,bi daha ablana karşı saygılı ol:)
lentmm apla
bende dıom bu koku nerden gelıyo puff
kart derken ben kartlı uyeyım ya ondan yanı her lafı kendı uzerıne nıe alınıyon kı alla alla
resmınıde okadr yorum ettım :1closedeyes:
ben yemeğe gelınce gorusek snınle özel:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?