- 7 Ekim 2009
- 4.295
- 5.168
- 398
- Konu Sahibi Tembelgiller
-
Eki Görüntüle 1498058
Fikirlerinizi bekliyorum dolabim cok dolu biliyorum bu azaltmis halim
Yaşam standartlarını yükseltmişsin resmen eşiniin bendimahiititizdir canım kendi annesinin işini bilir onun da midesi almaz pek, annesigile gittiğimizde rahat edemez mesela havlulardan tiksinir vs., ama tabi o ailede yetişmiş çok rahat alıştırmışlardı onu da yani dökülecek pislenecek düşüncesi hiç yoktu bişey olmaz diyerek yaşıyorlardı lakin eşimin içinde var titizlik alıştırdım onu şükür ve bizleri temizlik tertip yönünden çok seviyor.
Daha sonraki temizliklerini yaparken görcem ben seniEski evim cok kucuk bir apartman dairesiydi monilyam herseyimi orya gore almistik simdi uc katli eve cikince o mobilyalar kayboldu sanki
Ellerine sağlık negzel yerleştirmişsin öyleEki Görüntüle 1498175
Kizlar buarada sizin su baza altlarini gorunce cok imrendim size benim yatak sizinkisi gibi degilsizinkileri gorunce gaza gelip kullanmadigim esyalari yatagi kaldirip altina doldurdum
bu hurclari burdan aldim ama ellesen kopuyoama ceyizlerimden kalanlari, gelinligim, kinaligim, nisan elbiselerim, gelinlik ayakkabilarim, evime hediye gelen kullanmadigim esyalari felan ne varsa doldurdum
Dolap alkoskoca evde ivir zivir koyacak bir tane dolap yok deli oluyom yaahersey ulu orta kaliyor mesela bir suru bavullar cantalar var nerye koycam bunlari beeennn bana bir akilverin
Çene de kuvvetli parmaklarda ama ah işte erken uyanaydım bugünNaptın kız çenene kuvvet maşallah herkese laf yetiştiriyorsun
İyiyim hâlâ bahar temizliğine başlamak için ilham gelmesini bekliyorumgben nasılsın?
sen geldin,ben hastaneye gittim.
evet sınav vs. hep sevimsiz şeylerdi.
bal peteği minik kuşlarımızın yanından bile geçmez.
haftaya daha zor geçmez inşaALLAH canım.:)
[
Buda esimin
Eki Görüntüle 1498060
Fikirlerinizi bekliyorum dolabim cok dolu biliyorum bu azaltmis halim
Alcam insallah su bahceyi yaptiralim sonra sira dolaplara gelecekÇook güzel olmuş dükkan rafı gibi maaşallah0 Ellerine sağlık mirjamm
Yaşam standartlarını yükseltmişsin resmen eşiniin bendimahii
Daha sonraki temizliklerini yaparken görcem ben seni
Ellerine sağlık negzel yerleştirmişsin öyle
Dolap al-düz adam-
Çene de kuvvetli parmaklarda ama ah işte erken uyanaydım bugün
Bensiz bir dünya konuşmuşsunuz aaa kıskanırım benYetişmem lazım
İyiyim hâlâ bahar temizliğine başlamak için ilham gelmesini bekliyorum
Yeni hafta sana hiç ummadığın güzellikler getirsin inşaallahh dagcii
TMM SEN DİYETE BAŞLA BENİM GÖBEK BÜYÜDÜKÇE SENDE ZAYIFLADIMÇamaşırları balkona serip geldim
Şimdi ben diyete başladım gençler resmi olarak.
Bir de bahar temizliği olayımız var tabiOna da başlamam lazım.
Siz neler yapıyorsunuz ne planlarınız var?
Çook güzel olmuş dükkan rafı gibi maaşallah0 Ellerine sağlık mirjamm
Yaşam standartlarını yükseltmişsin resmen eşiniin bendimahii
Daha sonraki temizliklerini yaparken görcem ben seni
Ellerine sağlık negzel yerleştirmişsin öyle
Dolap al-düz adam-
Çene de kuvvetli parmaklarda ama ah işte erken uyanaydım bugün
Bensiz bir dünya konuşmuşsunuz aaa kıskanırım benYetişmem lazım
İyiyim hâlâ bahar temizliğine başlamak için ilham gelmesini bekliyorum
Yeni hafta sana hiç ummadığın güzellikler getirsin inşaallahh dagcii
İştee asıl daha fazla almamak mesele.TMM SEN DİYETE BAŞLA BENİM GÖBEK BÜYÜDÜKÇE SENDE ZAYIFLADIM
DERSİN MOTİVE OLURSUN BAK SÜPER OLUR :) ŞAKA Bİ YANA HABİRE YİYORUM BEN YA
Önceki koltuğun kılıfları çıkıyordu hoop makineye. İskelet hâlini de hacı şakir granüllü sabunu yeni kaynamış sıcak suda eritip onu da bir kova sıcak suya ekleyip bezle oh miskızlar kızlar koltukları neyle nasıl siliyosunuz bi anlatın bana bakem
Çamaşırları balkona serip geldim
Şimdi ben diyete başladım gençler resmi olarak.
Bir de bahar temizliği olayımız var tabiOna da başlamam lazım.
Siz neler yapıyorsunuz ne planlarınız var?
kızlar kızlar koltukları neyle nasıl siliyosunuz bi anlatın bana bakem
:)Ben bahar temizliğimi bitirdim çok şükür yaa koltuklarım silincek bir tek onlar kaldı
Diyet konusuna da benim kadar ihtiyacı olan yoktur herhalde 157 boya 70 kiloyum
Ve sana bunları cips yiyerek yazıyorumBende p.tesi baslıyorum
KIZIMDA 18 KİLO ALMIŞTIM VE AYNEN DEDİĞİN GİBİ NASILSA ALIYORUM DİYORDUM YİYORDUM :) ŞÜKÜR 20 KİLO VERMİŞTİM SONRASINDA AMA ŞİMDİ YAŞDA İLERLEDİ NASIL VERİLİR ALINAN KİLOLAR BİLMİYORUM :)İştee asıl daha fazla almamak mesele.Amaaan zaten kilo aldım deyip homidi gırtlak götürürsen daha da alıyorsun vermek daha zor oluyor ben ondan korkuyorum
Önceki koltuğun kılıfları çıkıyordu hoop makineye. İskelet hâlini de hacı şakir granüllü sabunu yeni kaynamış sıcak suda eritip onu da bir kova sıcak suya ekleyip bezle oh mis
benim bütün kılıflar çıkmıyo sadece yastıklar çıkıyoİştee asıl daha fazla almamak mesele.Amaaan zaten kilo aldım deyip homidi gırtlak götürürsen daha da alıyorsun vermek daha zor oluyor ben ondan korkuyorum
Önceki koltuğun kılıfları çıkıyordu hoop makineye. İskelet hâlini de hacı şakir granüllü sabunu yeni kaynamış sıcak suda eritip onu da bir kova sıcak suya ekleyip bezle oh mis
Bende hep cips yerimBen bahar temizliğimi bitirdim çok şükür yaa koltuklarım silincek bir tek onlar kaldı
Diyet konusuna da benim kadar ihtiyacı olan yoktur herhalde 157 boya 70 kiloyum
Ve sana bunları cips yiyerek yazıyorumBende p.tesi baslıyorum
normal beyaz sabun olur mu acaba yoksam illa arap sabunu mu alayım? yumuşatıcı fikri güzel ama işte o kimyasalı koltukta bırakmak fikri hoşgelmiyo banaBenim salon koltuklarım kılıflı onları makineye atıyorum
Bizim oturduklarımızı da önce arap sabunlu sirkeli suyla siliyorum
Ardından yumusatıcı koydugum suyla silerek duruluyorum
Yumusak oluyor guzel kokuyor
kızlar yemeyin cips mips içinde bi dolu katkı alemsiniz sağlığınızı düşünün lütfen ben yemem cips mipsBende hep cips yerimYani yerdim
Niye yazıyorsun kızım canımız çekiyor
Bende 168e 63tüm bir hafta öncee tartılmak istemiyorum. Aha tartıldım 63,8
Evet 2KediAnnesi arkadaşım ihtiyacımız var bunaSenin yolun daha uzun ama ben destek olurum sana
Bir plan oluşturalım ve o doğrultuda ilerleyelim.
Ben ilk kurallarımı şöyle belirledim: abur cubur yok, akşam 8den sonra yiyecek yok.
Ne ekleyelim başka?
Bende hep cips yerimYani yerdim
Evet 2KediAnnesi arkadaşım ihtiyacımız var bunaSenin yolun daha uzun ama ben destek olurum sana
Ben ilk kurallarımı şöyle belirledim: abur cubur yok, akşam 8den sonra yiyecek yok.
Ne ekleyelim başka?
EKMEĞİ AZALTMAK LAZIM HELE AKŞAM YEMEĞİNDE NE KADAR AZALTABİLİRSEN O KADAR İYİ..ALIŞKANLIK OLUYOR ZATEN BİR SÜRE SONRA EKMEĞİ ÇOK AZ TÜKETİRSİNBende hep cips yerimYani yerdim
Ne ekleyelim başka?
normal beyaz sabun olur mu acaba yoksam illa arap sabunu mu alayım? yumuşatıcı fikri güzel ama işte o kimyasalı koltukta bırakmak fikri hoşgelmiyo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?