• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Oda dağıtıyor ama yardım eder mutfaği çok sever ben yemek yaparken o toplar :KK76:ama bir de karışır yağı az koy tuzu az at bende çığlığı başarım gel o zaman kendin yap :KK11: yok hayatım sen çok güzel yapıyorsun der gönlümüalır :KK19:
burda en büyükte en uzun evlilikte benim sanırım :KK47:yaşlanıyor um ama gönlüm 25 yaşında :KK9::KK49:
Oda iyiymis :) kac yillik evlisin ?

Kızlaar hellöö:KK3:
Yeni gelenler hoşgelmişş:KK68:Bizim eskiler güzelmişş:KK19::KK19:
Hepinizi çook özledim:KK43: ben giremedim bir kaç gündür misafir bastırdı aniden soğuyan havalarla birlikte:KK53::KK53:
Yarın da yenileri geliyor ben uzak kalacağım biraz daha sizlerden:KK43:
Bir selam vereyim dedim:KK15:
Hoşçakalınn:KK61:
Ozlettirme kendini canim :KK15:

15 yıl oldu canım öbür topik de yanlışlıkla 11 yıl sonra oldu yazmıştım hatta çocuklarım 13yıl Sonra oldular sen kaç yıllık evlisin
Masallah :nazar: Rabbim huzur ve mutluluk icinde nice 15 yillar yasatsin :KK68: benim yedi bucuk yil oldu agustosta 8 olcak benimde 6yil sonra geldi yavrum

Kahvaltımı yaptım
Bulasıkları makineye attım calıstırdım
Çamaşır makinesine kedilerimin battaniyesini minderlerini köpeğimin paspasını attım 95 derecede haşlansınlar bakalım:KK48:
Köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Ortalığı topladım

Bugun diyete basladım artık
Hadi bana kolay gelsin :KK48:

Kedi ve kopekler nasil duruyor ayni yerde gecinebiliyorlar mi? :-):KK73: cok tatlilar yaa

Bir tv kanalında temizlik hastaları diye program var evi pis olanlara yardım ediyorlar oradaki evleri gördükçe şükrediyorum kendime :) kirada olmasam daha düzenli olurum dolap falan yaptırırım.Fazla kıyafetlerimi verdim fazla yorganları anneme götürücem.kendimce düzenliyim yakında foto paylaşırım

Dunden beri o programi izliyorum. Ne evler var ne kadar pis. Duzenliler de masallah baya temiz. Antibakteriyel makinayla evin banyosunun bakterisini ölcüyorlar. Baktikca gaza geliyorum. :KK9::KK69:

Back