Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

masallah annesı harbı melek kara melekkaydirigubbakcemile3
teyze mı ddımm kız dedım ya bende 10 yasımda teyze oldum dıe alıncak ne var hem normaldede teyzem olsann nolur hıc teyzem yokmafoldumben aramısda 8 yas var bıdekaydirigubbakcemile3

he bana bakmışlar hep cıcek cıcek olmaz buda böcuk olsun demısler

almadım evde buldum bi tane siyah sade
nişan topicinde yazmıştım hatırla hatırla hatırlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

böcuk yaz cnm herkes öle der zemuszemus
ayy cok açım ben yaa eda senı yesem mı cıkolataya bayılırımda hanı sende esmersın azcık kartsın ama ıdare etcem
sana yağmurlu havada su yok eşşek
sen görürsün klava:

benim annemle yaşıtmış
walla annesi çıtı pıtı bi kadn
benim annemden 2 yaş küçük işte

sen kaç yaşındasın baberkocum

;=)) Insallah size Pazar günü resimlerimi gösterebilirim :kedi:
Kocaman öptüüüümmm
ay süper süper
heyecnla bekliyor oliciiimmm

böcük yazıyorum ozaman..böcük cnm bu forumda bayağı seviliyorsun sanırım...

yok cnm nerde bıan once gıdem dıe evlenenler adımı yazdı ayakkabılarına bı baktım asık oldum 1. gun evlenmeye karar verdık
smdık benden kurtulduklarına sevınıyolar ıcten içie ama aksamları bılem evden yazıyom kurtulamazsınız dıe evlenıcede aksama kadr burdayımzemuszemus

almadım evde buldum bi tane siyah sade
nişan topicinde yazmıştım hatırla hatırla hatırlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

sana yağmurlu havada su yok eşşek
sen görürsün klava:

hatrladım hatta burcununkıne ornek vermıştım he sımdık oldu :lepi: ne hafızam var ya kuvvetlıce

eşşek deme bee :mymeka:teyze derım he

kız bunebuu, biz senin kayınvalideye takılıyoruz falan ama sen kendini olumsuz manada şartlama sakın ona karşı, kadıncağız yapmış bir gaf, çok takılma sen yine de, sıcak davran, adımlarını at, ilişkinize(anne-kız) güzel başlamak adına en azından üzerine düşenleri yapmış olursun ki, belki de hakkaten çok seveceksiniz birbirinizi , belli mi olur kııııııızzz :)))

polyaana mubarekk
polyanaya tecavuz etmısler ıyıkı ağda yaptrdım demış:1closedeyes:

bunebu hakikaten bu ne bu ? sen 30 yaşında fln diilsin yeme bizi ayrıca çok tatlısın kaynananda dönsünde bi tarafına baksın be iri görmemiş o :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…