- 18 Ağustos 2008
- 1.519
- 4.559
- 683
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
ahhahaAhahah bizi bu jübileler mahvetti
Benimde yarın arkadasım geliyor bir ton sey ısmarladı sunu yap bunu yap diye
Onlarla jubilemi yapcam
ben de cilit kullanıyorum şekerim, peki duşakabin içi değil de dış taraftaki fayansları??ben duşakabinin camıda dahil cillit bang aktif köpük sıkıyorum sonra bildiğiniz araba fırçasıyla uzun ya o yükseğede yetişiyor köpürte köpürte fırçalıyorum sonra da duş başlığını olabilecek en sıcağa getirip suyla köpüklerini akıyıyorum misssssssss çamaşır suyunun çıkaramadığı lekeleri bile çıkartıyor
camsille mi siliyorsun???Duş kısmı hariç evet. Merdiven üstünde elimde Clin camsil fısfıslayıp kuruluyorum. Duş olan kısmında direk su tutuyorum banyodayken sonra Cif Banyo Jel kullanıp bezle köpürte köpürte yıkıyorum.
ay tatlış ya benim bi de merdiven korkum var biliyo musunHepsi sıfır bedenmiş bir de hatunların
Canım bir daha alıntılıyorum ama inşaat merdiveni gibi bir merdivense eşin yapsın tehlikelisen de merdiveni tut. Bizim merdiven geniş basamaklı ev içi merdiven.
Azerinnn in her şeye çözümü var yaa maaşallahh
Benim salon koltuklarım kılıflı onları makineye atıyorum
Bizim oturduklarımızı da önce arap sabunlu sirkeli suyla siliyorum
Ardından yumusatıcı koydugum suyla silerek duruluyorum
Yumusak oluyor guzel kokuyor
benim bütün kılıflar çıkmıyo sadece yastıklar çıkıyoüstelik kuru temizleme yapınız diyo ne yapıcam şimdi tontişim
Evet Clin diye bir markanın. Alkollü olduğu için mikropları öldürdüğünden hiç şüphem yokcamsille mi siliyorsun???
Şu kalın merdivenlerden kullanırsan olmaz merdiven korkun, sağlam bunlar. Bizimki bunun 3 basamaklısı.ay tatlış ya benim bi de merdiven korkum var biliyo musun(
Bilmiyorum ki bendimahicim. Ben kurutemizlemeye pek imtina etmiyorum makine kullanıyorum her şeyde. Ben olsam yıkardım yani koltuk kumaşını da. Ama şöyle, hassas yıkama elde yıkama seçeneğini seçerdim, sıkmasını 1200de değil de 600de 800de yaptırırdımgben canım kuru temizleme diyor yıkamayacam ama silebilirim değil mi?
Loc un yaptığı işe de kokusuna da hastayımBen de locla siliyorum. Tabii cocugum yok. Ortu kullaniyorum. Fazla kirlenmiyor. Loclu suyla 2 kat siliveriyorum.
Bende de kuru twmizleme yaziyor. Makineye atiyorum. Bir sey olmuyor.
Diyet operasyonuna girişelim dedik. Koca konuda 2 kişi kaldık 2KediAnnesi ve benkızlar diyet mi var?
ben hep diyetteyim kızlar.Diyet operasyonuna girişelim dedik. Koca konuda 2 kişi kaldık 2KediAnnesi ve ben
Benimki yediklerime dikkat etme şeklinde olacak belli bir diyeti uygulamıyorum canım
Katılıyorum diyorsan üç oluyoruz
Yaben hep diyetteyim kızlar.
yalnız değilsiniz.:)))
çok karamsar bir yorum olmuş.Yaöyle bir yazmışsın ki sevineyim mi bize katıldığına, yoksa üzüleyim mi bilemedim canım
Sen nasıl bir diyet yapıyorsun?
Düşündüm de inşaallah kimse bize katılmaz topikte yaa sahiden verilcek kilo çok mesele
Tembelgiller nerdesin yavrum evsahibi yokken onun evinde çay içip börek yiyor gibi hissediyorum
BEN EVDEYKEN DAHA ÇOKBenimde öyle oluyor titreme geliyor fln diyomuşum
Şaka bir yana evet aynen öyle oluyor zorlanıyorum ama her saati denedim midem agrıyor sabahları 8de fln yediğimde.
Tabi pizza de 2 orta boy yerim gece 12de. Ağrısada farketmiyor bana bogaz olsunda
ama değiştiriyorumm artık yemek yok geceleri
EVDE ÇOCUK OLUNCA SEN NE YERSE O DA ONDAN YEMEK İSTİYOR HALİYLE CİPS KOLA OLABİLDİĞİNCE AZ GİRİYOR EVE..MÜMKÜNSE HİÇ..AMA AYDA BİR KOLA İÇİYORUZ YALAN DEĞİL:) CİPS DE ÇOK CANIMIZ İSTERSE..BİZ DAHA ÇOK MISIR PATLATIP YERİZ ŞEKERLER.. SAĞOLSUN KOCAM ÇOK GÜZEL PATLATIYOR AFİYETLE YİYORUZ BİZDE ANA KIZHamilelerimizin maaşallah hiç sesi çıkmıyor biz nasıl açsak hemen cipsi okuyunca bile ağzımızın suyu akıyor
Aa birden aldıysan en iyisini yapmışsın canım ama inşaallah bir şey çıkmaz.
İnşaallah sadece yiyip durmaktan olmuşturtöbee yaa.
Aslında düşününce zor değil her ay 1 kilo işte. Sağlıklı zayıflamaya da ayda 3-4 kilo arası olmalı diyorlar.
İşte çok alınca zor veriliyor dagciiçok karamsar bir yorum olmuş.
ben yıllardır dikkat etmeye çalışıyorum.
5-6 yıl önce vermiştim.
2 fazla 2 eksik o kiloda kalmaya çalışıyorum.
sizinle bire bir yapamam ama dikkat etmeye çalışıyorum genel olarak.:)
Kolayı biz de bıraktık. Dışarda yersek veya dışardan ısmarlarsak o şekilde.BEN EVDEYKEN DAHA ÇOK
EVDE ÇOCUK OLUNCA SEN NE YERSE O DA ONDAN YEMEK İSTİYOR HALİYLE CİPS KOLA OLABİLDİĞİNCE AZ GİRİYOR EVE..MÜMKÜNSE HİÇ..AMA AYDA BİR KOLA İÇİYORUZ YALAN DEĞİL:) CİPS DE ÇOK CANIMIZ İSTERSE..BİZ DAHA ÇOK MISIR PATLATIP YERİZ ŞEKERLER.. SAĞOLSUN KOCAM ÇOK GÜZEL PATLATIYOR AFİYETLE YİYORUZ BİZDE ANA KIZ
Cok guzel fikir canim tesekurler ama dolabimi degistirecem insallah bunuda yorganlarim icin kullanmayi dusunuyorumCanım aslında şu üst kısımda boşluklar kalmış dolabı daha iyi değerlendirebilmek için şöyle raflar satılıyor bunlardan kullansan hem daha duzenli gorunur hem daha cok şey sıgar sanırım. Dolap ölçülerine göre alır veya yaptırırsın
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...arlari/40207471/komplement-dolap-ici-raf.aspx
http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...0257773/komplement-dolap-ici-raf-unitesi.aspx
Loc un yaptığı işe de kokusuna da hastayım
Aynen ya bakaynı kafadayız.
Bendimahi at makineye gitsin
Duşakabini çamaşır mak. Det. ile sonra cam sille temizliyorum temizleniyor ama böyle parlasın istiyorum .Bide arabalar için su tutturmayan kaygan bişey var kocişin malzemeletini bi karıştırıym .Su tutmazsa devrim olur.bide koçtaşta muslukları neyle sildiniz dedim biri gazlı bez biri de ispirto dedi .İspirtoyu nerden alsamki oda su tutmasını engelliyo böyle kaygan kaygan oluyo.
Siz ne yapıyorsunuz duşakabine.?
şekerler atarım makineye de oturulan yerler çıkmıyo benim zatenLoc un yaptığı işe de kokusuna da hastayım
Aynen ya bakaynı kafadayız.
Bendimahi at makineye gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?