- 30 Mayıs 2013
- 3.295
- 4.558
- 448
- 41
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
- #1.241
Oda iyiymis :) kac yillik evlisin ?Oda dağıtıyor ama yardım eder mutfaği çok sever ben yemek yaparken o toplarama bir de karışır yağı az koy tuzu az at bende çığlığı başarım gel o zaman kendin yap yok hayatım sen çok güzel yapıyorsun der gönlümüalır
burda en büyükte en uzun evlilikte benim sanırımyaşlanıyor um ama gönlüm 25 yaşında
Ozlettirme kendini canimKızlaar hellöö
Yeni gelenler hoşgelmişşBizim eskiler güzelmişş
Hepinizi çook özledimben giremedim bir kaç gündür misafir bastırdı aniden soğuyan havalarla birlikte
Yarın da yenileri geliyor ben uzak kalacağım biraz daha sizlerden
Bir selam vereyim dedim
Hoşçakalınn
Hosgeldin canimMerhaba kızlar sohbetinize katılabilirmiyim?
Hoşgeldin canımMerhaba kızlar sohbetinize katılabilirmiyim?
15 yıl oldu canım öbür topik de yanlışlıkla 11 yıl sonra oldu yazmıştım hatta çocuklarım 13yıl Sonra oldular sen kaç yıllık evlisinOda iyiymis :) kac yillik evlisin ?
Masallah15 yıl oldu canım öbür topik de yanlışlıkla 11 yıl sonra oldu yazmıştım hatta çocuklarım 13yıl Sonra oldular sen kaç yıllık evlisin
Kahvaltımı yaptım
Bulasıkları makineye attım calıstırdım
Çamaşır makinesine kedilerimin battaniyesini minderlerini köpeğimin paspasını attım 95 derecede haşlansınlar bakalım
Köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Ortalığı topladım
Bugun diyete basladım artık
Hadi bana kolay gelsin
Kedi ve kopekler nasil duruyor ayni yerde gecinebiliyorlar mi?cok tatlilar yaa
Bir tv kanalında temizlik hastaları diye program var evi pis olanlara yardım ediyorlar oradaki evleri gördükçe şükrediyorum kendime :) kirada olmasam daha düzenli olurum dolap falan yaptırırım.Fazla kıyafetlerimi verdim fazla yorganları anneme götürücem.kendimce düzenliyim yakında foto paylaşırım
herkese günaydınnnnnnnnnnn
@sumeyra1990 ve E evin_tek_prensesi aramıza hoşgeldiniz
bu temizlik hastaları programı hangi kanalda kızlar merak ettim?
canım baktımda internetten trt hd de yayınlanıyormuş, ilk fırsatta izlicemYoutubetan izledim ben
Saat kaçta oluyor bende izleyim canımcanım baktımda internetten trt hd de yayınlanıyormuş, ilk fırsatta izlicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?