- 15 Aralık 2013
- 15.603
- 35.791
- 798
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.281
Aaa.. Gecmis olsun canim Biran once iyles insallah bekleriz biz
Çok iyi olmuş yaa ellerine saglık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa.. Gecmis olsun canim Biran once iyles insallah bekleriz biz
tesekurler canimKutu güzel olmuş herşey süper olmus
sagol canim tesekurlerÇok iyi olmuş yaa ellerine saglık
mirjam seni topiğimizin en çalışkan bayanı ilan ediyorum bu tacı hakettin canımEki Görüntüle 1507021 Eki Görüntüle 1507020 Eki Görüntüle 1507018 Eki Görüntüle 1507017 Eki Görüntüle 1507016 Eki Görüntüle 1507008 Eki Görüntüle 1507006 Eki Görüntüle 1507002
Evet hanimlar mutfagimin kalani bunlar en ustte plastik kaplar borcamlar olan yer firin ve mikrodalganin ustu onun altindakilar ust dolaplarim o iki cekmece firinin alti kutularin birinde kepceler ivir zivir felan ve yanindada mutfak havlularim ve kurulama bezlerim var alttaki cekmecedeki kutuda ekmek kutusu yanindada hamur bezlerim var
canım duşakabinde kullandın mı? ben ilk çıktığında almıştım ama kullanmayı beceremedim bir türlü beyaz beyaz iz yaptı , bezi çok küçük hemen ıslanıyo ıslanınca iz kalıyo gibi vardır muhakkak bir inceliği ama benim beceriksizliğim kesinVileda magical aldım .ayna ve armatürlerde süper prıldak prıldak oldular.3 gundür duşakabini bi onla bi bunla siliyorum temiz yüzeye sıkılıyomus diye .Bu gün düsakabine de bi fıslatıym bakiym. Camlara da sıkmak istiyorum .Parlıyo heryer .15 tl.Bimde bunun benzeri daha ucuzmuş kullanan varmı kızlaaaaar
bu arada güzel güneşli bir günden herkese günaydınnnnnnnnnn
günaydın cicilerrgünaydın
canım hayırlı olsun artık ilk sayfada link olarak yerini aldındaha önceden diğer topiğe koymuş olduğum banyo evye altı dolap düzenim; yerim dar olduğu için sepet veya kutu yerine karton torbalardan faydalandım:
Eki Görüntüle 1509344 Eki Görüntüle 1509345
Haftasonu kimsecikler yoktuyaaa. Neler yaptınız iş güçmü yoksa gezme tozmamı
Tüm arkadaşlarima güzel hafta diliyorum ben cumartesi tüm halıları makinayla yıkadım yerleri sildim kalorifer peteklerini yıkadım tozları aldım
pazarda evi şöyle bir topladım ve dışarı cıktık gezdik
anlaşılan bu ara cetvelcilerin favorisi petek temizliği , 23 nisanda temizlik yaptığım için haftasonu eve dokunmadım, malum bahar geldi ,bu aralar balkon dekorasyonuna fena halde taktığım için o yapı market senin bu milyoncu benim derken haftasonum gezerek geçti
anlaşılan bu ara cetvelcilerin favorisi petek temizliği , 23 nisanda temizlik yaptığım için haftasonu eve dokunmadım, malum bahar geldi ,bu aralar balkon dekorasyonuna fena halde taktığım için o yapı market senin bu milyoncu benim derken haftasonum gezerek geçti
Evet ya gben sağolsun o yıkıyormuş tavsiye ederim ben hep elimle siliyordum oda hem zaman alıyor hemde istediğim gibi olmuyordu böyle tüm kirler aktı gittianlaşılan bu ara cetvelcilerin favorisi petek temizliği , 23 nisanda temizlik yaptığım için haftasonu eve dokunmadım, malum bahar geldi ,bu aralar balkon dekorasyonuna fena halde taktığım için o yapı market senin bu milyoncu benim derken haftasonum gezerek geçti
canım o kadar gezdim ama istediğim gibi birşey bulamadım malesef , balkon demirine takılan askılı saksılar, ya da duvara asılabilecek olanlardan falan , kafamda karışık tam karar veremedim bi de yapay çiçek bakıyorum, böyle balkona çıkınca bahçe gibi olsun istiyorum içim açılsınNeler aldin cok severim alisverisi
bende bu kararsızlık varken biraz zaman alır ama bitince foto eklerim muhakkak canımAyyy bayılırım balkona yaa
merakla beklıyorum foto ekle mutlaka duzenleyince
ben de peteğin altına uzunca havlu serip buharlı makinayla üstten buhar tutuyorum kirler altına akıyor o da temiz oluyor buharlı makinesi olanlara tavsiye ederimEvet ya gben sağolsun o yıkıyormuş tavsiye ederim ben hep elimle siliyordum oda hem zaman alıyor hemde istediğim gibi olmuyordu böyle tüm kirler aktı gitti
bende çok severim balkon sefasını ama benim balkonum küçük resimleri bekliyorum
Evet ya gben sağolsun o yıkıyormuş tavsiye ederim ben hep elimle siliyordum oda hem zaman alıyor hemde istediğim gibi olmuyordu böyle tüm kirler aktı gitti
bende çok severim balkon sefasını ama benim balkonum küçük resimleri bekliyorum