- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.681
Evet canım Eskişehirliyim ama Çorumdayım.canım jaws ı bilmiyorum malesef, handy küçük öyle yoracak bir durumu yok
eskişehirlisin sanırım ben de orada yaşamıyorum malesefankaradayım
Al benden de o kadarKızlar selam
Bir ara grubun sesi çıkmıyordu, benim butun duzenim bozuldu ya
Evi b*k götürüyor hep sizin yuzunuzden
Ay nolur dantel serersen fotoğrafını çek çok merak ettim nasıl olur acabaCanim ya ne bilim benimdolap oyle cok kirlenmio biraz pimpirikliyim hemen silinio felan utanmasam dantel sererim valla
Bende agar.io sitesinde bir oyun var ona sardım hazır eşimin yanından kalkmıyorkenherkese merhaba canlar, 2 saattir bilg başındayım kıyafet alışverişi yapcam onlara bakıp duruyodum amma oyaladı
oysa işim de var evden çalışıyorum ben zaman zaman da
Hayatımda pişirmedim enginarohhhh buzdolabı mis maşallah ilk sayfaya linkini ekledim canım
enginar dolması mı oahhhhhh ah cuma chilekciko köy tavuğu nasıl pişirilir diye sordu bilemedik o zaman neredeydin tatlım yemek konusunda en marifetlimiz sensin maşallah
İşlerimi bitireyim sendenim ortak çaaakkKulkedisine döndüm ayol yeteeeeeeeer.Bakımlanip temizlenip suslenecegim artikın.
tatlım eşin hala hasta mı?Al benden de o kadarDün kaseye doldurduğum kaynar sıcak çorbayı bacaklarıma döktüm yanlışlıkla. Koştum bacaklara su tuttum geldim üstünden şöyle bir sildim halıyı da. Şimdi onu güzelce silmem lazım
Çamaşır katlanacak yıkanacaak serileceekDışarı çıkıp alışveriş yapılacaak eczaneye markete fırına gidilecek
Ay nolur dantel serersen fotoğrafını çek çok merak ettim nasıl olur acabaGüzel durursa ben de yapim
Bende agar.io sitesinde bir oyun var ona sardım hazır eşimin yanından kalkmıyorkenBüyüyemiyorum hep beni yiyorlar
Hayatımda pişirmedim enginarDeğil ki dolduracağım falan
İşlerimi bitireyim sendenim ortak çaaakk
Canım sorduğun için teşekkürler.tatlım eşin hala hasta mı?
Al benden de o kadarDün kaseye doldurduğum kaynar sıcak çorbayı bacaklarıma döktüm yanlışlıkla. Koştum bacaklara su tuttum geldim üstünden şöyle bir sildim halıyı da. Şimdi onu güzelce silmem lazım
Çamaşır katlanacak yıkanacaak serileceekDışarı çıkıp alışveriş yapılacaak eczaneye markete fırına gidilecek
Ay nolur dantel serersen fotoğrafını çek çok merak ettim nasıl olur acabaGüzel durursa ben de yapim
Bende agar.io sitesinde bir oyun var ona sardım hazır eşimin yanından kalkmıyorkenBüyüyemiyorum hep beni yiyorlar
Hayatımda pişirmedim enginarDeğil ki dolduracağım falan
İşlerimi bitireyim sendenim ortak çaaakk
Yap yapYorulmusum yaaa .saclara da bi masa yapsam iyide Toto kalkmiyo
Vııızzzzzzttttttttt.Gaza geldim .tır tır tır gidiyorum.Yap yapMis misss Bayılıyorum saçları güzelleştirmeyee. Maskeler maşalar düzleştiricileer
Tabi yavrum kaç dakika sürüyor ki maşalamak? Ben düzleştiriciyle bukle yapıyorum 15 dakika sürüyorVııızzzzzzttttttttt.Gaza geldim .tır tır tır gidiyorum.
Aynı ben biraz uzun benimkilerTabi yavrum kaç dakika sürüyor ki maşalamak? Ben düzleştiriciyle bukle yapıyorum 15 dakika sürüyorAma tabi saçlarım ince telli, boyu da omuzlarımın altında öyle uzun değil
İtinayla gaza getiriririririlirrrr
sana ve enerjine bayılıyorum ben ya bi de çok tatlı bi tarafın var söylemesem olmazCanım sorduğun için teşekkürler.Dünden iyi çok şükür ateşi düştü terlemeleri başladı. İlaçlara devam ediyoruz yarına daha da iyi olacak gibi inşaallah
Ben dışarı işleri hallettim geldimÇamaşır attım onlar yıkanıyor, yemek köfte pişireceğim onları hazırladım, çorbam dünden vardı bacaklarımı yakan Bir de şu halıyı silsem
ay kızlar ben de kaç saattir çalışıyorum cilt bakımımı geciktirdim bugün hemmen gidiyorum ben de güzelleşiyorum kıskandımmYap yapMis misss Bayılıyorum saçları güzelleştirmeyee. Maskeler maşalar düzleştiricileer
bu kırlentten mi dikiyosun şekerim koltukta örtü mü var kendi rengi değil öyle mi?Epey hallettim evi .
Artik koltuk ortulerime uygun kırlentlerimin dikimine devam edebilirim .
Dikişmakinem bekle beni geliyoruuuum ama yarin. Eki Görüntüle 1525298
İçinde galibaBarones ankaranın neresindesin kız
Evin de mis kendin de mis ohhh miisEpey hallettim evi .
Ne diyorsun bendimahimsana ve enerjine bayılıyorum ben ya bi de çok tatlı bi tarafın var söylemesem olmaz
bacağına bişey olmadı inş. halıyı da silersin acele etme hele bebeni iyileştir Allahın izni ile
inş yarına iyileşir
bu arada kocaman bi maşaallah sana
Gece yatarken bu fasla gireceğim bende. Şimdi yemek vaktieveeeeet yüz yıkama kremi ile yıkanacak maden suyu buzu sürülüp nemlendirilecek ve bu arada abdest de alınacak görüşürüz kızlaaaar
Evet örtu var .Ortü ve kirlent kuması almistim iki kırlent daha diktimmiydi oh diycem.ay kızlar ben de kaç saattir çalışıyorum cilt bakımımı geciktirdim bugün hemmen gidiyorum ben de güzelleşiyorum kıskandımm
bu kırlentten mi dikiyosun şekerim koltukta örtü mü var kendi rengi değil öyle mi?
İçinde galiba
Ya siz hatunlar koysanız ya arada mikemmel kedilerinizin fotoğrafını videosunu youtube da izlemediğim kedi videosu kalmadı galiba
afiyet olsunnİçinde galiba
Ya siz hatunlar koysanız ya arada mikemmel kedilerinizin fotoğrafını videosunu youtube da izlemediğim kedi videosu kalmadı galiba
Evin de mis kendin de mis ohhh miis
Marifetli hatuun
Bende kumaş aldım tembelliği bırakıp bluz diksem kendime keşke
Ne diyorsun bendimahim
aha utanıyorum..
utandım
Cetvelcilerin grup enerjisi bu
Bacağıma hemen krem sürdüm kabarmadı bileAma bildiğiniz kaynıyordu çorba
Gece yatarken bu fasla gireceğim bende. Şimdi yemek vakti
maşaallah ne güzel benim işim olmayan işlerden biridir dikişEvet örtu var .Ortü ve kirlent kuması almistim iki kırlent daha diktimmiydi oh diycem.
Epey hallettim evi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?