- 24 Temmuz 2013
- 772
- 1.254
- 133
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.301
Peteğn altına tepsi koydum üzerinde n suyu döktüm kenarlarina havluları koydum sonrada kuruladım petek aralarına giren örümcek toz ne varsa gidiyor canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teras tam bahçe gibi olur ya süpersenden de fotoları bekliyoruz o zamanBende yarın duzenliyorum terası eşimin izin günü havalarda düzeldi ohh miss
Bide çiçekler yetiştirmek istiyorum
Sardunyalarr sümbüllerrr
Domatesler biberlerrrr
Mis kokulu fesleğenlerrrrr
Ayy inşallah becerebilirim
Ay cok tesekur ederim canim utandirdin beni Henuz evimin tamami bitmis degil ama tedavin yuzunden biraz aravermek zorunda kaldim igneler hormonlar derken bas donmesi ve mide bulantisi yuzunden bisey yapamayorummirjam seni topiğimizin en çalışkan bayanı ilan ediyorum bu tacı hakettin canım
ellerine sağlık çok düzenli özellikle o dışarı çıkan tencere raflarına bayıldım , kutu fikri de iyiymiş
teşekkürler tatlımcanım hayırlı olsun artık ilk sayfada link olarak yerini aldın
Evet ya gben sağolsun o yıkıyormuş tavsiye ederim ben hep elimle siliyordum oda hem zaman alıyor hemde istediğim gibi olmuyordu böyle tüm kirler aktı gitti
bende çok severim balkon sefasını ama benim balkonum küçük resimleri bekliyorum
geçmiş olsun canım , benmi kaçırdım acaba daha önce bahsetmişsindir belki ne oldu canım ne tedavisiAy cok tesekur ederim canim utandirdin beni Henuz evimin tamami bitmis degil ama tedavin yuzunden biraz aravermek zorunda kaldim igneler hormonlar derken bas donmesi ve mide bulantisi yuzunden bisey yapamayorum
teras tam bahçe gibi olur ya süpersenden de fotoları bekliyoruz o zaman
kızlar sizce koltukları arap sabunlu su ile mi sileyim bulaşık deterjanlı su ile mi hangisi daha iyidir ? hem kumaş hem deri kısımlar için...
merhaba hatunlar :)
banada bı akıl verın lutfen
yanlız yasıyorum henuz yatak odam yok dolayısıyla dolabım fılanda yok elbıselerım ın hepsı yatagın uzerınde boyle ev ıcın pratık raflar yaada gecıcı kıyafetlerımı duzenlı tutabılcegım bıseyler bılıyomsnz banada akıl verın
bez dolaba para vermek ıstemıyıorum cunkı takım alcam boyle gecıcı olarak napabılırım acabaBez dolaplardan alsan olmazmı canm
kızlar ben arap sabununu ilk defa kullanıcam hakkında pek bilgim yok annem de pek kullanmaz benim. bilen söylesin bu arap sabunu nedir marifetleri nelerdir başka nerelerde kullanıyorsunuz??
aaa öyle mi bak bunu da bilmiyorum ben mesela,,arap sabunu jel gibi oluyo değil mi? açık rengi mi iyiymiş?Evet ben de merak ediyorum kizlar. Bir de acik rengini almak lazimmis. En iyi marka hangisi acaba?
aaa öyle mi bak bunu da bilmiyorum ben mesela,,arap sabunu jel gibi oluyo değil mi? açık rengi mi iyiymiş?
Canım geçmiş olsun inşallah önemli bir sorun yokturAy cok tesekur ederim canim utandirdin beni Henuz evimin tamami bitmis degil ama tedavin yuzunden biraz aravermek zorunda kaldim igneler hormonlar derken bas donmesi ve mide bulantisi yuzunden bisey yapamayorum
Geçen gün sana teşekkür etmeyi unuttum canım mail için Teşekkürler canımcanım o kadar gezdim ama istediğim gibi birşey bulamadım malesef , balkon demirine takılan askılı saksılar, ya da duvara asılabilecek olanlardan falan , kafamda karışık tam karar veremedim bi de yapay çiçek bakıyorum, böyle balkona çıkınca bahçe gibi olsun istiyorum içim açılsın
bende bu kararsızlık varken biraz zaman alır ama bitince foto eklerim muhakkak canım
ben de peteğin altına uzunca havlu serip buharlı makinayla üstten buhar tutuyorum kirler altına akıyor o da temiz oluyor buharlı makinesi olanlara tavsiye ederim
fotoları da bitirebilirsem eklicem canım
Bir de sormusken. Klozette sari su lekesi var. Cmasir suyuyla cikmiyor. Tuz ruhu cikarir mi?
olsun tatlım yeterki işine yarasınGeçen gün sana teşekkür etmeyi unuttum canım mail için Teşekkürler canım
Buharlı temizleyici den memnunmusun eşim bir ara tutturdu alacağım diye bense netten okudum memnun değil kimse diye aldırmadım