• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

gben nasılsın?
sen geldin,ben hastaneye gittim.

evet sınav vs. hep sevimsiz şeylerdi.
bal peteği minik kuşlarımızın yanından bile geçmez.:63:

haftaya daha zor geçmez inşaALLAH canım.:)

Eki Görüntüle 1498058
Fikirlerinizi bekliyorum dolabim cok dolu biliyorum bu azaltmis halim
:KK9::KK9:Çook güzel olmuş dükkan rafı gibi maaşallah0:KK8:Ellerine sağlık mirjamm:KK15:
titizdir canım kendi annesinin işini bilir onun da midesi almaz pek, annesigile gittiğimizde rahat edemez mesela havlulardan tiksinir vs., ama tabi o ailede yetişmiş çok rahat alıştırmışlardı onu da yani dökülecek pislenecek düşüncesi hiç yoktu bişey olmaz diyerek yaşıyorlardı lakin eşimin içinde var titizlik alıştırdım onu şükür ve bizleri temizlik tertip yönünden çok seviyor.
Yaşam standartlarını yükseltmişsin resmen eşiniin bendimahii:KK73:
Eski evim cok kucuk bir apartman dairesiydi monilyam herseyimi orya gore almistik simdi uc katli eve cikince o mobilyalar kayboldu sanki:-)
Daha sonraki temizliklerini yaparken görcem ben seni:KK30::KK70:
Eki Görüntüle 1498175
Kizlar buarada sizin su baza altlarini gorunce cok imrendim size benim yatak sizinkisi gibi degil :KK43: sizinkileri gorunce gaza gelip kullanmadigim esyalari yatagi kaldirip altina doldurdum :KK53:

bu hurclari burdan aldim ama ellesen kopuyo:KK53: ama ceyizlerimden kalanlari, gelinligim, kinaligim, nisan elbiselerim, gelinlik ayakkabilarim, evime hediye gelen kullanmadigim esyalari felan ne varsa doldurdum:KK53::KK53:
Ellerine sağlık negzel yerleştirmişsin öyle:KK9::KK15:
koskoca evde ivir zivir koyacak bir tane dolap yok deli oluyom yaa :mad::mad: hersey ulu orta kaliyor mesela bir suru bavullar cantalar var nerye koycam bunlari beeennn:mad::mad: bana bir akilverin
Dolap al:KK59: -düz adam-
:KK70::KK70:
Naptın kız çenene kuvvet maşallah herkese laf yetiştiriyorsun :KK48::KK48:
Çene de kuvvetli parmaklarda ama ah işte erken uyanaydım bugün:KK11::KK70:
Bensiz bir dünya konuşmuşsunuz aaa kıskanırım ben:KK12::KK20: Yetişmem lazım:KK70:
gben nasılsın?
sen geldin,ben hastaneye gittim.

evet sınav vs. hep sevimsiz şeylerdi.
bal peteği minik kuşlarımızın yanından bile geçmez.:63:

haftaya daha zor geçmez inşaALLAH canım.:)
İyiyim hâlâ bahar temizliğine başlamak için ilham gelmesini bekliyorum:KK53::KK45:
Yeni hafta sana hiç ummadığın güzellikler getirsin inşaallahh dagcii:KK68:

[

Buda esimin

Eki Görüntüle 1498060

Fikirlerinizi bekliyorum dolabim cok dolu biliyorum bu azaltmis halim

Canım aslında şu üst kısımda boşluklar kalmış dolabı daha iyi değerlendirebilmek için şöyle raflar satılıyor bunlardan kullansan hem daha duzenli gorunur hem daha cok şey sıgar sanırım. Dolap ölçülerine göre alır veya yaptırırsın

http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...arlari/40207471/komplement-dolap-ici-raf.aspx

http://www.ikea.com.tr/urun-katalog...0257773/komplement-dolap-ici-raf-unitesi.aspx

:KK9::KK9:Çook güzel olmuş dükkan rafı gibi maaşallah0:KK8:Ellerine sağlık mirjamm:KK15:

Bensiz bir dünya konuşmuşsunuz aaa kıskanırım ben:KK12::KK20: Yetişmem lazım:KK70:

İyiyim hâlâ bahar temizliğine başlamak için ilham gelmesini bekliyorum:KK53::KK45:
Alcam insallah su bahceyi yaptiralim sonra sira dolaplara gelecek

Çamaşırları balkona serip geldim:KK15:
Şimdi ben diyete başladım gençler resmi olarak.
Bir de bahar temizliği olayımız var tabi:KK12: Ona da başlamam lazım. :KK56:
Siz neler yapıyorsunuz ne planlarınız var?

• Beğen
Reactions: kba
TMM SEN DİYETE BAŞLA BENİM GÖBEK BÜYÜDÜKÇE SENDE ZAYIFLADIM
DERSİN MOTİVE OLURSUN BAK SÜPER OLUR :) ŞAKA Bİ YANA HABİRE YİYORUM BEN YA:KK43:

aynen şekerim ;) :KK70:

TMM SEN DİYETE BAŞLA BENİM GÖBEK BÜYÜDÜKÇE SENDE ZAYIFLADIM
DERSİN MOTİVE OLURSUN BAK SÜPER OLUR :) ŞAKA Bİ YANA HABİRE YİYORUM BEN YA:KK43:
İştee asıl daha fazla almamak mesele. :KK17:Amaaan zaten kilo aldım deyip homidi gırtlak götürürsen daha da alıyorsun vermek daha zor oluyor ben ondan korkuyorum:KK43:
kızlar kızlar koltukları neyle nasıl siliyosunuz bi anlatın bana bakem :KK59:
Önceki koltuğun kılıfları çıkıyordu hoop makineye. İskelet hâlini de hacı şakir granüllü sabunu yeni kaynamış sıcak suda eritip onu da bir kova sıcak suya ekleyip bezle oh mis:KK55:

• Beğen

Ben bahar temizliğimi bitirdim çok şükür yaa koltuklarım silincek bir tek onlar kaldı
Diyet konusuna da benim kadar ihtiyacı olan yoktur herhalde 157 boya 70 kiloyum:KK43:
Ve sana bunları cips yiyerek yazıyorum:KK48: Bende p.tesi baslıyorum

İştee asıl daha fazla almamak mesele. :KK17:Amaaan zaten kilo aldım deyip homidi gırtlak götürürsen daha da alıyorsun vermek daha zor oluyor ben ondan korkuyorum:KK43:

Önceki koltuğun kılıfları çıkıyordu hoop makineye. İskelet hâlini de hacı şakir granüllü sabunu yeni kaynamış sıcak suda eritip onu da bir kova sıcak suya ekleyip bezle oh mis:KK55:
KIZIMDA 18 KİLO ALMIŞTIM VE AYNEN DEDİĞİN GİBİ NASILSA ALIYORUM DİYORDUM YİYORDUM :) ŞÜKÜR 20 KİLO VERMİŞTİM SONRASINDA AMA ŞİMDİ YAŞDA İLERLEDİ NASIL VERİLİR ALINAN KİLOLAR BİLMİYORUM :)

benim bütün kılıflar çıkmıyo sadece yastıklar çıkıyo :( üstelik kuru temizleme yapınız diyo ne yapıcam şimdi tontişim :(

Ben bahar temizliğimi bitirdim çok şükür yaa koltuklarım silincek bir tek onlar kaldı
Diyet konusuna da benim kadar ihtiyacı olan yoktur herhalde 157 boya 70 kiloyum:KK43:
Ve sana bunları cips yiyerek yazıyorum:KK48: Bende p.tesi baslıyorum
Bende hep cips yerim:KK70:Yani yerdim:KK43:
Niye yazıyorsun kızım canımız çekiyor:63:
Bende 168e 63tüm bir hafta öncee tartılmak istemiyorum. Aha tartıldım 63,8:KK61:
Evet 2KediAnnesi arkadaşım ihtiyacımız var buna:KK19:Senin yolun daha uzun ama ben destek olurum sana:KK19:
Bir plan oluşturalım ve o doğrultuda ilerleyelim.:KK50:
Ben ilk kurallarımı şöyle belirledim: abur cubur yok, akşam 8den sonra yiyecek yok.
Ne ekleyelim başka:KK15:?

• Beğen
Benim salon koltuklarım kılıflı onları makineye atıyorum
Bizim oturduklarımızı da önce arap sabunlu sirkeli suyla siliyorum
Ardından yumusatıcı koydugum suyla silerek duruluyorum
Yumusak oluyor guzel kokuyor :KK48:
normal beyaz sabun olur mu acaba yoksam illa arap sabunu mu alayım? yumuşatıcı fikri güzel ama işte o kimyasalı koltukta bırakmak fikri hoşgelmiyo bana :KK43:

Bende 168e 63tüm bir hafta öncee tartılmak istemiyorum. Aha tartıldım 63,8:KK61:
Evet 2KediAnnesi arkadaşım ihtiyacımız var buna:KK19:Senin yolun daha uzun ama ben destek olurum sana:KK19:
Ben ilk kurallarımı şöyle belirledim: abur cubur yok, akşam 8den sonra yiyecek yok.
kızlar yemeyin cips mips içinde bi dolu katkı alemsiniz sağlığınızı düşünün lütfen ben yemem cips mips :63:
ahaha şiir gibi olmuş şimdi farkettim :-)

• Beğen

Evet yaa benim yolum uzun gıcık kaynanamda uzun zaman sonra görünce beni aaaa ne kadar kilo almışsaaannnn dedi suratını burusturarak :KK42::KK42:
Zayıflamam şart.
Ben akşam yemeği saatini 6 diye düşünüyorum diğer turlu sabaha karnım şiş oluyor :KK51:
Evet aburcubur olmasın
Ekmekte sadece kahvaltıda olsun olmasa daha iyi ama en azından sabahkini tolere edebiliriz.
Hamurişine ne diyorsun en zayıf noktam:KK30:

• Beğen
EKMEĞİ AZALTMAK LAZIM HELE AKŞAM YEMEĞİNDE NE KADAR AZALTABİLİRSEN O KADAR İYİ..ALIŞKANLIK OLUYOR ZATEN BİR SÜRE SONRA EKMEĞİ ÇOK AZ TÜKETİRSİN

normal beyaz sabun olur mu acaba yoksam illa arap sabunu mu alayım? yumuşatıcı fikri güzel ama işte o kimyasalı koltukta bırakmak fikri hoşgelmiyo bana :KK43:

Çamasırlarında yumusatıcı kullanmıyormusun öyle düşün ama eğer için rahat etmıyorsa kullanmayabilirsin tabi canım temizliğine katkısı yok nasılsa sadece koku ve yumusaklık için önerdim ben.
Bilmemki aslında beyaz kalıp sabunlarıda öneriyorlar ama benim arap sabunu ve sirke takıntım var her yerde kullanıyorum :KK48:

Back