- 15 Aralık 2013
- 15.603
- 35.791
- 798
- Konu Sahibi Tembelgiller
- #1.201
Gunaydin gercekten ankarada bu mevsimde karmi var Allah sonumuzu hayir eyleye
Aynen valla sabah uyanınca bizde şok olduk mayısa gircez nerdeyse ama kar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunaydin gercekten ankarada bu mevsimde karmi var Allah sonumuzu hayir eyleye
Gunaydin canlar ben bugun temizlik ve duzen adina bisey yapamayacagim malesef az sonra hastaneye gidecem ondan sonra disciye ogleye kadar gelemem eve geldigimdede zaten oglumu yatirir butun gun borek yaparim burda pazartesi kralin anneannesini dogum gunu o yuzden tatil buyuk pazarlar kurulup yiyecekten kiyafete ne ararsan satis yapiliyor herneyse bizimde turkiyedeki fakir hasta insanlara yardim eden bir vakfimiz var vakfa yardim adina borek yapip dondurucuya aticam insallah
Tesekur ederim canim hollandada yasiyorumAaa nerede yasıyorsun?
Bu arada cok duyarlı bir davranıs tebrik ederim
yok artık yağdığını duyduk daaa her yeri bembeyaz edecek kadar mıııııGüüüü naaayyyyy dıııınnnnnnn
Topiği bugun ben acıyorum Allah bereket versin bol siftahlar
Ankarada kar yagıyor her yer bembeyaz
kız 2 kedi bi köpekle nasıl uğraşıyorsun şaşıyorum sana ben bi kuşa zor bakıyorumKahvaltımı yaptım
Bulasıkları makineye attım calıstırdım
Çamaşır makinesine kedilerimin battaniyesini minderlerini köpeğimin paspasını attım 95 derecede haşlansınlar bakalım
Köpeğimi yürüyüşe cıkardım
Ortalığı topladım
Bugun diyete basladım artık
Hadi bana kolay gelsin
kızzz ne yapacan yaban ellerde insanın memleketi gibisi var mı yaaaYurtdısında yasamak hayalim ya. En cokta İngiltere/Londra. Ah ahhh
yok artık yağdığını duyduk daaa her yeri bembeyaz edecek kadar mııııı
kız 2 kedi bi köpekle nasıl uğraşıyorsun şaşıyorum sana ben bi kuşa zor bakıyorum
kızzz ne yapacan yaban ellerde insanın memleketi gibisi var mı yaaa
önce sen başlarsan devamı gelir belkimBu arada ben herkesin salonunu merak ediyorum yaa paylastıgınız topik varmı yoksada paylasında görem
önce sen başlarsan devamı gelir belkim
Benim Mutfagim tam aksine minicikÖylemi dersin ya ama ben paylasırım da siz paylasmazsanız küserim Ayy benim salonumda evimde minicik. Mutfaklar kocaman bu topikte hep o yuzden salonları da merak etmemek elde değil
Benim Mutfagim tam aksine minicik
Esim yardima gelir bazen birbirimize çarpmaktan yemek hazirlayamazyiz
Terası evine ekleyemiyor musun?Benimde öyle
Ama benim evim komple minik. Terasım evimden buyuk
Terası evine ekleyemiyor musun?
İçine alıyor bazilari evin genişler ne güzel
İnşaallah kendi evin de olurEvim kira canım ev sahibiyle konustuk kapattıralım diye ve fiyat aldık ama 14-15 bin dediler 50metrekareden buyuk terasım.
Bir kısmını kapatalım yarısını fln dedik ama yanasmadı ev sahibi. Of of kiracı olmakta zor