• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

aynen oyle canim yani anlayacagin kendim ettim kendim buldum :KK53: tranferden sonra doktorum dikkatli olmalisin hele ilk uc gun bisey yapma demisti uc gun sonra banyo icler acisiydi :KK61:halada temizlemedim :KK53:
Hayra beklemişsin sen yavrum yaa:KK19:Rabbim yardım eder şıp diye tertemiz oluverir inşaallah:KK15::21: Bekleyiş de ayrı heyecandır şimdi:KK17:

Barones merhaba.Bu aralar buharlı temizleyiciye taktım.ben daha çok elde kullanacağım ,cam dış kabin,petek vs. Bir ürün arıyorum .Alf handyden memnun musun? Buhar çıkışı nasil?makine buhar yaparken çok ısınıyor mu? Ürünü kaç dakika kullana biliyorsun,şu bitince şu doldurup devam etmen için ne kadar beklemen gerekiyor.
sorgu memuru gibi oldum,kullanan c birini bulunca fırsat bu fırsat dedim.
merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin teker teker cevap vereyim
memnunmuyum, senin alıntıladığın yazımda da bahsettiğim gibi açıkçası çok fazla kullanmıyorum cam balkon camları radyatörler falan, yani tanıtımlarında bahsedilen kadar çok fonksiyonel olarak kullanmıyorum ama kullandığım kısımlar için memnunum canım
buhar çıkışı kuvvetli hiç kesilmeden buhar çıkışı oluyor (not: ucunu uzatmak için hortum gibi bir aparatı var onu takınca bir süre sonra su akıtıyor buhar çıkışı azalıp tekrar artıyor o yüzden o uzatma hortumunu hiç kullanmıyorum)
buhar yaparken ısınmıyor
valla dakika tutmadım ama tek dolum cam balkon camlarına falan yetiyor
5 dk da falan tekrar hazır oluyor hatta kaynar su koyuyorlarmış hemen hazır oluyormuş ama ben hiç denemedim zaten o kadar uzun süreli bir kullanımım olmadı
genel görüşüm canım, kullanıma göre değişir tabi daha efektif kullanan arkadaşlar vardır mutlaka bana göre olmazsa olmaz bir alet değil
alf hero dan çok memnunum laminat temizliği için 10 numara beş yıldız, (fayans mı denir yani arası derzli karolar için önermiyorum)
umarım yardımcı olabilmişimdir canım:KK15:

20150512_111003.jpg
20150511_133711.jpg
:KK70:Tencerenin birinde de bu var.
kapak cekerken durmuyo ayağım cıkiyo fotoda :KK48:
Buzdolabı bosalttım pazar yolcusuyum .:KK76:

Fotolara bakarken kafami yan cevirip bakiorum :KK70:Temizlik gibusu yok miss :KK68:Darisi benim dolaba ins :KK37:
Dolap ortusu icin ne kullaniyorsunuz tam goremedim ama , ins tasininca ben kapitone kestirecegim cok mu abarmis olurum :KK64:
En alta kestirme olanlar varya dolap ici ortusü diye onlardan koydum .
Baskada bisey yok .Pratik pratik siliyorum camları .ortü uzun is
bide folyolu tuz kaplarım var onlarda mikrop ve nem onlemek için .hiç koku olmaz bende.

merhaba canım öncelikle aramıza hoşgeldin teker teker cevap vereyim
memnunmuyum, senin alıntıladığın yazımda da bahsettiğim gibi açıkçası çok fazla kullanmıyorum cam balkon camları radyatörler falan, yani tanıtımlarında bahsedilen kadar çok fonksiyonel olarak kullanmıyorum ama kullandığım kısımlar için memnunum canım
buhar çıkışı kuvvetli hiç kesilmeden buhar çıkışı oluyor (not: ucunu uzatmak için hortum gibi bir aparatı var onu takınca bir süre sonra su akıtıyor buhar çıkışı azalıp tekrar artıyor o yüzden o uzatma hortumunu hiç kullanmıyorum)
buhar yaparken ısınmıyor
valla dakika tutmadım ama tek dolum cam balkon camlarına falan yetiyor
5 dk da falan tekrar hazır oluyor hatta kaynar su koyuyorlarmış hemen hazır oluyormuş ama ben hiç denemedim zaten o kadar uzun süreli bir kullanımım olmadı
genel görüşüm canım, kullanıma göre değişir tabi daha efektif kullanan arkadaşlar vardır mutlaka bana göre olmazsa olmaz bir alet değil
alf hero dan çok memnunum laminat temizliği için 10 numara beş yıldız, (fayans mı denir yani arası derzli karolar için önermiyorum)
umarım yardımcı olabilmişimdir canım:KK15:

Cevabın için çok teşekkür ederim.Bu arada hoşbuldum.Aynı zamanda hemşehriyiz.ama ben memlekette değilim.
Evim almış başını gidiyor.Düzeni beceremeyenlerdenim. Burayı okuyarak azim topluyorum :)
çok uzun zamandır buharlı temizleyici düşünüyordum ama bir türlü elim değmedi.Pratikliği severim.Buharlı temizleyici ile ilgili çok yorum var.Memnun olanda çok ,olmayanda.Yer silmede Scoth Brite mop kullanıyorum.Yer silme için mop ya da mikrofiber siliciler daha pratik geliyor.Saçaklı olanlardan vazgeçeli çok oldu.
handy yoruyormu ?bir de alternatif Fakir jaws var.hem küçük,hem ele alınabiliyor,hem tekerlekli süpürge gibi yerde kullanılabiliyor.
sizi takipteyim.

Gunaydın canlar.
Buzdolabı bosalttım parcalar lavaboda yıkıyorum herseyi
Çok enercikim:KK70::KK71:bakalim neler yapabileceğim.
Günaydııın benlaciveert:KK15::KK15:
Ben uyanana kadar sen yapmışsın bitirmişsin zaten maaşallah:-):KK19:
günaydınlar herkese:KK73::KK73::KK73:
Günaydın Baronesss imm:KK68::KK68:
Fotolara bakarken kafami yan cevirip bakiorum :KK70:Temizlik gibusu yok miss :KK68:Darisi benim dolaba ins :KK37:
Dolap ortusu icin ne kullaniyorsunuz tam goremedim ama , ins tasininca ben kapitone kestirecegim cok mu abarmis olurum :KK64:
chilekciko canım buzdolabına kapitone pek uygun olmaz bence amao_O:KK19:Mutfak dolaplarına da şüpheliyim ama gardolabına şifonyer çekmecelerine falan şaahane olur:KK73:
Cevabın için çok teşekkür ederim.Bu arada hoşbuldum.Aynı zamanda hemşehriyiz.ama ben memlekette değilim.
Evim almış başını gidiyor.Düzeni beceremeyenlerdenim. Burayı okuyarak azim topluyorum :)
çok uzun zamandır buharlı temizleyici düşünüyordum ama bir türlü elim değmedi.Pratikliği severim.Buharlı temizleyici ile ilgili çok yorum var.Memnun olanda çok ,olmayanda.Yer silmede Scoth Brite mop kullanıyorum.Yer silme için mop ya da mikrofiber siliciler daha pratik geliyor.Saçaklı olanlardan vazgeçeli çok oldu.
handy yoruyormu ?bir de alternatif Fakir jaws var.hem küçük,hem ele alınabiliyor,hem tekerlekli süpürge gibi yerde kullanılabiliyor.
sizi takipteyim.
Hoşgeldiin merikeklik:KK25: Biz de birbirimizden öğreniyoruz işte bir şeyler:KK58:Aramıza hoşgeldin:KK15:
İnşaallah aradığın gibi pratik bir buharlı alet bulursun:KK19:

bide folyolu tuz kaplarım var onlarda mikrop ve nem onlemek için .hiç koku olmaz bende.

Tuz kabi ne ki bildigimiz tuz mu aaa ilk defa duydum:KK35: sut konur biliodum daa

Günaydııın benlaciveert:KK15::KK15:
Ben uyanana kadar sen yapmışsın bitirmişsin zaten maaşallah:-):KK19:

Günaydın Baronesss imm:KK68::KK68:

chilekciko canım buzdolabına kapitone pek uygun olmaz bence amao_O:KK19:Mutfak dolaplarına da şüpheliyim ama gardolabına şifonyer çekmecelerine falan şaahane olur:KK73:

Hoşgeldiin merikeklik:KK25: Biz de birbirimizden öğreniyoruz işte bir şeyler:KK58:Aramıza hoşgeldin:KK15:
İnşaallah aradığın gibi pratik bir buharlı alet bulursun:KK19:

Canim ya ne bilim benimdolap oyle cok kirlenmio biraz pimpirikliyim hemen silinio felan utanmasam dantel sererim valla:-)

folyolu tuz kabı nasıl oluyo canım, valla seni görünce canım çekti benim buzdolabı da temizlenmeyi bekliyor:KK51:

herkese merhaba canlar, 2 saattir bilg başındayım kıyafet alışverişi yapcam onlara bakıp duruyodum amma oyaladı :KK43:
oysa işim de var evden çalışıyorum ben zaman zaman da :KK17:

sizi takipteyim.
canım jaws ı bilmiyorum malesef, handy küçük öyle yoracak bir durumu yok
eskişehirlisin sanırım ben de orada yaşamıyorum malesef:cry: ankaradayım

Back