- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.261
canım listeyi adresine gönderdim , daha öncede yazmıştım liste benim eve göre sen artık kendi evine göre istediğin şekilde uyarlarsınSaat kaçta oluyor bende izleyim canım
canım orjinal adı "obsessive compulsive cleaners" mış, bu şekilde aratınca videolar çıkıyo, trt hd de "temizlik hastaları" adıyla yayınlıyorlarmış ama yayın akışını göremiyorumselam canlar sabahki kosusturmadan sonra ihayet evdeyim oglusumu yatirdim simdi biraz dinleneyim kalkip kalan islerimi yapicagim
sizler nasilsiniz? baronessscim o programin adi ne biz zaten hep internetten bakiyoz bende merak ettim simdi
tamam canim tesekurler simdi bakiyorumcanım orjinal adı "obsessive compulsive cleaners" mış, bu şekilde aratınca videolar çıkıyo, trt hd de "temizlik hastaları" adıyla yayınlıyorlarmış ama yayın akışını göremiyorum
yaaaaaa merak ettim bende eve gideyim ilk iş izlicembuldum programi ama trtden degil orjinalini youtubetan buldum,bune yaaa bakarken midem bulandibirde kendimi pasakli sanirdim bu evlerin hali nee cok sukur benim halime
Baronesss bir listeden bahsetmissin temizlik listesi mi?yaaaaaa merak ettim bende eve gideyim ilk iş izlicem
evet tatlım birinci sayfada ilk linke tıklarsan örnek olarak listenin başı gözüküyor tamamı excel olduğu için yüklenmiyor isteyen arkadaşlara gönderiyorumBaronesss bir listeden bahsetmissin temizlik listesi mi?
Anladım canım tamamevet tatlım birinci sayfada ilk linke tıklarsan örnek olarak listenin başı gözüküyor tamamı excel olduğu için yüklenmiyor isteyen arkadaşlara gönderiyorum
iyi olsam ben de çoook şey yapacam da tam olarak iyileşemeden nezle oldum yine hem de 10 iğneden sonraselam canlar hayirli aksamlar cok sessiz burasinerdesiniz arkadaslar neyse ben mutfagimi bugun cok sukur bitirdim kalan resimleride eklemek istiyorum basarabilirsem tabi
fikirlerinizi mutlaka bekliyorum kizlar
Aaa.. Gecmis olsun canim Biran once iyles insallah bekleriz biziyi olsam ben de çoook şey yapacam da tam olarak iyileşemeden nezle oldum yine hem de 10 iğneden sonra
Kutu güzel olmuş herşey süper olmusEki Görüntüle 1507033
Omo kutusunu kapladim :)
Eki Görüntüle 1507034
Eki Görüntüle 1507037
Eki Görüntüle 1507040
Kizlar mutfak lavubasinin altina Deterjanlar icin bir turlu orya uygun kutu bulamadim ve bende bugun kendi kutumu kendim yaptim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?