• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Eki Görüntüle 1507021 Eki Görüntüle 1507020 Eki Görüntüle 1507018 Eki Görüntüle 1507017 Eki Görüntüle 1507016 Eki Görüntüle 1507008 Eki Görüntüle 1507006 Eki Görüntüle 1507002

Evet hanimlar mutfagimin kalani bunlar en ustte plastik kaplar borcamlar olan yer firin ve mikrodalganin ustu onun altindakilar ust dolaplarim o iki cekmece firinin alti kutularin birinde kepceler ivir zivir felan ve yanindada mutfak havlularim ve kurulama bezlerim var alttaki cekmecedeki kutuda ekmek kutusu yanindada hamur bezlerim var
mirjam seni topiğimizin en çalışkan bayanı ilan ediyorum bu tacı hakettin canım:KK9:
ellerine sağlık çok düzenli özellikle o dışarı çıkan tencere raflarına bayıldım , kutu fikri de iyiymiş:KK58:

Eklentiler

• princess-margaret_s-poltimore-tiara-created-by-garrard-in-1870.jpg
    princess-margaret_s-poltimore-tiara-created-by-garrard-in-1870.jpg
    209,4 KB · Görüntüleme: 991
Vileda magical aldım .ayna ve armatürlerde süper prıldak prıldak oldular.3 gundür duşakabini bi onla bi bunla siliyorum temiz yüzeye sıkılıyomus diye .Bu gün düsakabine de bi fıslatıym bakiym. Camlara da sıkmak istiyorum .Parlıyo :KK71:heryer .15 tl.Bimde bunun benzeri daha ucuzmuş kullanan varmı kızlaaaaar:KK37:
canım duşakabinde kullandın mı? ben ilk çıktığında almıştım ama kullanmayı beceremedim bir türlü beyaz beyaz iz yaptı , bezi çok küçük hemen ıslanıyo ıslanınca iz kalıyo gibi vardır muhakkak bir inceliği ama benim beceriksizliğim kesin:confused:

Tüm arkadaşlarima güzel hafta diliyorum :KK15:ben cumartesi tüm halıları makinayla yıkadım yerleri sildim kalorifer peteklerini yıkadım tozları aldım :KK76::KK76:
pazarda evi şöyle bir topladım ve dışarı cıktık gezdik :KK19:

Haftasonu kimsecikler yoktuyaaa. Neler yaptınız iş güçmü yoksa gezme tozmamı :KK53:

Tüm arkadaşlarima güzel hafta diliyorum :KK15:ben cumartesi tüm halıları makinayla yıkadım yerleri sildim kalorifer peteklerini yıkadım tozları aldım :KK76::KK76:
pazarda evi şöyle bir topladım ve dışarı cıktık gezdik :KK19:

anlaşılan bu ara cetvelcilerin favorisi petek temizliği:21: , 23 nisanda temizlik yaptığım için haftasonu eve dokunmadım, malum bahar geldi ,bu aralar balkon dekorasyonuna fena halde taktığım için o yapı market senin bu milyoncu benim derken haftasonum gezerek geçti:KK73:

anlaşılan bu ara cetvelcilerin favorisi petek temizliği:21: , 23 nisanda temizlik yaptığım için haftasonu eve dokunmadım, malum bahar geldi ,bu aralar balkon dekorasyonuna fena halde taktığım için o yapı market senin bu milyoncu benim derken haftasonum gezerek geçti:KK73:

Neler aldin cok severim alisverisi :KK73::KK9::KK37:

Ayyy bayılırım balkona yaa
merakla beklıyorum foto ekle mutlaka duzenleyince

Evet ya gben sağolsun o yıkıyormuş tavsiye ederim ben hep elimle siliyordum oda hem zaman alıyor hemde istediğim gibi olmuyordu böyle tüm kirler aktı gitti:21::21:
bende çok severim balkon sefasını ama benim balkonum küçük resimleri bekliyorum :KK36:

Neler aldin cok severim alisverisi :KK73::KK9::KK37:
canım o kadar gezdim ama istediğim gibi birşey bulamadım malesef , balkon demirine takılan askılı saksılar, ya da duvara asılabilecek olanlardan falan , kafamda karışık tam karar veremedim bi de yapay çiçek bakıyorum, böyle balkona çıkınca bahçe gibi olsun istiyorum içim açılsın:KK68:

Ayyy bayılırım balkona yaa
merakla beklıyorum foto ekle mutlaka duzenleyince
bende bu kararsızlık varken biraz zaman alır ama bitince foto eklerim muhakkak canım:KK15:

Evet ya gben sağolsun o yıkıyormuş tavsiye ederim ben hep elimle siliyordum oda hem zaman alıyor hemde istediğim gibi olmuyordu böyle tüm kirler aktı gitti:21::21:
bende çok severim balkon sefasını ama benim balkonum küçük resimleri bekliyorum :KK36:
ben de peteğin altına uzunca havlu serip buharlı makinayla üstten buhar tutuyorum kirler altına akıyor o da temiz oluyor buharlı makinesi olanlara tavsiye ederim:21:
fotoları da bitirebilirsem eklicem canım

Nasıl yıkamak ay nasıl yıkıyorsunuz

Bende yarın duzenliyorum terası eşimin izin günü havalarda düzeldi ohh miss
Bide çiçekler yetiştirmek istiyorum
Sardunyalarr sümbüllerrr
Domatesler biberlerrrr
Mis kokulu fesleğenlerrrrr

Ayy inşallah becerebilirim

Back