• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Gunaydin canlar ben bugun temizlik ve duzen adina bisey yapamayacagim malesef az sonra hastaneye gidecem ondan sonra disciye ogleye kadar gelemem eve geldigimdede zaten oglumu yatirir butun gun borek yaparim:KK53: burda pazartesi kralin anneannesini dogum gunu o yuzden tatil buyuk pazarlar kurulup yiyecekten kiyafete ne ararsan satis yapiliyor herneyse bizimde turkiyedeki fakir hasta insanlara yardim eden bir vakfimiz var vakfa yardim adina borek yapip dondurucuya aticam insallah :21:

Gunaydin canlar ben bugun temizlik ve duzen adina bisey yapamayacagim malesef az sonra hastaneye gidecem ondan sonra disciye ogleye kadar gelemem eve geldigimdede zaten oglumu yatirir butun gun borek yaparim:KK53: burda pazartesi kralin anneannesini dogum gunu o yuzden tatil buyuk pazarlar kurulup yiyecekten kiyafete ne ararsan satis yapiliyor herneyse bizimde turkiyedeki fakir hasta insanlara yardim eden bir vakfimiz var vakfa yardim adina borek yapip dondurucuya aticam insallah :21:

Aaa nerede yasıyorsun?
Bu arada cok duyarlı bir davranıs tebrik ederim

Kahvaltımı yaptım
Bulasıkları makineye attım calıstırdım
Çamaşır makinesine kedilerimin battaniyesini minderlerini köpeğimin paspasını attım 95 derecede haşlansınlar bakalım:KK48:
Köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Ortalığı topladım

Bugun diyete basladım artık
Hadi bana kolay gelsin :KK48:

Kahvaltımı yaptım
Bulasıkları makineye attım calıstırdım
Çamaşır makinesine kedilerimin battaniyesini minderlerini köpeğimin paspasını attım 95 derecede haşlansınlar bakalım:KK48:
Köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Ortalığı topladım

Bugun diyete basladım artık
Hadi bana kolay gelsin :KK48:
kız 2 kedi bi köpekle nasıl uğraşıyorsun şaşıyorum sana ben bi kuşa zor bakıyorum:KK30:

yok artık yağdığını duyduk daaa her yeri bembeyaz edecek kadar mııııı:KK57:

:KK48::KK48::KK48:
Azcık abartmış olabilirim canım catılar bembeyazdı:KK53:

kız 2 kedi bi köpekle nasıl uğraşıyorsun şaşıyorum sana ben bi kuşa zor bakıyorum:KK30:

Ayy onlar olmasa ben catlarım sıkıntıdan yaa bazen kedilerimden biri veterinerde kalıyor hastalanınca ev bomboş geliyor:KK48:
Ama ev kucuk oldugundan dısarı cıkarken her birini bir odaya kapatıyorum ortalıktaki butun aksesuarlarım kırılacak parcalanacak seyleri biyerlere kaldırıyorum bunları yapıncada ev cok dagılıyor işte tek sorunum bu :KK53:

Öylemi dersin ya ama ben paylasırım da siz paylasmazsanız küserim:KK48: Ayy benim salonumda evimde minicik. Mutfaklar kocaman bu topikte hep o yuzden salonları da merak etmemek elde değil :KK51:
Benim Mutfagim tam aksine minicik
Esim yardima gelir bazen birbirimize çarpmaktan yemek hazirlayamazyiz :KK48:

Son düzenleme:
Terası evine ekleyemiyor musun?
İçine alıyor bazilari evin genişler ne güzel

Evim kira canım ev sahibiyle konustuk kapattıralım diye ve fiyat aldık ama 14-15 bin dediler 50metrekareden buyuk terasım.
Bir kısmını kapatalım yarısını fln dedik ama yanasmadı ev sahibi. Of of kiracı olmakta zor:KK48:

Evim kira canım ev sahibiyle konustuk kapattıralım diye ve fiyat aldık ama 14-15 bin dediler 50metrekareden buyuk terasım.
Bir kısmını kapatalım yarısını fln dedik ama yanasmadı ev sahibi. Of of kiracı olmakta zor:KK48:
İnşaallah kendi evin de olur
Kiraciliktan kurtulursun....

Ama teras keyfinede hic doyum olmaz:KK73:

Back