• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Saat kaçta oluyor bende izleyim canım
canım listeyi adresine gönderdim , daha öncede yazmıştım liste benim eve göre sen artık kendi evine göre istediğin şekilde uyarlarsın:KK15:
iş yerinde olduğum için trt nin internet sitesini açamadım ben:KK43: orada saatleri yazıyordur ama göremedim, evde bakar buraya da eklerim talım

selam canlar sabahki kosusturmadan sonra ihayet evdeyim oglusumu yatirdim simdi biraz dinleneyim kalkip kalan islerimi yapicagim
sizler nasilsiniz? baronessscim o programin adi ne biz zaten hep internetten bakiyoz bende merak ettim simdio_O

selam canlar sabahki kosusturmadan sonra ihayet evdeyim oglusumu yatirdim simdi biraz dinleneyim kalkip kalan islerimi yapicagim
sizler nasilsiniz? baronessscim o programin adi ne biz zaten hep internetten bakiyoz bende merak ettim simdio_O
canım orjinal adı "obsessive compulsive cleaners" mış, bu şekilde aratınca videolar çıkıyo, trt hd de "temizlik hastaları" adıyla yayınlıyorlarmış ama yayın akışını göremiyorum

buldum programi ama trtden degil orjinalini youtubetan buldum,bune yaaa bakarken midem bulandi :KK57: birde kendimi pasakli sanirdim :KK30: bu evlerin hali nee :KK57: cok sukur benim halime :KK70::KK70::KK70::KK70:

Selam bebitolar
Bugun tüm evi şöööyyle bir elden geçircem
Sabah köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Gelince duşa girdim
Kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık eşimle
Sonra ona bi tshirt ütüledim işe yolladım
Hala oturuyorum kahvaltının basında çay içiyorum:KK48:
Bu sırada bugunun planını yaptım 3te start vercem:KK53:

her zaman düzenli olmak isteyip beceremeyenlerden olarak ben de geldim :(
buzdolabı düzeni konusunda çok kötüyüm ben de. bir arkadaşın fotosu vardı sepetler yapmış. başka fikri olan var mı?

selam canlar hayirli aksamlar cok sessiz burasi :KK57: nerdesiniz arkadaslar :KK56: neyse ben mutfagimi bugun cok sukur bitirdim kalan resimleride eklemek istiyorum basarabilirsem tabi:KK48:
fikirlerinizi mutlaka bekliyorum kizlar :KK54:

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Evet hanimlar mutfagimin kalani bunlar en ustte plastik kaplar borcamlar olan yer firin ve mikrodalganin ustu onun altindakilar ust dolaplarim o iki cekmece firinin alti kutularin birinde kepceler ivir zivir felan ve yanindada mutfak havlularim ve kurulama bezlerim var alttaki cekmecedeki kutuda ekmek kutusu yanindada hamur bezlerim var

selam canlar hayirli aksamlar cok sessiz burasi :KK57: nerdesiniz arkadaslar :KK56: neyse ben mutfagimi bugun cok sukur bitirdim kalan resimleride eklemek istiyorum basarabilirsem tabi:KK48:
fikirlerinizi mutlaka bekliyorum kizlar :KK54:
iyi olsam ben de çoook şey yapacam da tam olarak iyileşemeden nezle oldum yine hem de 10 iğneden sonra :KK57::mad::mad:

Vileda magical aldım .ayna ve armatürlerde süper prıldak prıldak oldular.3 gundür duşakabini bi onla bi bunla siliyorum temiz yüzeye sıkılıyomus diye .Bu gün düsakabine de bi fıslatıym bakiym. Camlara da sıkmak istiyorum .Parlıyo :KK71:heryer .15 tl.Bimde bunun benzeri daha ucuzmuş kullanan varmı kızlaaaaar:KK37:

Back