- 15 Aralık 2013
- 15.602
- 35.790
- 798
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.741
Kızlar simdide bana yardım
Şimdi benim adama domates biber soğan al dedim
Oda vur deyince öldürür hepsinden bilmem kaç kilo almış
Şimdi ben bunları dondurucuya atim diyom okadarı yiyemeyiz 2 kişi
Neler yapabilirim nasıl atabilirim? Menemen yapamam kavonozum yok
Direkt böyle butun butun atsam sonra cıkarıp kullanabilirmiyim?
ay tatlım işte aradığım cevap, haarikasınnFisfisa sirkeli su karisim koydum. Elimde surekli fis fis Ve mikrofiber bez. Aynalar ,sehpalar ,mobilyalar... 5dkda tamamdir.
canim ben domatesi ve biberi dograyip kilitli posetlere incecik koyup oyle atiyorum sonra yemek yapacagim zaman cikarip kullaniyorum sorun olmuyor ama gevsetmeden direk kullaniyorum sogani hic denemedim sarimsagida temizleyip atiyorum ama sogan huc denemedimKızlar simdide bana yardım
canim bende once supurgenin toz alma ucuyla aliyorum sonra benim toz almak icin ozel jemaka nin bezleri var hic deterjan kullanmadan once islak sonra kuru beziyle siliyorum hic iz kalmiyorkızlaaaaaaaaaaaaaar,
benden bir soru sizlere;
mobilyalarınızı neyle nasıl temizliyorsunuz?
yani kuru bezle geçmenin dışında...
ben mesela mikrofiber bir bezle kuru tozunu alırım, başka bir mikrofiber bezle de camsil sıkıp tekrar geçerim,
sık aralıklarla yaptığımda sadece kuru geçtiğim de olur, hatta güzelce temizledikten sonra her gün toz püskülü ile geçiverirsem şahane olur çok geç tozlanır
ya merak ediyorum mobilyayı camsille silen bir ben miyimdir acebaaa
ay tatlım işte aradığım cevap, haarikasınn
şimdi sorum şudur: bulanıklık kalıyor mu yoksa pırıl pırıl oluyor mu?
canim ben domatesi ve biberi dograyip kilitli posetlere incecik koyup oyle atiyorum sonra yemek yapacagim zaman cikarip kullaniyorum sorun olmuyor ama gevsetmeden direk kullaniyorum sogani hic denemedim sarimsagida temizleyip atiyorum ama sogan huc denemedim
olurmu tatlım o güzel yüzünü gördüm ama sohbetini merak ediyorum tabiBende camsille siliyorum
Ben yapıyomki 3 kg verdim bile kız sen daha baslamadınmı
Ayy beni instagramda gordun ben merak listesinden cıktım
günaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
beyaz sirke dediğin ne yaw elma sirkesi mi?? Üzüm sirkesi olmuyor mu??Yok ne bulanikligi ,piril piril oluyor :)) mutfak dolaplarimi da silmistim rengi acildi parildadi :) beyaz sirke kurtaricim. Gunluk her yeri sirkeyle siliyorum. Haftalik deterjan kullaniyorum.
günaydınlar olsun ablacıkgünaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
sana da günaydın ıslak mendilciiiGunaydin cnmgune enerjik baslamak boyle birsey herhalde persembe gunu guzel gecsin yarin cuma nasilsa sona da tatil
beyaz sirke dediğin ne yaw elma sirkesi mi?? Üzüm sirkesi olmuyor mu??
Mutfak dolapların ne renk bilmiyorum ama ben bi yerde beyaz mutfak dolaplarında sirkenin sararma yaptığını duymuştum sankibilmem ne kadar doğru...
günaydınlar olsun ablacık
sana da günaydın ıslak mendilciii
Vay kalleşBende camsille siliyorum
Ben yapıyomki 3 kg verdim bile kız sen daha baslamadınmı
Ayy beni instagramda gordun ben merak listesinden cıktım
Bence öyle yapKızlar simdide bana yardım
Sarımsağı bende alınca hepsini temizliyorumcanim ben domatesi ve biberi dograyip kilitli posetlere incecik koyup oyle atiyorum sonra yemek yapacagim zaman cikarip kullaniyorum sorun olmuyor ama gevsetmeden direk kullaniyorum sogani hic denemedim sarimsagida temizleyip atiyorum ama sogan huc denemedim
Ayyy tamaam aklımda olsun yemek takımımı alınca yapmamcanim bende once supurgenin toz alma ucuyla aliyorum sonra benim toz almak icin ozel jemaka nin bezleri var hic deterjan kullanmadan once islak sonra kuru beziyle siliyorum hic iz kalmiyorbenim mobilyamda masif oluyor heralde, gercek agac, turkcesini bilmiyorum eiken diyolar burda. bende cam deterjanlariyla sildim durdum yillarca sonra farkettimki cilasi gidiyor renkleri soldu simdi degistirecem diye onem vermiyorum ama suanki bezlerimden cok memnunum camlari felanda hep onla siliyorum
Bende beyaz sirke kullanıyoruumYok ne bulanikligi ,piril piril oluyor :)) mutfak dolaplarimi da silmistim rengi acildi parildadi :) beyaz sirke kurtaricim. Gunluk her yeri sirkeyle siliyorum. Haftalik deterjan kullaniyorum.
Günaydııngünaydınlaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
Bu kadar çok iş yapmaselam kizlarbugun burda tatil (hemelvaard) yani isanin goge yukselisini kutluyolar yani bizim mirac kandilimizin aynisi esim evde olunca is yapamiyorum o yuzden dun butun evimi bastan asagi temizledim bugunde kahvalti yapip ortaligi topladim oglumu yatirdim,bir makina camasir sabah yikandi serildi, icinci calistirildi biraz utu var ama biraz daha birikmesi lazim benim utum buharli utu oldugu icin biriktirip yapiyorum
@mavili38 yok, @yagmuluk yok,bu arada mavili nerelerde kac gundur gelmedi merak ettim dogrusu
Vay kalleşBen 1.7 kilo verdim haftasonu düğünü var kuzenimin. Davetli değil ama sanırım kat kat göbeğim de benle gelecek
Bence öyle yap
"Sebzeleri bütün bütün çiğ çiğ buzdolabına koyan 2KediAnnesinin dramı" başlıklı hikayeyi okumaktan çok zevk alırız bence
Sarımsağı bende alınca hepsini temizliyorumBir kısmını zeytinyağı içine atıp normal kısma, kalanı kuru halde havasını alıp buzluğa atıyorum. Kavanozdaki azalınca buzluktan takviye ediyorum
Ayyy tamaam aklımda olsun yemek takımımı alınca yapmam
Bende beyaz sirke kullanıyoruumDaha az kokuyor bence
Günaydıın
Bu kadar çok iş yapmakıskanıyorum
@mavili38 yok, @yagmuluk yok,damlacikolata yok, hele hele kba m da kayboldu ayy kızlar bizi ektiler heep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?