• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Kızlar selam
Bir ara grubun sesi çıkmıyordu, benim butun duzenim bozuldu ya
Evi b*k götürüyor hep sizin yuzunuzden :KK53:
Al benden de o kadar:-) Dün kaseye doldurduğum kaynar sıcak çorbayı bacaklarıma döktüm yanlışlıkla. Koştum bacaklara su tuttum geldim üstünden şöyle bir sildim halıyı da. Şimdi onu güzelce silmem lazım :KK12:
Çamaşır katlanacak yıkanacaak serileceek:KK61: Dışarı çıkıp alışveriş yapılacaak eczaneye markete fırına gidilecek:KK43:
Canim ya ne bilim benimdolap oyle cok kirlenmio biraz pimpirikliyim hemen silinio felan utanmasam dantel sererim valla:-)
Ay nolur dantel serersen fotoğrafını çek çok merak ettim nasıl olur acaba:rolleyes: Güzel durursa ben de yapim:KK30:
herkese merhaba canlar, 2 saattir bilg başındayım kıyafet alışverişi yapcam onlara bakıp duruyodum amma oyaladı :KK43:
oysa işim de var evden çalışıyorum ben zaman zaman da :KK17:
Bende agar.io sitesinde bir oyun var ona sardım hazır eşimin yanından kalkmıyorken :KK17:Büyüyemiyorum hep beni yiyorlar:KK47::KK61:
ohhhh buzdolabı mis maşallah ilk sayfaya linkini ekledim canım
enginar dolması mı o:KK57: ahhhhhh ah cuma chilekciko köy tavuğu nasıl pişirilir diye sordu bilemedik o zaman neredeydin tatlım yemek konusunda en marifetlimiz sensin maşallah
Hayatımda pişirmedim enginar:KK53: Değil ki dolduracağım falan:-)
Kulkedisine döndüm ayol yeteeeeeeeer.:mad:Bakımlanip temizlenip suslenecegim artikın.:cool:
İşlerimi bitireyim sendenim ortak çaaakk:KK5:

Al benden de o kadar:-) Dün kaseye doldurduğum kaynar sıcak çorbayı bacaklarıma döktüm yanlışlıkla. Koştum bacaklara su tuttum geldim üstünden şöyle bir sildim halıyı da. Şimdi onu güzelce silmem lazım :KK12:
Çamaşır katlanacak yıkanacaak serileceek:KK61: Dışarı çıkıp alışveriş yapılacaak eczaneye markete fırına gidilecek:KK43:

Ay nolur dantel serersen fotoğrafını çek çok merak ettim nasıl olur acaba:rolleyes: Güzel durursa ben de yapim:KK30:

Bende agar.io sitesinde bir oyun var ona sardım hazır eşimin yanından kalkmıyorken :KK17:Büyüyemiyorum hep beni yiyorlar:KK47::KK61:

tatlım eşin hala hasta mı?

tatlım eşin hala hasta mı?
Canım sorduğun için teşekkürler.:KK15: Dünden iyi çok şükür ateşi düştü terlemeleri başladı. İlaçlara devam ediyoruz yarına daha da iyi olacak gibi inşaallah:KK68:
Ben dışarı işleri hallettim geldim:KK25: Çamaşır attım onlar yıkanıyor, yemek köfte pişireceğim onları hazırladım, çorbam dünden vardı bacaklarımı yakan:KK48: Bir de şu halıyı silsem:KK53:

:KK5:Yorulmusum yaaa .saclara da bi masa yapsam iyide Toto kalkmiyo:oops:

Vııızzzzzzttttttttt.Gaza geldim .tır tır tır gidiyorum.:KK19::KK70:
Tabi yavrum kaç dakika sürüyor ki maşalamak? Ben düzleştiriciyle bukle yapıyorum 15 dakika sürüyor :KK30: Ama tabi saçlarım ince telli, boyu da omuzlarımın altında öyle uzun değil:KK23:
İtinayla gaza getiriririririlirrrr:KK73:

Epey hallettim evi .:KK9::KK9:
Artik koltuk ortulerime uygun kırlentlerimin dikimine devam edebilirim .
Dikiş:KK36:makinem bekle beni geliyoruuuum ama yarin.:confused:
1431444637647.jpg

Eklentiler

• 20150512_182434.jpg
    20150512_182434.jpg
    65,1 KB · Görüntüleme: 109
Canım sorduğun için teşekkürler.:KK15: Dünden iyi çok şükür ateşi düştü terlemeleri başladı. İlaçlara devam ediyoruz yarına daha da iyi olacak gibi inşaallah:KK68:
Ben dışarı işleri hallettim geldim:KK25: Çamaşır attım onlar yıkanıyor, yemek köfte pişireceğim onları hazırladım, çorbam dünden vardı bacaklarımı yakan:KK48: Bir de şu halıyı silsem:KK53:
sana ve enerjine bayılıyorum ben ya bi de çok tatlı bi tarafın var söylemesem olmaz :KK15:
bacağına bişey olmadı inş. halıyı da silersin acele etme hele bebeni iyileştir Allahın izni ile :KK48::KK48:
inş yarına iyileşir:KK36:
bu arada kocaman bi maşaallah sana :KK31:

Yap yap:KK66: Mis misss:KK68:Bayılıyorum saçları güzelleştirmeyee. Maskeler maşalar düzleştiricileer:KK68:
ay kızlar ben de kaç saattir çalışıyorum cilt bakımımı geciktirdim bugün hemmen gidiyorum ben de güzelleşiyorum kıskandımm:p

Dikiş:KK36:makinem bekle beni geliyoruuuum ama yarin.:confused:Eki Görüntüle 1525298
bu kırlentten mi dikiyosun şekerim koltukta örtü mü var kendi rengi değil öyle mi?

eveeeeet yüz yıkama kremi ile yıkanacak maden suyu buzu sürülüp nemlendirilecek ve bu arada abdest de alınacak görüşürüz kızlaaaar:KK24:

Barones ankaranın neresindesin kız
İçinde galiba:rolleyes::KK70:
Ya siz hatunlar koysanız ya arada mikemmel kedilerinizin fotoğrafını videosunu youtube da izlemediğim kedi videosu kalmadı galiba:KK76:
Dikiş:KK36:makinem bekle beni geliyoruuuum ama yarin.:confused:Eki Görüntüle 1525298
Evin de mis kendin de mis ohhh miis:KK68:
Marifetli hatuun:KK52:
Bende kumaş aldım tembelliği bırakıp bluz diksem kendime keşke:KK20:o_O
sana ve enerjine bayılıyorum ben ya bi de çok tatlı bi tarafın var söylemesem olmaz :KK15:
bacağına bişey olmadı inş. halıyı da silersin acele etme hele bebeni iyileştir Allahın izni ile :KK48::KK48:
inş yarına iyileşir:KK36:
bu arada kocaman bi maşaallah sana :KK31:
Ne diyorsun bendimahim:KK57:
aha utanıyorum..
utandım:oops:
Cetvelcilerin grup enerjisi bu:KK68::KK68::KK68:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15:
Bacağıma hemen krem sürdüm kabarmadı bile:nazar: Ama bildiğiniz kaynıyordu çorba:63:
eveeeeet yüz yıkama kremi ile yıkanacak maden suyu buzu sürülüp nemlendirilecek ve bu arada abdest de alınacak görüşürüz kızlaaaar:KK24:
Gece yatarken bu fasla gireceğim bende. Şimdi yemek vakti:KK72::KK15:

ay kızlar ben de kaç saattir çalışıyorum cilt bakımımı geciktirdim bugün hemmen gidiyorum ben de güzelleşiyorum kıskandımm:p

bu kırlentten mi dikiyosun şekerim koltukta örtü mü var kendi rengi değil öyle mi?
Evet örtu var .Ortü ve kirlent kuması almistim iki kırlent daha diktimmiydi oh diycem.

İçinde galiba:rolleyes::KK70:
Ya siz hatunlar koysanız ya arada mikemmel kedilerinizin fotoğrafını videosunu youtube da izlemediğim kedi videosu kalmadı galiba:KK76:

Evin de mis kendin de mis ohhh miis:KK68:
Marifetli hatuun:KK52:
Bende kumaş aldım tembelliği bırakıp bluz diksem kendime keşke:KK20:o_O

Ne diyorsun bendimahim:KK57:
aha utanıyorum..
utandım:oops:
Cetvelcilerin grup enerjisi bu:KK68::KK68::KK68:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK15::KK15::KK15::KK15:
Bacağıma hemen krem sürdüm kabarmadı bile:nazar: Ama bildiğiniz kaynıyordu çorba:63:

Gece yatarken bu fasla gireceğim bende. Şimdi yemek vakti:KK72::KK15:
afiyet olsunn

Evet örtu var .Ortü ve kirlent kuması almistim iki kırlent daha diktimmiydi oh diycem.
maşaallah ne güzel benim işim olmayan işlerden biridir dikiş:KK53:

Back