• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

syfalara bıseyler yzında bıtsın bu sayfa donelım eskı halımıze

ptırıım sen bılırsın ozmn cnm

bu ne ya sayfa kaydıııı
bunebu çok şekersiniz kızzz
jtosik çok güzeller ne kadar tuttu acepp
Pıtırcık gelicem ama beraber akçaya gidelim olur mu???

yenı gelen ark ısmın ne bacım senın nıckın bı tuhafta yanı ycycyc yazcama ısmıde desen hele

kına seylrı guzele benzıyo ama bısey anlamadım cok buyuk kuculturmusun cnm onlarıı
masalah mıllet evlenıyo ben daha söz ıcın 3,5 atıyom off ulaa offf

baberkko öle öle kaynanadan cekeceğı var bu edanın bence
aboow benımkı nasıl acepp seker gıbı dıo ama bakalım nanelı mı lımonlu mu:roflol:
nan eda sızın 3 gun mu kaldı nıe senınkı pazar değıl mı hangı gundu nışan

h geldın yelız kac yasındasın gelınlığın falan ayarladın mı ev tuttunuz mu mobılya aldınız mı

bu kadr soru souyom kız kaccak he:roflol:

sırf sayfa btsn dıe hee sızn için uğrasıyorum

syfalara bıseyler yzında bıtsın bu sayfa donelım eskı halımıze

ptırıım sen bılırsın ozmn cnm
saol canım dursun bakalım,yeni biri olunca zaten yepyeni bi başlangıç yapıcam merak etme sen.

bu ne ya sayfa kaydıııı

off canım akçay altınoluk assos küçükkuyu ayvalık cunda bozcaada hepsine gidelim:)

komşu ne kadar dıe ne soruyon baksana KOCAMANNNlarr:roflol:

ama cok hoşlar
dun bende burda lınk verdığım kına nışan cocuk söz tepsısı ıcn olan yere baktım ctesı tepsı alcam cok pahalıysa almam evde var bızm onu suslerım artık

nan sızın o saydığınız yerlere gdıyo benım herıf işte son durakta kucukkuyu oluyo öle dedı bana ben bılmıyom tabı bızmm köye gtseydı beleş gıderdım:roflol: ama ıc anadoluya calısmıyomuş koç amca

ayy kafayı yıycem hee sayfa hala duzelmedı yazcak laf kalmadı bende azcıkta sız konusun bacılarr

yok kız çorum derken bugun 19 gün kaldı ya çorumun trafik kodu yokksa öle hergün başka şehirde değilim:D:D:D:d

bu ne ya sayfa kaydıııı
Tam olarak hatirlamiyom canim. Tepsi 20 Tl galiba, Misafirlere dagitilacak olan Kinalar 50 tanesi 10 muydu CADIARZU

pıtırıcık senıde gordum nan sonunda:nazar:

eda senı kacrdım bıdaha kooyy bakcemm
koydum bi daha

kızlar annemı aradım cuma gunu alsın ozmn baban bıletı dedı ctesı gelır pazarda senınkıler gelır dedı
ınş babam bı yamukluk etmezzemuszemuszemuszemuszemuszemus
iyi düşün iyi olsun hadi bismillah

bende :lepi:

:lepi::lepi:
koydummmmm
bunebu ekle hadiiii
ekledimmmmm

kaydirigubbakcemile3 Şeniz

Kız güzelsinizz güzelsinizz zemuszemus Bunebuu kayınvalide iri yapılımı demişti sana :bbo: O iri yapılı görmüşmikii sırnaşık şey
göbek binikiyüz kilo çekiyo benimmmmm

olma mı yaa valla cok fazla var hemıde:kedi:

ohhh annemle konustum nan ben derım baban cuma gunune alır bıletı dedı ctesı dınlenır pazarda gelırler dedıkaydirigubbakcemile2
neden nan gıt bı tanış nışan olmadan derım ben
senın zayflaman ohoo yıllar alırkaydirigubbakcemile3
dövcem bak seni heee:oklava:

evlimi yazıyor yanlışlıkla olmuş demkki cnm...öylemi kalsın değiştireyimmi ne dersin?

böcük bayagı soru sormuşsun evet başladık bişlere işte

Pahali seyler degildi Buketcim yani. Biz 100 tane cerezlik, 100 tane Misafirlik Kina, Kina örtüsü ve eldivenleri, tepsi, bir kilo Kina, igneler, mumlar, ve para takmak icin iki adet sey iste. Hepsi 100 Lira tuttu ;=)

Back
X