- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.761
evet yaaa bu kizlar ektiler bizi hepsi birden kayboldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaaa Yavrum Rabbim senin için en hayırlısını verir kalbini ferah tut Kendini rahat bırak inşaallah güzel olacakcanim birazda kafam dagilsin diye kendimi mesgul ediyorum yoksa kafayi yiyecem transferimin bugun 12. gunu sonuc negatif ama hala adet olmadim karnim agiriyor ama bisey yok habire tuvalete gidip duruyorum baska turlu zaman gecmiyor
sagol caniimm cok tesekurler ama beklemek cok zor yaa oglumda 8. gun pozitifi gormustum ama simdi malesef negatifYaaaaa Yavrum Rabbim senin için en hayırlısını verir kalbini ferah tut Kendini rahat bırak inşaallah güzel olacak
Maalesef deyip üzülme, olması gereken budur böylesi uygundur tevekkül et mirjamımHayırlısı için dua et, illa olması için değilsagol caniimm cok tesekurler ama beklemek cok zor yaa oglumda 8. gun pozitifi gormustum ama simdi malesef negatif
ama biri bana açıklasın ne oluyor şu beyaz sirke elma sirkesi mi değil miVay kalleş Ben 1.7 kilo verdim haftasonu düğünü var kuzenimin. Davetli değil ama sanırım kat kat göbeğim de benle gelecek
Bence öyle yap
"Sebzeleri bütün bütün çiğ çiğ buzdolabına koyan 2KediAnnesinin dramı" başlıklı hikayeyi okumaktan çok zevk alırız bence
Sarımsağı bende alınca hepsini temizliyorum Bir kısmını zeytinyağı içine atıp normal kısma, kalanı kuru halde havasını alıp buzluğa atıyorum. Kavanozdaki azalınca buzluktan takviye ediyorum
Ayyy tamaam aklımda olsun yemek takımımı alınca yapmam
Bende beyaz sirke kullanıyoruumDaha az kokuyor bence
Günaydıın
Bu kadar çok iş yapma kıskanıyorum
Eymenliakifli yok, @yagmuluk yok, @damlacikolata yok, hele hele @kba m da kayboldu ayy kızlar bizi ektiler heep
işte mesaj budur benden de sana bir taaaaçççMaalesef deyip üzülme, olması gereken budur böylesi uygundur tevekkül et mirjamımHayırlısı için dua et, illa olması için değil
ama biri bana açıklasın ne oluyor şu beyaz sirke elma sirkesi mi değil mi
işte mesaj budur benden de sana bir taaaaççç
şimdi arayıp eklemeye üşendim verdim say, rengarenk taşları osssuunnn
haklisin canim bende hayirlisi icin dua ediyorum zaten ama tup bebekte son hakkimdi bundan sonrasini sigortam karsilamiycak ve tedavi cok pahali sadece bir kutu igne 700 euro felan turkiyede yapsak okadar iznimiz yok o yuzden uzuluyorum dedigin gibi hayirlisi buymus, Rabbim yavruma hayirli, saglikli uzun omur versin hayirli evlat eylesin cok sukur oglum var Rabbim istiyen herkese nasip eylesinMaalesef deyip üzülme, olması gereken budur böylesi uygundur tevekkül et mirjamımHayırlısı için dua et, illa olması için değil
hmm öyle desene canım, hiç bilmiyodum inan bu beyaz sirke de doğal mı o neyden yapılıyomuş acabaHayır değil bergüzar yahu iyi dinle
Elma sirkesi, üzüm sirkesi, bir de beyaz sirke var. 3 çeşit.
Taac üstüne taac gözümü taçlar bürüdü
Mirjamım öyle son hak falan olduğunu bilmiyordum ben çok cahilim bu konuda. Tabii maddiyat boyutu da var. Bilmeyince konuşmak kolay oluyor kusuruma bakma arkadaşım.haklisin canim bende hayirlisi icin dua ediyorum zaten ama tup bebekte son hakkimdi bundan sonrasini sigortam karsilamiycak ve tedavi cok pahali sadece bir kutu igne 700 euro felan turkiyede yapsak okadar iznimiz yok o yuzden uzuluyorum dedigin gibi hayirlisi buymus, Rabbim yavruma hayirli, saglikli uzun omur versin hayirli evlat eylesin cok sukur oglum var Rabbim istiyen herkese nasip eylesin
Bilmiyorum ama daha az kokuyorhmm öyle desene canım, hiç bilmiyodum inan bu beyaz sirke de doğal mı o neyden yapılıyomuş acaba
sorun degil canim benim sen haklisin hayirlisi boyleymis bu arada az once kanamamda basladi negatif cikiyordu ama yinede bir umut diyodum oda bitti artik hayirlisi boyleymis herseyde bir hayir vardir biz bilmeden isteriz Rabbim bilir herseyi..Mirjamım öyle son hak falan olduğunu bilmiyordum ben çok cahilim bu konuda. Tabii maddiyat boyutu da var. Bilmeyince konuşmak kolay oluyor kusuruma bakma arkadaşım.
Allah gönlüne göre verir inşaallah; kanun değişir veya Türkiye'de uzun kalabileceğiniz bir dönem olur değerlendirirsiniz. Canını sıkma Allah'a şükür evladın var bir değil iki öpücükle öp her seferinde. Rabbim hayırlı uzun ömür versin canım arkadaşım
canım benim hep inanırım Allahım bir kapıyı kapatıyorsa muhakkak daha iyi bir kapı seni beklediği içindir hayırlısı olsun bitanemsorun degil canim benim sen haklisin hayirlisi boyleymis bu arada az once kanamamda basladi negatif cikiyordu ama yinede bir umut diyodum oda bitti artik hayirlisi boyleymis herseyde bir hayir vardir biz bilmeden isteriz Rabbim bilir herseyi..
sagol canim benim insallah..canım benim hep inanırım Allahım bir kapıyı kapatıyorsa muhakkak daha iyi bir kapı seni beklediği içindir hayırlısı olsun bitanem
üzülme tatlıcım herşeyde bir hayır vardır. şükret Rabbimin çocuk sevincini yaşatmadığı kulları da var her şey imtihansagol canim benim insallah..
kız ben seni yerimmmm oğluşlarını da yerimmmHayırlı cumalar hayırlı kandiller kızlar ne kadar güzel bir gün iki mübarek günü birlikte yaşıyoruz Rabbim hakkıyla yaşayan lardan eylesin inşallah ...
beni merak etmişsiniz ay nasıl mutlu oldum ben yokken yazdıklarını zı hep okudum canlarım ben Antalya ya annemlere geldim çok yoğunum çocukları tuvalete alistiriyorum mahvoldum bu arada anneannem hasta demiştim oda ameliyat oldu sağlığı çok iyiye gidiyor haziranda evime döneceğim yazmasam da aklım burda ve arada açıp okuyor um
mirjam seni okadar iyi anliyorum ki uzulmemek elde değil Rabbim oğluna sağlıklı uzun ömür versin ama sakın pes etme bir cetvelciye pes etmek olmaz bir gün kendiliğinden olur ümit var ol
bendimahi seccade çözümünü çok beğendim eve gidince aynısını yapacağım ben dantelli kutuya koyuyordum bu süper birde benim oglanlar in minik seccade leri eklendi yapınca resmini atarım inşallah
mirjam gben Baronesss ikikediannesi kba bendimahi ve benlacivert ve diğer tüm topic arkadaş larim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
kız canımcım salı da tatill ohhhhh iyisiniz şekerimbugün cumaaaaaaaaaaaaaa yarın tatil heyo heyo
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr