- 15 Aralık 2013
- 15.603
- 35.791
- 798
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.221
İnşaallah kendi evin de olur
Kiraciliktan kurtulursun....
Ama teras keyfinede hic doyum olmaz
İnşallah canm
Evet havalar ısınsında düzenlicem şimdi boşboş bekliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaallah kendi evin de olur
Kiraciliktan kurtulursun....
Ama teras keyfinede hic doyum olmaz
Bir tv kanalında temizlik hastaları diye program var evi pis olanlara yardım ediyorlar oradaki evleri gördükçe şükrediyorum kendime :) kirada olmasam daha düzenli olurum dolap falan yaptırırım.Fazla kıyafetlerimi verdim fazla yorganları anneme götürücem.kendimce düzenliyim yakında foto paylaşırım
Herşeyi kendi zevkime göre yaptırım ferah bir ev istiyorum :)Ay evet yaa kira olmasa ah neler yapılır.
Herşeyi kendi zevkime göre yaptırım ferah bir ev istiyorum :)
Olur bigün insallah
Ne kadarlık evlisin
8 aylık evliyim
Ayy yeniymiş daha taze gelin:) Sabretcez artık evimiz olana kadar napalım
Evet daha yeni alışıyorum evi düzenli tutmaya birkaç kere ipin ucu kaçtı felaket ötesi :)
Ben çalışıyorum 5 te işten çıkıyorum.İlk zamanlar yemek yap sofra hazırla yemekten sonra film izle 11 de ev temizlerdim gece saat 2 ye kadar ütü bulaşık çamaşır.Sonraki 2. ayda yoruldum uykusuzluk derken evi temizlemedim.Sonra tabak koymaya tezgah kalmamış çamaşırlar dag olmuş Kendine gel sümeyra dedim birkaç günde zor temizledim evi.Şimdi eve gelince ilk bir saatimi ev toplamaya ayırıyorum yemek yaparkende bulaşıklar yemekten sonrada tabaklar makinaya çay keyfi ohh :)O bende de var hala bide calısmadıgım halde kacırıyorum ben bazen
ne garip benimde Turkiyede yasamak hayalim esimle karar verdik emekli olunca bizde kesin donus yapacagiz inan banaYurtdısında yasamak hayalim ya. En cokta İngiltere/Londra. Ah ahhh
masallah esine ne guzel benim esim malesef temizlik konusunda hic yardim etmez tam tersine batirir oyle birakir, onun calisma odasini bile ben toplarim mutfagi toplarim bakarim kahve icer biseylr atistirir birakir tezgaha deli oluyorum yaaBugün yaptıklarım salon perdeleri yıkandı asıldı koltuklar halısı silindi Kalorifer ler yıkandı salon dip bucak toz alındı yerler silindi kapı silindi cami silmedim yağmur yağar korkum var onu sonraya bıraktım ihalısı ni serdim kapısını da kapadım
cocuklari mı da eşimleparka gönderdim şimdi evi topluyorum ama eşim sağolsun onun yardımıyla yaptım islerimi
Oda dağıtıyor ama yardım eder mutfaği çok sever ben yemek yaparken o toplar ama bir de karışır yağı az koy tuzu az at bende çığlığı başarım gel o zaman kendin yap yok hayatım sen çok güzel yapıyorsun der gönlümüalırmasallah esine ne guzel benim esim malesef temizlik konusunda hic yardim etmez tam tersine batirir oyle birakir, onun calisma odasini bile ben toplarim mutfagi toplarim bakarim kahve icer biseylr atistirir birakir tezgaha deli oluyorum yaa