Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Rengi de peek güzeelAllah bağışlaasın
Aman ben konudayken kafesi açma Bergüzarım Korelim ben kuşlardan korkarım
teşekkür ederizz maşallah deyiniiiiz
ilahi şekerim başka korkacak bişey bulamadın mı yahu

bence de yakışmış bi de altına resmi cetvelci yazmamış mııı koptum
bu arada en enerjik ve en komik desek daha doğru bence

rengin güzelliği maşallah
teşekkür ederiz baronesss annecik

aaayyy bilmiyoduuuumm goz alti morluklarimiiii benim kronik hastaliklarim yuzunden goz altlarim mor degil simsiyah resmen Allah sizden razi olsun tam gaza geldim simdi sabah oglumu temizledim sacini ve tirnaklarini kestim sonra banyo yaptirip yatirdim simdi sira bende

selam canlarr bendimahi canim oglusun cok tatli masallah Allah bagislasin neyse ben simdilik kacar kv damlamadan cilt temizligi yapayim sonra gorusuruz

sorma canım yaa benim de bayağı mor biraz genetik biraz göz çukurunun şeklinden biraz bilgisayara bakmaktan biraz da geç uyumaktan, ne olur bildiğiniz başka formüller varsa göz altı morlukları için paylaşın kızlarr

selam canlarr bendimahi canim oglusun cok tatli masallah Allah bagislasin neyse ben simdilik kacar kv damlamadan cilt temizligi yapayim sonra gorusuruz
kolay gelsin canım cilt temizliğini nasıl yaptığını da öğrenelim ama olur mu

1- 2kedi annemiz salonunun resmini koymuştu buraya ama eski resimlerden arşivinden küçük bi fotoydu yakında tamamını koyacaktı ama henüz tembellik etmekte

Ayy hakkaten cok tembelim yaa hala koymadımm

seninle uzağız tatlım malesef eskişehir yoluna yakınım ben

Aa ben nerde oldugumu söylemişmiydim unutmuşum evet baya uzakmışızz

ben de bir mubiş (muhabbet kuşu oluyor) annesi olduğumu açıklıyorum kızlarrr
maşallah deyin oğluşuma
Eki Görüntüle 1526051

Oyhh maşşallah oğlunaaa çok şirinnn

Ahahahh resmi cetvelci çok iyi olmuş ya

Ayy keşke ya ne iyi olurdu niye o kadar uzakta oturuyonn
O gün daha tam yerleştirmemiştik canım öylesine oturalım diye alelacele koymuştuk bende cekiverdim. Tam düzenini oturtim buraya mutlaka eklicem

Son düzenleme:
nerde oturduğunu diğer konunda okumuştum sanırım canım burada bahsetmemiş olabilirsin,
neyseki ankaradayız birgün görüşürüz muhakkak
kızlar sizde ankaraya gelinde topik buluşması yapalım

kızlaaaaaaaaaaaaaar,
benden bir soru sizlere;
mobilyalarınızı neyle nasıl temizliyorsunuz?
yani kuru bezle geçmenin dışında...
ben mesela mikrofiber bir bezle kuru tozunu alırım, başka bir mikrofiber bezle de camsil sıkıp tekrar geçerim,
sık aralıklarla yaptığımda sadece kuru geçtiğim de olur, hatta güzelce temizledikten sonra her gün toz püskülü ile geçiverirsem şahane olur çok geç tozlanır
ya merak ediyorum mobilyayı camsille silen bir ben miyimdir acebaaa

pronto un tozsavarı var canım ben onunla toz alıyorum beni bir hafta idare ediyor

Ben Ankara'ya bir gelişimde de toplanalıım Baronesss2KediAnnesi hani diyet yapıyorduk biz

Been! Ben de genelde camsille siliyorum ama alkollü olan var Clin diye bir marka, onunla. Kovaya su doldurmaya üşenmediğim zamanlarda da Loc'la.
Toz püskülü benlik değil bergüzar yaa. Ordan alıp öbür tarafa atıyor hapşurtuyor
Pronto Tozsavar da güzel bak Baronesss in yazdığı. Loc bitse tekrar alırım dedim ama daha bitmez o

hay yaşa senn tek değil mişim, canım hakiki camsilde de alkol var zaten gerçi toz alırken alkole ne hacet bence...
loclu prontolu sularla silince bulanık kalmıyo mu peki kurulamaya gerek kalmıyo inş..
bu arada toz püskülünü pek toz olmadığı zaman kullanacaksın yani bugün sildin diyelim yarın öbür gün geçiceksin biraz tozlandıktan sonra geçersen bi işe yaramaz,, bu arada pek dağıtmıyo yaa yapışıyo ona tozlar sürtünmeden dolayı

toplanalım tatlım valla çok merak ediyorum hepinizi

canım tozsavar sprey şeklinde sıkıp siliyorsun hem kullanımı pratik hem de geç tozlanmayı sağlıyor
clin bende de var ama ahşap mobilyaya zarar vermezmi o

canım tozsavar sprey şeklinde sıkıp siliyorsun hem kullanımı pratik hem de geç tozlanmayı sağlıyor
clin bende de var ama ahşap mobilyaya zarar vermezmi o
hee camsil usulü yaniiii güzelmişş camsilden daha mı zararsızdır diyorsun canım parlatıyor mu güzel? ben camsil zararsız diye hep onu kullandım bugüne dek bi de her yere farklı şey kullanmayı sevmiyorum pek hepsi kimyasal işte

fotodaki ürün canım, benim mobilya masif bir sorun çıkarmadı şimdilik zaten mobilya tozu için bir ürün benim için tozlanmayı geciktirmesi önemli ceviz rengi mobilya tozu hemen gösteriyo malesef
bende bu ürünü kadınlar kulübü sayesinde öğrenmiştim çok işime yaradı

Eklentiler

• img_021.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 102
masifse daha çok dikkat etmek gerekir tabi değil mi?
sirke de geç tozlandırıyormuş ama ne şekilde kullanılacak bilemiyorum sırf sirkeli su ile silince bulanık kalmaz mı acaba?
bu arada teşk ederim cnm denerim belki inş.

Aneemin evinde bende camsil kulaanirdi bekar halimle islak mendil yetiyor loc da iyidir onu kopurtup koltuk silmisligim bile var

Bende camsille siliyorum

Ben Ankara'ya bir gelişimde de toplanalıım Baronesss2KediAnnesi hani diyet yapıyorduk biz

Ben yapıyomki 3 kg verdim bile kız sen daha baslamadınmı

Ayy beni instagramda gordun ben merak listesinden cıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…