• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Kızlar simdide bana yardım
Şimdi benim adama domates biber soğan al dedim
Oda vur deyince öldürür hepsinden bilmem kaç kilo almış
Şimdi ben bunları dondurucuya atim diyom okadarı yiyemeyiz 2 kişi
Neler yapabilirim nasıl atabilirim? Menemen yapamam kavonozum yok
Direkt böyle butun butun atsam sonra cıkarıp kullanabilirmiyim?

Biz temizlik yapak siz çene.
:KK70:Butun butün olurmu kız.Kafa kıran olur o.
Sicak suya ısla domatesleti soy az z.yağında koy ocaga kapat agzinı kisik ateste öldur:KK70:
Biberleti kızart.
Istersen soganlarida öldur .toplu katliam azmettiricisi oldum sayende:KK70:
İster ayri ister karıstırip koy gitsin .kahvaltı ćorba yrmek hepsinde kullanılır.

Hepsini birlikte kavur. Posetlere böl. Birer kullanimlik cikarip yemege koyverirsin. :KK69::KK54:

canim ben domatesi ve biberi dograyip kilitli posetlere incecik koyup oyle atiyorum sonra yemek yapacagim zaman cikarip kullaniyorum sorun olmuyor ama gevsetmeden direk kullaniyorum sogani hic denemedim sarimsagida temizleyip atiyorum ama sogan huc denemedim

kızlaaaaaaaaaaaaaar,
benden bir soru sizlere;
mobilyalarınızı neyle nasıl temizliyorsunuz?
yani kuru bezle geçmenin dışında...
ben mesela mikrofiber bir bezle kuru tozunu alırım, başka bir mikrofiber bezle de camsil sıkıp tekrar geçerim,
sık aralıklarla yaptığımda sadece kuru geçtiğim de olur, hatta güzelce temizledikten sonra her gün toz püskülü ile geçiverirsem şahane olur çok geç tozlanır :KK66:
ya merak ediyorum mobilyayı camsille silen bir ben miyimdir acebaaa:KK53:
canim bende once supurgenin toz alma ucuyla aliyorum sonra benim toz almak icin ozel jemaka nin bezleri var hic deterjan kullanmadan once islak sonra kuru beziyle siliyorum hic iz kalmiyor :21: benim mobilyamda masif oluyor heralde, gercek agac, turkcesini bilmiyorum:KK43: eiken diyolar burda. bende cam deterjanlariyla sildim durdum yillarca sonra farkettimki cilasi gidiyor renkleri soldu simdi degistirecem diye onem vermiyorum ama suanki bezlerimden cok memnunum camlari felanda hep onla siliyorum

ay tatlım işte aradığım cevap, haarikasınn:KK9:
şimdi sorum şudur: bulanıklık kalıyor mu yoksa pırıl pırıl oluyor mu?:KK37:

Yok ne bulanikligi ,piril piril oluyor :)) mutfak dolaplarimi da silmistim rengi acildi parildadi :) beyaz sirke kurtaricim. Gunluk her yeri sirkeyle siliyorum. Haftalik deterjan kullaniyorum. :KK69::KK73:

canim ben domatesi ve biberi dograyip kilitli posetlere incecik koyup oyle atiyorum sonra yemek yapacagim zaman cikarip kullaniyorum sorun olmuyor ama gevsetmeden direk kullaniyorum sogani hic denemedim sarimsagida temizleyip atiyorum ama sogan huc denemedim

Ben sogani cig koymustum. Ince ince dograyip tabii. Hic memnun kalmadim. Bir garip kokuyor. :(

Bende camsille siliyorum :KK53:

Ben yapıyomki 3 kg verdim bile kız sen daha baslamadınmı :KK48:

Ayy beni instagramda gordun ben merak listesinden cıktım :KK48:
olurmu tatlım o güzel yüzünü gördüm ama sohbetini merak ediyorum tabi
balkonuma kahveye beklerim bizim cetvelcilerin dedikodusunu yaparız azıcık:KK53::KK70:

canım ben soğanları fileyle alıyorum hepsini rondodan geçirip yarısını çiğ yarısını yağda yemeklik kavurup birer yemeklik olarak minik saklama kaplarına bölüştürüp dondurucuya koyuyorum çiğ olanları köftede çorbada dolma içinde falan kullanıyorum kavurduklarımı da sebze yemeklerinde kullanıyorum acayip zaman kazandırıyo bana,
domates biberi de kavanozum yok demişsinya menemenlik hazırla buzdolabı poşetleriyle dondurucuya koy canım

Canim domatesle biberleri yemeklik dogra az yagda kavur posetle at dolaba daha dun ogle yaptigim posetler kurtaricim oldu cikarttim buzlu buzlu blendrdan gecirdim domates corbasi yaptim cok da guzel oldu :21:sogani bilemicem oldum olasi sevmem kendileri zaten:KK64:

Yok ne bulanikligi ,piril piril oluyor :)) mutfak dolaplarimi da silmistim rengi acildi parildadi :) beyaz sirke kurtaricim. Gunluk her yeri sirkeyle siliyorum. Haftalik deterjan kullaniyorum. :KK69::KK73:
beyaz sirke dediğin ne yaw elma sirkesi mi?? Üzüm sirkesi olmuyor mu??
Mutfak dolapların ne renk bilmiyorum ama ben bi yerde beyaz mutfak dolaplarında sirkenin sararma yaptığını duymuştum sanki:KK64: bilmem ne kadar doğru...

günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:KK71::KK73::rolleyes:
günaydınlar olsun ablacık:-)

Gunaydin cnm :KK3:gune enerjik baslamak boyle birsey herhalde :KK39:persembe gunu guzel gecsin yarin cuma nasilsa sona da tatil:KK71::KK6::KK73:
sana da günaydın ıslak mendilciii:KK70:

beyaz sirke dediğin ne yaw elma sirkesi mi?? Üzüm sirkesi olmuyor mu??
Mutfak dolapların ne renk bilmiyorum ama ben bi yerde beyaz mutfak dolaplarında sirkenin sararma yaptığını duymuştum sanki:KK64: bilmem ne kadar doğru...

günaydınlar olsun ablacık:-)

sana da günaydın ıslak mendilciii:KK70:

Beyaz sirke a101de satiliyor canim hicbir zarari yok :KK69::KK54:

selam kizlar:KK25:bugun burda tatil (hemelvaard) yani isanin goge yukselisini kutluyolar yani bizim mirac kandilimizin aynisi :KK48: esim evde olunca is yapamiyorum:KK43: o yuzden dun butun evimi bastan asagi temizledim bugunde kahvalti yapip ortaligi topladim oglumu yatirdim,bir makina camasir sabah yikandi serildi, icinci calistirildi biraz utu var ama biraz daha birikmesi lazim benim utum buharli utu oldugu icin biriktirip yapiyorum :21:

Bende camsille siliyorum :KK53:
Ben yapıyomki 3 kg verdim bile kız sen daha baslamadınmı :KK48:
Ayy beni instagramda gordun ben merak listesinden cıktım :KK48:
Vay kalleş :KK53::KK53: Ben 1.7 kilo verdim haftasonu düğünü var kuzenimin. Davetli değil ama sanırım kat kat göbeğim de benle gelecek:KK53::cry:
Bence öyle yap:KK51:
"Sebzeleri bütün bütün çiğ çiğ buzdolabına koyan 2KediAnnesinin dramı" başlıklı hikayeyi okumaktan çok zevk alırız bence:KK8:

Sarımsağı bende alınca hepsini temizliyorum:KK66: Bir kısmını zeytinyağı içine atıp normal kısma, kalanı kuru halde havasını alıp buzluğa atıyorum. Kavanozdaki azalınca buzluktan takviye ediyorumHoppa

canim bende once supurgenin toz alma ucuyla aliyorum sonra benim toz almak icin ozel jemaka nin bezleri var hic deterjan kullanmadan once islak sonra kuru beziyle siliyorum hic iz kalmiyor :21: benim mobilyamda masif oluyor heralde, gercek agac, turkcesini bilmiyorum:KK43: eiken diyolar burda. bende cam deterjanlariyla sildim durdum yillarca sonra farkettimki cilasi gidiyor renkleri soldu simdi degistirecem diye onem vermiyorum ama suanki bezlerimden cok memnunum camlari felanda hep onla siliyorum
Ayyy tamaam aklımda olsun yemek takımımı alınca yapmam:KK17:
Bende beyaz sirke kullanıyoruum:KK31:Daha az kokuyor bence:KK36:
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr:KK71::KK73::rolleyes:
Günaydıın:KK19::KK15:
selam kizlar:KK25:bugun burda tatil (hemelvaard) yani isanin goge yukselisini kutluyolar yani bizim mirac kandilimizin aynisi :KK48: esim evde olunca is yapamiyorum:KK43: o yuzden dun butun evimi bastan asagi temizledim bugunde kahvalti yapip ortaligi topladim oglumu yatirdim,bir makina camasir sabah yikandi serildi, icinci calistirildi biraz utu var ama biraz daha birikmesi lazim benim utum buharli utu oldugu icin biriktirip yapiyorum :21:
Bu kadar çok iş yapma:nazar: kıskanıyorum:KK53:
bu arada mavili nerelerde kac gundur gelmedi merak ettim dogrusuo_O
@mavili38 yok, @yagmuluk yok, damlacikolata damlacikolata yok, hele hele kba kba m da kayboldu ayy kızlar bizi ektiler heep:KK67:

Vay kalleş :KK53::KK53: Ben 1.7 kilo verdim haftasonu düğünü var kuzenimin. Davetli değil ama sanırım kat kat göbeğim de benle gelecek:KK53::cry:

Bence öyle yap:KK51:
"Sebzeleri bütün bütün çiğ çiğ buzdolabına koyan 2KediAnnesinin dramı" başlıklı hikayeyi okumaktan çok zevk alırız bence:KK8:

Sarımsağı bende alınca hepsini temizliyorum:KK66: Bir kısmını zeytinyağı içine atıp normal kısma, kalanı kuru halde havasını alıp buzluğa atıyorum. Kavanozdaki azalınca buzluktan takviye ediyorumHoppa

Ayyy tamaam aklımda olsun yemek takımımı alınca yapmam:KK17:

Bende beyaz sirke kullanıyoruum:KK31:Daha az kokuyor bence:KK36:

Günaydıın:KK19::KK15:

Bu kadar çok iş yapma:nazar: kıskanıyorum:KK53:

@mavili38 yok, @yagmuluk yok, damlacikolata damlacikolata yok, hele hele kba kba m da kayboldu ayy kızlar bizi ektiler heep:KK67:

canim birazda kafam dagilsin diye kendimi mesgul ediyorum yoksa kafayi yiyecem transferimin bugun 12. gunu sonuc negatif ama hala adet olmadim karnim agiriyor ama bisey yok habire tuvalete gidip duruyorum :( baska turlu zaman gecmiyor

Back