• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

selam topigimizin titiz, bakimli, temiz hatunlari:KK25: icimden hic bisey yapmak gelmiyor sadece gunluk temizligi ve yemegi yapiyorum baskada bisey yok :KK53: kendi cilt bakimimi bile yapmiyorum :KK43:icimden hic bisey gelmiyor :( sizi okuyup biraz gaza geldim insallah yarin once kendimi :KK48: sonra evimi ve banyomu iyice temizleyecem insallah..
bu arada yeni gelen arkadaslar olmus hos gelmisler

eveeeeet yüz yıkama kremi ile yıkanacak maden suyu buzu sürülüp nemlendirilecek ve bu arada abdest de alınacak görüşürüz kızlaaaar:KK24:
ben cilt bakimi konusunda cok tembelim nolur beni gaza getirin :KK67: maden suyu buzumu :KK57: ilk defa duydum ne ise yariyo tam olarako_O

Yaa ben bidefa denedimde video koymayı koyamadım bu foruma :KK43:
Yaaa tuhh:KK12: Gif yap o zaman nolur azcık kedilere bakcam ben:KK8:
He bide barones beni instagramda bastı gben habern varmı :KK53:
Baronessssiim dedektif misin arkadaşım:KK57: GBT ye de bakıyor musun?:oops::KK17::KK70:
Ben yokken nasıl da heyecanlı şeyler yaşamışsınız yaa:KK70::rolleyes::rolleyes: Basmak nasıl oldu tam olarak nerden buldunuz instagramda birbirinizii:eek:
Ay geçmişi okumam lazıımm başka neler kaçırdım acabaa:mad:
afiyet olsunn
maşaallah ne güzel benim işim olmayan işlerden biridir dikiş:KK53:
Canım teşekkürler:KK15: Dikişi de halledersin sen, daha el atmamışsındır da ondan:-):KK19:
Ellerine sağlık
Ya kumaş nerde satılıyor :KK53:
Kumaşçılaardaaaa:KK53::KK53:
gben gben sana gülben diyebilir miyim :-):-):-)
De gitsin bendimahim:KK15: Bende sana bergüzar derim:confused: Yuvarlanır gideriz:KK70:
ben cilt bakimi konusunda cok tembelim nolur beni gaza getirin :KK67: maden suyu buzumu :KK57: ilk defa duydum ne ise yariyo tam olarako_O
mirjamım cildi güzelleştiriyor:KK68: Maden suyunu buz kaplarına döküp donduruyorsun sonra buz olunca onu yüzünde gezdiriyorsun. Böylece sudaki mineraller cildine geçiyor hem de soğuk soğuk geçiyor cildi dirileştiriyor:KK19:

Baronessssiim dedektif misin arkadaşım:KK57: GBT ye de bakıyor musun?:oops::KK17::KK70:
Ben yokken nasıl da heyecanlı şeyler yaşamışsınız yaa:KK70::rolleyes::rolleyes: Basmak nasıl oldu tam olarak nerden buldunuz instagramda birbirinizii:eek:

Canım teşekkürler:KK15: Dikişi de halledersin sen, daha el atmamışsındır da ondan:-):KK19:

De gitsin bendimahim:KK15: Bende sana bergüzar derim:confused: Yuvarlanır gideriz:KK70:

mirjamım cildi güzelleştiriyor:KK68: Maden suyunu buz kaplarına döküp donduruyorsun sonra buz olunca onu yüzünde gezdiriyorsun. Böylece sudaki mineraller cildine geçiyor hem de soğuk soğuk geçiyor cildi dirileştiriyor:KK19:
:KK57::KK57::KK57: gercektenmi gerci ben zaten aldigim kremleri duzenli kullansam bana yeterde tabi kullansam :KK47:

kız tatlım öldüm sana gülmekten yaa bergüzar demek hayy Allah nerden gelir aklına :KK70::KK70:
yok yok senin mizacın komik her halinden belli gerçek hayatta da böylesin kesin değil mi:-)
dikişe gelince el atmadım doğru pek ilgimi de çekmiyor şimdilik ama belki ilerde dekorasyon uğruna meraklanabilirim belli olmaz :p
geçmişe gelince kaçırdığın 2 şeyi daha söyleyeyim
1- 2kedi annemiz :-) salonunun resmini koymuştu buraya ama eski resimlerden arşivinden küçük bi fotoydu yakında tamamını koyacaktı ama henüz tembellik etmekte :KK12:
1- ben de evim güzel evim bölümüne biraz değişiklikler yaptığım salonumu yeni konu olarak açmıştım burdan arkadaşlar da baktılar sağolsunlar :KK19:

:KK57::KK57::KK57: gercektenmi gerci ben zaten aldigim kremleri duzenli kullansam bana yeterde tabi kullansam :KK47:
valla gülbenim :KK70: güzel açıklamış tatlım ilave olarak gözenekleri sıkılaştırdığını ve göz altı morluklarına iyi geldiğini söylerler...bi de şu var ki soğuk her zaman cilde iyi gelir, güzelleştirir bazen de gül suyunu dondurup kullanırım ben :KK68:

O sıkıntı bende de var:eek: Kayınvalidem süslüdür benim. Geçen diyalog şu:

Kayınvalidem - Aaaa gözaltı kremi kullanmıyor musun kızım seen?
Ben - Anne ona 30 yaşından sonra başlanmıyor mu yaa :KK57::KK57::KK57: Sen ne zaman başladın?
Kayınvalidem - Ben senin yaşındayken başlamıştım 25te falan işte.
Ben - :KK42: Ben 28im:KK61:
Kayınvalidem - :KK53:Olsun işte başla şimdilerde bence:KK53::KK53: Üzülme üzülme.
kız tatlım öldüm sana gülmekten yaa bergüzar demek hayy Allah nerden gelir aklına :KK70::KK70:
yok yok senin mizacın komik her halinden belli gerçek hayatta da böylesin kesin değil mi:-)
dikişe gelince el atmadım doğru pek ilgimi de çekmiyor şimdilik ama belki ilerde dekorasyon uğruna meraklanabilirim belli olmaz :p
geçmişe gelince kaçırdığın 2 şeyi daha söyleyeyim
1- 2kedi annemiz :-) salonunun resmini koymuştu buraya ama eski resimlerden arşivinden küçük bi fotoydu yakında tamamını koyacaktı ama henüz tembellik etmekte :KK12:
1- ben de evim güzel evim bölümüne biraz değişiklikler yaptığım salonumu yeni konu olarak açmıştım burdan arkadaşlar da baktılar sağolsunlar :KK19:
Genelde gülerim gülümserimHoppaYüzüm normal hâliyle durduğunda herkes yanıma gelip neyin var der:KK30: Senin gazına gelip konunun Cem Yılmaz'ı oluyormuşum Bergüzarcığım:KK70:
Dikiş güzeldir stres alır tabi düzgün dikersen.Hoppa Öbür türlü sinir hastası eder hele bazen makine yok mu aayyy tansiyonunu ayarla, alt ipinii, gerginliğini, uzunluğunu:KK34:
Aman Allahım salon fotoğrafı mıı:KK73:Bulmam lazım:KK50:
Bergüzar sende her eve bir şey aldığında her bir şeyin yerini değiştirdiğinde tekrar konu açıyorsun kızım yaa:KK70:Alemsin dur bakiyorum şimdi:-)

Barones ankaranın neresindesin kız

seninle uzağız tatlım malesef eskişehir yoluna yakınım ben

İçinde galiba:rolleyes::KK70:
Ya siz hatunlar koysanız ya arada mikemmel kedilerinizin fotoğrafını videosunu youtube da izlemediğim kedi videosu kalmadı galiba:KK76:

Evin de mis kendin de mis ohhh miis:KK68:
Marifetli hatuun:KK52:
Bende kumaş aldım tembelliği bırakıp bluz diksem kendime keşke:KK20:o_O

Ne diyorsun bendimahim:KK57:
aha utanıyorum..
utandım:oops:
Cetvelcilerin grup enerjisi bu:KK68::KK68::KK68:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15:
Bacağıma hemen krem sürdüm kabarmadı bile:nazar: Ama bildiğiniz kaynıyordu çorba:63:

Gece yatarken bu fasla gireceğim bende. Şimdi yemek vakti:KK72::KK15:
vallahi senin topiğe geldiğin belli oluyor (sayfalar bile artmış) tatlım seni de topiğimizin en enerjiği ilan ediyorum sende fotodaki bu tacı hakettin

benden kaçmaz valla hiçbirşey ona göre:KK39: çok pis yakalarım:KK70:

Eklentiler

• princess-margaret_s-poltimore-tiara-created-by-garrard-in-1870.jpg
    princess-margaret_s-poltimore-tiara-created-by-garrard-in-1870.jpg
    209,4 KB · Görüntüleme: 86
seninle uzağız tatlım malesef eskişehir yoluna yakınım ben
vallahi senin topiğe geldiğin belli oluyor (sayfalar bile artmış) tatlım seni de topiğimizin en enerjiği ilan ediyorum sende fotodaki bu tacı hakettin
benden kaçmaz valla hiçbirşey ona göre:KK39: çok pis yakalarım:KK70:

:KK19::KK19::KK19::KK68::KK68::KK68::KK15::KK15::KK15::oops::oops::oops:
ihihi tam yerini söylemiyorsun Baronesss'im biz de seni gbtleyeceğiz diye değil mii:KK70::KK70:2KediAnnesiyle bir olup seni bulup işyerine gelip bir kahveni içeriz belki bir gün:KK53:
Aman Allah'ım bir taacım oldu:KK57::KK8: Yıllardır hep bugünü beklemiştim:KK33: Hem de bir Baronesss'ten taac almak hangi kula nasip olur yaarabbiim:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kendimi kraliçelerden şövalyelik ünvanı almış bir Sir gibi hissediyorum:-) Ünvanım da "Resmi Cetvelci" mi oldu? Ne oldu? :rolleyes: Gelini ne zaman öpebiliyoruz:KK70::KK70:
Günaaydıın Baronesssim Günaaydin Bergüzaarım:KK19::KK15:

:KK19::KK19::KK19::KK68::KK68::KK68::KK15::KK15::KK15::oops::oops::oops:
ihihi tam yerini söylemiyorsun Baronesss'im biz de seni gbtleyeceğiz diye değil mii:KK70::KK70:2KediAnnesiyle bir olup seni bulup işyerine gelip bir kahveni içeriz belki bir gün:KK53:
Aman Allah'ım bir taacım oldu:KK57::KK8: Yıllardır hep bugünü beklemiştim:KK33: Hem de bir Baronesss'ten taac almak hangi kula nasip olur yaarabbiim:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Kendimi kraliçelerden şövalyelik ünvanı almış bir Sir gibi hissediyorum:-) Ünvanım da "Resmi Cetvelci" mi oldu? Ne oldu? :rolleyes: Gelini ne zaman öpebiliyoruz:KK70::KK70:
Günaaydıın Baronesssim Günaaydin Bergüzaarım:KK19::KK15:

ahahahaaaaa :KK70::KK70::KK70:çok tatlısın sen ya koptum
ayyyyyyyyyyy profil resmini sevsinler senin yakıştı valla:KK15:
ünvanın "en enerjik cetvelci" canım hepimizin enerjisini yükseltiyorsun :KK36:
canım ya keşke gelseniz değil kahve evime misafirliğe beklerim :KK19: @2KediAnnesi nin terasında gözüm var zaten ben fotosunu görmüş özel insan olarak canlı canlı da görmek isterim öyle renkli öyle güzelki
@2KediAnnesi canım bekliyoruz buraya da fotoları

Back