- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.701
Perde ve koltuk örtüsü satilan kumaşçilarda.Ellerine sağlık
Ya kumaş nerde satılıyor
ben cilt bakimi konusunda cok tembelim nolur beni gaza getirineveeeeet yüz yıkama kremi ile yıkanacak maden suyu buzu sürülüp nemlendirilecek ve bu arada abdest de alınacak görüşürüz kızlaaaar
Yaaa tuhhYaa ben bidefa denedimde video koymayı koyamadım bu foruma
Baronessssiim dedektif misin arkadaşımHe bide barones beni instagramda bastı gben habern varmı
Canım teşekkürlerafiyet olsunn
maşaallah ne güzel benim işim olmayan işlerden biridir dikiş
KumaşçılaardaaaaEllerine sağlık
Ya kumaş nerde satılıyor
De gitsin bendimahim
mirjamım cildi güzelleştiriyorben cilt bakimi konusunda cok tembelim nolur beni gaza getirinmaden suyu buzumu ilk defa duydum ne ise yariyo tam olarak
Yaaa tuhhGif yap o zaman nolur azcık kedilere bakcam ben
Baronessssiim dedektif misin arkadaşımGBT ye de bakıyor musun?
Ben yokken nasıl da heyecanlı şeyler yaşamışsınız yaaBasmak nasıl oldu tam olarak nerden buldunuz instagramda birbirinizii
Ay geçmişi okumam lazıımm başka neler kaçırdım acabaa
Canım teşekkürlerDikişi de halledersin sen, daha el atmamışsındır da ondan
Kumaşçılaardaaaa
De gitsin bendimahimBende sana bergüzar derim Yuvarlanır gideriz
mirjamım cildi güzelleştiriyorMaden suyunu buz kaplarına döküp donduruyorsun sonra buz olunca onu yüzünde gezdiriyorsun. Böylece sudaki mineraller cildine geçiyor hem de soğuk soğuk geçiyor cildi dirileştiriyor
Yaaa tuhhGif yap o zaman nolur azcık kedilere bakcam ben
Ben yokken nasıl da heyecanlı şeyler yaşamışsınız yaaBasmak nasıl oldu tam olarak nerden buldunuz instagramda birbirinizii
Kumaşçılaardaaaa
mirjamım cildi güzelleştiriyorMaden suyunu buz kaplarına döküp donduruyorsun sonra buz olunca onu yüzünde gezdiriyorsun. Böylece sudaki mineraller cildine geçiyor hem de soğuk soğuk geçiyor cildi dirileştiriyor
valla gülbenimgercektenmi gerci ben zaten aldigim kremleri duzenli kullansam bana yeterde tabi kullansam
O sıkıntı bende de vargercektenmi gerci ben zaten aldigim kremleri duzenli kullansam bana yeterde tabi kullansam
Genelde gülerim gülümserimkız tatlım öldüm sana gülmekten yaa bergüzar demek hayy Allah nerden gelir aklına
yok yok senin mizacın komik her halinden belli gerçek hayatta da böylesin kesin değil mi
dikişe gelince el atmadım doğru pek ilgimi de çekmiyor şimdilik ama belki ilerde dekorasyon uğruna meraklanabilirim belli olmaz
geçmişe gelince kaçırdığın 2 şeyi daha söyleyeyim
1- 2kedi annemizsalonunun resmini koymuştu buraya ama eski resimlerden arşivinden küçük bi fotoydu yakında tamamını koyacaktı ama henüz tembellik etmekte
1- ben de evim güzel evim bölümüne biraz değişiklikler yaptığım salonumu yeni konu olarak açmıştım burdan arkadaşlar da baktılar sağolsunlar
Sen yine koy da konunun devamına koy mesela yeni fotoğraf ekleyerek ki değişimleri anlayalımay haklısın valla e bu son olsun o zaman
Barones ankaranın neresindesin kız
vallahi senin topiğe geldiğin belli oluyor (sayfalar bile artmış) tatlım seni de topiğimizin en enerjiği ilan ediyorum sende fotodaki bu tacı hakettinİçinde galiba
Ya siz hatunlar koysanız ya arada mikemmel kedilerinizin fotoğrafını videosunu youtube da izlemediğim kedi videosu kalmadı galiba
Evin de mis kendin de mis ohhh miis
Marifetli hatuun
Bende kumaş aldım tembelliği bırakıp bluz diksem kendime keşke
Ne diyorsun bendimahim
aha utanıyorum..
utandım
Cetvelcilerin grup enerjisi bu
Bacağıma hemen krem sürdüm kabarmadı bileAma bildiğiniz kaynıyordu çorba
Gece yatarken bu fasla gireceğim bende. Şimdi yemek vakti
benden kaçmaz valla hiçbirşey ona göreYaaa tuhhGif yap o zaman nolur azcık kedilere bakcam ben
Kumaşçılaardaaaa
haklısın canım öyle yaparım artıkın, gerçekten mi teşekkür ederimSen yine koy da konunun devamına koy mesela yeni fotoğraf ekleyerek ki değişimleri anlayalımOda gitgide güzelleşiyor yalnız o minik dokunuşlar nasıl da fark ettiriyor
günaydın canımmherkeslere günaydınlar
seninle uzağız tatlım malesef eskişehir yoluna yakınım ben
vallahi senin topiğe geldiğin belli oluyor (sayfalar bile artmış) tatlım seni de topiğimizin en enerjiği ilan ediyorum sende fotodaki bu tacı hakettin
benden kaçmaz valla hiçbirşey ona göreçok pis yakalarım
Rengi de peek güzeelben de bir mubiş (muhabbet kuşu oluyor) annesi olduğumu açıklıyorum kızlarrr
maşallah deyin oğluşuma
Eki Görüntüle 1526051
ihihi tam yerini söylemiyorsun Baronesss'im biz de seni gbtleyeceğiz diye değil mii2KediAnnesiyle bir olup seni bulup işyerine gelip bir kahveni içeriz belki bir gün
Aman Allah'ım bir taacım olduYıllardır hep bugünü beklemiştim Hem de bir Baronesss'ten taac almak hangi kula nasip olur yaarabbiim Kendimi kraliçelerden şövalyelik ünvanı almış bir Sir gibi hissediyorum Ünvanım da "Resmi Cetvelci" mi oldu? Ne oldu? Gelini ne zaman öpebiliyoruz
Günaaydıın Baronesssim Günaaydin Bergüzaarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?