• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sinirime hakim olamiyorum kendimi zor tutuyorum ilkdefa aldatildim

Iste dengesiz hali bana sevdigi kiza degil aslında dengesiz degil beni sevemedi daha bu hafta pazar ben aradim bulustuk kavga ettik zarar veriyoruz gorusmeyelim dedi bilmiyorum bakalim ne olcak ama gelirse kurdugu cumlelerin aynisini kurcam insallah Allah bunu nasip ederde icim sogur
Defalarca gelip gittiğini okumamıştım. Öyleyse hiiiç muhattap olma. Kesin döner yuzsuz. Ya zaten öyle adamlardan kimseye hayır gelmez dengesiz kişilik bozuklukları olan kişiler genelde öyle oluyor. Evlenseler de yürütemiyorler. Sıkılgan ilişkiye adapte olamayan kişiler.
Annesiyle erkeklerin tanıstirmasina çok bel baglama derim. Eski sevgilimin abisi her kız arkadaşını eve annesiyle kahve içmeye görüyordu ve heps1 ay falan sürüyordu.
O değil eskiden fala sarmiştim. Bir falci demişti ki erkekler artık ciddi niyetine anneleriyle bir çay kahve içirip yatıp bırakıyorlar. Kızlar gelip burada ağlıyor ama beni annesiyle tanıştırdi evleneceğiz dedi diye.
Her erkek böyle degil ama böyle karaktersizlerde var malesef canım :KK43:
Bence sana yazdığında ilişkim var rahatsız etme beni bir daha numaramı sil de.

Iste dengesiz hali bana sevdigi kiza degil aslında dengesiz degil beni sevemedi daha bu hafta pazar ben aradim bulustuk kavga ettik zarar veriyoruz gorusmeyelim dedi bilmiyorum bakalim ne olcak ama gelirse kurdugu cumlelerin aynisini kurcam insallah Allah bunu nasip ederde icim sogur
Sen ona söylemek istediklerini yaz bir kâğıda ve yak. Gerçekten insana iyi geliyor. Bence dene bir kere

Umrunda olsaydim en azindan o telefonda senmisin diye adim geçerdi ama geçmedi bile bilmiyorum hesap sormalimiyim ah bi kufur etmeseydi arkadasim simdi arayip sorardim ama etti iste
Bendim derdim 😂
Nede kandirsin diye de hesap sorardım

Dunki konum bu tekrar konu açmak istedim cunku dün kendimi açıklayamadım .
Bu adam annesini kiz kardesini benimle tanistirdi annesi boyle kayinvalide havalarina bile girdi babasi da biliyodu babasi benim arkadasima soylemis gorusuyolar ama bakalim hayirlisi evlilik icin biraz bekliyoruz fln . Benim is yerime girip cikan bi bakiyorum çıkışta arabasiyla yanima gelmis . Bi bakiyorum ariyo cay koy yanina ugruycam saatlerce vakit gecirmeler , araba surerken bile elimi tutup surerdi bi taraftan sarilirdi cok kiskanirdi . Ama bi turlu de anlasamiyoduk ben bunu karakter farkliligima bagliyodum . Eski sevgilisini gizli numaraya anlatan adam annesine babasina anlatmaZ mi onlarda oynamislar resmen topluca beni salak yerine koymuslar . Biz sevgiliyken babasi gidip oglum evlencekmisiniz diye sordugunda " baba benim bekledigim var " niye demedi madem oyle .cok sinirliyim bisey yapmamak icin zor tutuyorum kendimi .ve hala utanmadan arayip senmisin benim cevremde senden baska kiz yok diyo inanamiyorum ya insanlar ne kadar karaktersiz nasil geccek bu sinirim ?
Güzel dilimizi doğru kullanırsanız her şey geçer.

Back