Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

CANIM BENİM AKŞAM YEMEĞİ SAATİ YATIŞ SAATİNİZLE UYUMLU OLSUN 12DE YATIP 6DA KESERSEN YEMEĞİ SAAT 10 GİBİ ABURCUBURLA KARIN DOYURMAK İSTERSİN EN AZINDAN BENDE ÖYLE OLUR

20 kilo mu verdin Asıl senden öğreneceğiz kba bu işi biiz
Öncesinde nasıl verdiysen öyle tabiii bizim yodamız ol
Bende 11 kilo vermiştim bir zaman tekrar öyle olmak istemiyorum
benim bütün kılıflar çıkmıyo sadece yastıklar çıkıyo üstelik kuru temizleme yapınız diyo ne yapıcam şimdi tontişim
Sıkıntı kuru temizlemeVerceksin mecbur napacaksın
normal beyaz sabun olur mu acaba yoksam illa arap sabunu mu alayım? yumuşatıcı fikri güzel ama işte o kimyasalı koltukta bırakmak fikri hoşgelmiyo bana
Kuru temizlemeye verme o zaman ooo ne kimyasallar kullanıyorlar
kızlar yemeyin cips mips içinde bi dolu katkı alemsiniz sağlığınızı düşünün lütfen ben yemem cips mips
ahaha şiir gibi olmuş şimdi farkettim
Tam tekerlemepüskevitleeer çikkolatalaar
Tamam birazcık yemeyiz sonra zayıflayacağız yine yiyeceğiz
Aaayy ne gıcık kayınvalideymiş o yahuu. Sende kırış kırış olmuşsun anneciğğim deseydin
Akşam 6da yemek güzel ama biz geç yatıyoruz sonra yatarken yiyorum o daha fena
Hamurişi bende mecbur yapıyorum eşim hamurişi ben etobur
Ekmek ye ama tam tahıllı ye çavdarlı ye alman ekmeği ye. Günde 6 dilim ekmek ye mutlaka. Sabah öğle akşam 2şer dilim.

CANIM BENİM AKŞAM YEMEĞİ SAATİ YATIŞ SAATİNİZLE UYUMLU OLSUN 12DE YATIP 6DA KESERSEN YEMEĞİ SAAT 10 GİBİ ABURCUBURLA KARIN DOYURMAK İSTERSİN EN AZINDAN BENDE ÖYLE OLUR

Benimde öyle oluyor titreme geliyor fln diyomuşum
Şaka bir yana evet aynen öyle oluyor zorlanıyorum ama her saati denedim midem agrıyor sabahları 8de fln yediğimde.
Tabi pizza de 2 orta boy yerim gece 12de. Ağrısada farketmiyor bana bogaz olsunda
ama değiştiriyorumm artık yemek yok geceleri

Reactions: kba
EKMEĞİ AZALTMAK LAZIM HELE AKŞAM YEMEĞİNDE NE KADAR AZALTABİLİRSEN O KADAR İYİ..ALIŞKANLIK OLUYOR ZATEN BİR SÜRE SONRA EKMEĞİ ÇOK AZ TÜKETİRSİN
Dilimli tam tahıllı ekmek al sabah öğle akşam 2 şer tane bitti gitti

Öf hayalimdeki insansın yaa hep isterim şöyle sağlıksız şeylerden tiksineyim hiç yemeyim ama olmuyor.
Ben 1 sene yemin etmiştim hiç bir şekerli ürün -reçel dahil- abur cubur yiyip içmeyeceğim diye, birkaç istisna hariç. 11 kiloyu da öyle verdim zaten. Ve yememiştim kimse inanmıyordu yapabileceğime

evet haklısın aslında çamaşıra koyuyosun da koltukta mı sağlığını düşünüyosun desene bana
çok teşekkür ederim tatlım

kızlar bişey daha sorayım banyo ve wc fayanslarını nasıl temizliyosunuz merdiven üzerinde mi?

Bende gec yatıyorum 1de fln ama böyle bir deneyeyim zorlanırsam 7ye kaydırırım
Yok canım ya ben bu konuda karatay hocayı dinleyip ekmeği mumkun oldugunca az kullanıcam
Diyet yapan baska yokmu sadece 2mizmiyiz hepinizmi zayıfsınız kızlar

evet haklısın aslında çamaşıra koyuyosun da koltukta mı sağlığını düşünüyosun desene bana
çok teşekkür ederim tatlım
canım azerinnnin bir formülü vardı koltuk için kirçöz, beyaz sabun ve aspirini aynı ölçüde suda karıştırıp siliyorsun koltukları ben yapmadım daha ama okuduğum dönem deneyen çoktu memnunlardı

kızlar bişey daha sorayım banyo ve wc fayanslarını nasıl temizliyosunuz merdiven üzerinde mi?
Duş kısmı hariç evet. Merdiven üstünde elimde Clin camsil fısfıslayıp kuruluyorum. Duş olan kısmında direk su tutuyorum banyodayken sonra Cif Banyo Jel kullanıp bezle köpürte köpürte yıkıyorum.

Ben 1 sene yemin etmiştim hiç bir şekerli ürün -reçel dahil- abur cubur yiyip içmeyeceğim diye, birkaç istisna hariç. 11 kiloyu da öyle verdim zaten. Ve yememiştim kimse inanmıyordu yapabileceğime

Hay maşallah yaaa
Şekerli hadi neyse de abur cubur hamur işi fln iyi yememişsin helal olsun valla birde azda değil 1 sene
Bende 3 yıl önce 51 kiloydum gecen yazda 58 kiloydum
Bu kış birden şiştim 70 oldum anlamadım noldugunu
Hastaneye randevu aldım tiroidime baktırcam haftaya

Hepsi sıfır bedenmiş bir de hatunların
Canım bir daha alıntılıyorum ama inşaat merdiveni gibi bir merdivense eşin yapsın tehlikelisen de merdiveni tut. Bizim merdiven geniş basamaklı ev içi merdiven.
Azerinnn in her şeye çözümü var yaa maaşallahh

Duş kısmı hariç evet. Merdiven üstünde elimde Clin camsil fısfıslayıp kuruluyorum. Duş olan kısmında direk su tutuyorum banyodayken sonra Cif Banyo Jel kullanıp bezle köpürte köpürte yıkıyorum.

ben duşakabinin camıda dahil cillit bang aktif köpük sıkıyorum sonra bildiğiniz araba fırçasıyla uzun ya o yükseğede yetişiyor köpürte köpürte fırçalıyorum sonra da duş başlığını olabilecek en sıcağa getirip suyla köpüklerini akıyıyorum misssssssss çamaşır suyunun çıkaramadığı lekeleri bile çıkartıyor

vaaaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyyyyy diyet konuşmaları başlamış benide alın aranızabiri cipsmi dedi
Hamilelerimizin maaşallah hiç sesi çıkmıyor biz nasıl açsak hemen cipsi okuyunca bile ağzımızın suyu akıyor
Aa birden aldıysan en iyisini yapmışsın canım ama inşaallah bir şey çıkmaz.
İnşaallah sadece yiyip durmaktan olmuştur töbee yaa.
Aslında düşününce zor değil her ay 1 kilo işte. Sağlıklı zayıflamaya da ayda 3-4 kilo arası olmalı diyorlar.

Yaa normal bir bunye ayda 1 kg almazki ne işe yarıyor benim metabolizma odamı yan gelip yatıyor ne ki her gun köpeğimle yuruyus yapıyoruz 1 saat
Neyse bir gideyimde yeyip içmekten aldıysam zaten kolay veririm sana yetişirim. Az kilo vermek daha zor derlerya

Bunu bana halam da söylemişti bir deneyim bakayım
Gerçi ben kimyasalları kokusuna göre seçiyorum Banyo Jelden zor vazgeçerim ihihi.
Cips yok cips devri bitti artıkın cips yerine kuru meyveler yeriz
Kuru meyve mi
İşte boğaz dursa verilir nesi var da durmuyor
Bak şimdi dün de pazardan istiridye mantarı almıştım kremam da var. Kremalı mantarlı makarna menüm olsun bence Jübile niyetine

İşte boğaz dursa verilir nesi var da durmuyor
Bak şimdi dün de pazardan istiridye mantarı almıştım kremam da var. Kremalı mantarlı makarna menüm olsun bence Jübile niyetine

Ahahah bizi bu jübileler mahvetti
Benimde yarın arkadasım geliyor bir ton sey ısmarladı sunu yap bunu yap diye
Onlarla jubilemi yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…