• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Eski evim cok kucuk bir apartman dairesiydi monilyam herseyimi orya gore almistik simdi uc katli eve cikince o mobilyalar kayboldu sanki:-)

mirjam canım çok güzel olmuş dolabın tebrikler o minik çantalarda yazmalar mı var doğru mu gördüm?

mirjam canım çok güzel olmuş dolabın tebrikler o minik çantalarda yazmalar mı var doğru mu gördüm?
evet canim yazmalar ve kullanmadigim sallarim felan var aslinda onlar kitap icinde ben boyle degerlendirdim malum burda hurc bulamiyorum o mavi ve pembe hurcu Turkiyede almistim izine gidince onlardan daha cok alicam insallah

evet canim yazmalar ve kullanmadigim sallarim felan var aslinda onlar kitap icinde ben boyle degerlendirdim malum burda hurc bulamiyorum o mavi ve pembe hurcu Turkiyede almistim izine gidince onlardan daha cok alicam insallah
hmm güzel olmuş gerçekten sen yurt dışında mısın ?

image.jpg
Kizlar buarada sizin su baza altlarini gorunce cok imrendim size benim yatak sizinkisi gibi degil :KK43: sizinkileri gorunce gaza gelip kullanmadigim esyalari yatagi kaldirip altina doldurdum :KK53:

bu hurclari burdan aldim ama ellesen kopuyo:KK53: ama ceyizlerimden kalanlari, gelinligim, kinaligim, nisan elbiselerim, gelinlik ayakkabilarim, evime hediye gelen kullanmadigim esyalari felan ne varsa doldurdum:KK53::KK53:

koskoca evde ivir zivir koyacak bir tane dolap yok deli oluyom yaa :mad::mad: hersey ulu orta kaliyor mesela bir suru bavullar cantalar var nerye koycam bunlari beeennn:mad::mad: bana bir akilverin

Ölüyorum kuşlarrr cok yorgunumm
Bugun neler yaptıgımı yazıp kaçıcam devircem totoyu:KK48:
Bulasıklar yıkandı yerleştirildi
Çamaşır yıkandı asıldı
Perdeler yıkandı ütülendi takıldı
Camlar silindi
Çekmeceler boşaltıldı temizlendi fazlalıklar atıldı
Küfler temizlendi Baroness saol canım o küf spreyiyle hallettim kolay oldu valla
Alışveriş yapıldı
Köpeğim yürüyüşe çıkarıldı
Akşam yemeğine de mangal yaktı eşim
Artık dinlenmeye gectim
Tabi tüm bu işlerde kocamda cok yardımcı oldu saolsun hatta camları dıştan o siliyor bizde:KK48:
Herkese iyi geceler
Vaaaay 2KediAnnesi iş kalmamış:KK9:

Günaydın minnoşlarrr
Hayırlı Cumalar bol enerjiler.:KK37:
Günaydııın:KK70::KK70:Hayırlı Cumalaar:KK68:
Ohh ankarada hava mis yaa.
Yılın en guzel günleri bu kapalı havaların gidipte güneşin pırıl pırıl ısıtmaya basladıgı günler. İnsanın içi cıvıldıryorr:KK68:
Kedilerimi köpeğimi terasa cıkardım yerlerde yuvarlanıp güneşleniyorlar onlarda özlemiş güneşi:KK48:
Benimde coookk uykum varr bir kahve içip kendime geleyim en iyisi. Sabah kahvaltı yapma alıskanlıgımda yok.
Yaz geldi ben şişko şişko geziyorum :KK43:
Ben kahvaltı yapmasam kendime gelemiyorum kahvaltı şaart!:KK53:
Evet hadi herkes diyete başlasın yaaaa:mad: -Bunu söyleyen dün akşam yarım tepsi fırında kızartmayı götürdü löp löp-

GÜNEŞİN TADINI ÇIKAR..ÇERKEZKÖYDE DE HAVA MİSLER GİBİ İNSANIN ÇALIŞASI GELMİYOR VALLA..
:cool:
Evet ya bugün hava çok güzel ama bn kafamı kaldramiyorum gece çocuk hiç uyumadi malum bizde uyuyamdk braz uyudu 6tida geri kalkti hala ayakda o geziniyor bn adeta mücadele veriyorum :KK43:
Allah yardımcın olsun yagmuluuk:KK54:
:KK48::KK48: Çocuk yapmak için önümdeki en buyuk korkularımdan biri gece uykularımın bölünecek olması:KK53:
Hastamı canım neden uyumadı kaç yasında
ihihihi aynı endişeden müzdaribiz:KK5:
Bende uykusuzluga hiç gelemem baş ağrısı yapar sinirli olurum ama çocuk olunca bambaşka oluyomus.15 aylik canım daha ay bilmiyorumki hastada değil akşam yatmadan facebooka resim koyduk aradan yarım saat sora böyle nazara inanmam ama bu gidisle inanicam :)
Nazar var ben inanırım:nazar:
günaydın canlarımmmmm:KK68::KK68::KK68: güneşli bir sabaha uyanmak ve herkesi burada bulmak harika :KK19:
Aynen yaaa yatakta tembellik yapacak bu günü bulmuşum bendee:KK61:
Ben de haftalık yapılacak işleri yazıp buzdolabına asıyordum,bittikçe de karalıyordum, bu liste fikri iyiymiş:KK69:
O "check" işaretini koymak ya da maddeyi karalamaktan alınan haz zaten hepimize iş yaptıran:KK70:
Bu arada beni de alıştırın şu işlere yaa. Temizimdir ama evin dağınıklığı, işi hiç bitmiyor :KK51:
Bizde burda anca çene yapıyoruz elmadilimi arkadaşım gördüğün gibi:KK30::KK30::KK70:
benim motive kaynağım bu bide renkli kalemlerle işaretliyorum rengarenk gördükçe yaptıkça yapası geliyor insanın canım
:KK5::KK19:
Hemen birine nazar duası okut ona geçsin esneme:KK48:
Canm hoşgeldin.
Al benden de o kadar benim evde cok dagınıktır 2 kedi 1 köpek oldugundan dolayı. Ben şöyle bir çözüm buldum.
Bugunden itibaren kendine sevimli renkli buyuk bir sepet al evde ortada kalan ve yerine kaldırmaya üşendiğin her seyi o sepetin içine at. Ertesi gün temizlik yaparken yerlerine kaldırırsın. Ben bu sekilde kurtuldum :KK51:
Bunu bende yapıyoruuum:KK5::KK15:
Öyle bi sepetimiz var zaten ama bebek olunca, ben toplarken o da sepetin diğer ucundan boşaltıyor:KK57:
Afacan:KK70::KK70:
günaydın kızlar.:)
Günaydııın dagci:KK15:
Ayy kızlar iyice korkutuyorsunuz beni çocuktan ya gelen cocuk yuzunden uyumadım bütün gece diyor:KK48:
Kendini zorlama ya iş nedir ki bir kalkarsın bitiverir. Önemlileri yap gerisini her gun kucuk kucuk yaparsın.
Katılıyorum her şeye bebek adımlarııylaa başlayalım. Mesela ben az önce iki kirli fırın tepsimden birini yıkayıp geldim. Yavaş yavaş her şey:KK53::-)
korkma ya bu yaşa kadar neler için uykusuz kalmışsındır.:)
sınavlar için ne çok sabahladık hepimiz.
insan severek yapıyor.
o yüzden şu anki sitemli yaklaşım aklına gelmiyor.:confused:
"dagci anne"nin kendini avutma şekli: sınavlara da çalışıyordum ki ben sabahlara kadar:KK34::KK70:Ki onları sevmiyordum bile, bebeğimi seviyorum:KK36:Ama doğru bir mantık hiç bu bakış açısıyla görmemiştim:KK58:
canımmmmmmmmmm şimdi okudum senin topikte 2 iran kedin varmış senin benim kızımda iran:KK19:
Farsça miyavlıyordur onlar şimdi bir dee:rolleyes:
Ben bir köpeğimi dolaştırıp geleyim kızlar.
Ayy bide zayıflama topiği lazım gercekten :KK48:
Beni yaz ilk üye:KK30:
2,5 yaşında bebişti aldığımızda, biz kucak kedisi olsun diye almıştık ama durmuyor bizimki:cry: kimseyide sevdirmiyor
Nasıl sevdirmez ya ben paso kendini sevdiren kedi videoları görüyorum internette şımarık şımarık:KK37:
Evin halini görsen hiç öyle demezsin. Bi haftadır elektrik süpürgesi açamadım. Uyurken ses olur diye açamıyorum, uyanıkken de korkuyor. Çamaşır bulaşık desen hiç bitmiyor yine küçük bey yüzünden. Odadan çıksam peşimden ağlıyor. Vallahi zormuş çocuklu kadın olmak:confused:

Canım benim yaa sen hiç canını sıkma en azından elektrik faturan az gelir:KK19: Otur bebeğini sev:KK46: napcaksın temizliği. Burda kimse takık değil öyle, biz düzen seviyoruz temiz olmaya da çabalıyoruz sende bizdensin yani:KK15: Tabi limoncunun kocası gibi de gezmiyoruz evde ama:KK70:
sağol canım.
evde yatacak durumdayım ama işteyim desem.:KK43:

sabah hastaneden aradılar.
çocukların ameliyatını p.tesine almışlar.
bugün yatış yapılacakmış.:KK42:
Canım Rabbim yardımcın olsun ne zorlandın şu hafta ya.o_O Tez zamanda rahata kavuş inşaallah:KK15::KK15:
Acaba bu 1.5 yasda bu kadar ağlamak normalmi hiç aglamayan oğlum herseye ağlar oldu koltuğa oturdumu görmesin elimden tutup ya kapıya götruyor zorla havalarda isindikca evde drmak istemiyor yada mutfaga durmadan bseyler ver yiyim diyor hiç otramiyorum yemek yapiyorum kucagina al bn katistriym diye ağlıyor of altını degstrirken ble agliyor

Yagmulukumm hazır yaz gelmiş bezden kurtarıver bebeğin gelmeden iyice zorlaşmadan arkadaşım bak bir buçuk yaş tam uygun daha fazla gecikme bence:KK15::KK19:
imza: Bebeği bile olmadan bilmiş konuşan kk üyesi modeli olaran ben:KK53:
SORMA DIŞARIYI GÖRDÜKÇE İŞİMİ BİTİRİP İŞTEN KAÇASIM GELİYOR BENİMDE..ÜNİVERSİTEDE ÇOK YAPARDIK AMA İŞTE YAPILMIYOR MALESEF :d EVET CNM OĞLUŞUMLA BERABER ÇALIŞIYORUZ GÖBEĞİM MASAYA ÇARPMAYA BAŞLADI AMA İDARE EDİYOZ :KK70:5 YAŞINDA BİDE KIZIM VAR BENİM BAK TEYZESİ HAMUR AÇIYOR RESİMDE..
Cetvelcilerin yeni nesile damgasını vuracak bebeleri:KK68::KK70:
az önce yolcu ettik misafirleri, gelip de görmeyin evin halini her yer rezalet.
ne zaman kayınvalideler gelse bize böyle oluyor, inanın o kadar zor ki benim için; tertip, düzen, temizlik hiç yok onlarda maalesef, benim asla yaşayamayacağım bi şekilde yaşıyorlar, inanın anlatılmaz...
kayınpeder geldiğinde hastaydı, biz de yeni yeni atlatıyorduk gribi, onlar gelince tekrar nüksetti e koşturup uğraşıyorsun da tabi o kadar hasta oldum ki kızlar ben hayatımda böyle öksürük görmedim inanın kaç gece uyumadım, sabah akşam iğne oluyorum az önce iğneden geldim onlar da hazırlanmıştı eşim aldı götürdü bi baktım eve yok böyle bişey....zaten hemşire feci acıttı iğne yaparken eve zor geldim, onun acısıyla evin pislik ve dağınıklığını da görünce dayanamadım ağladım sinirden :mad:
Allahım okadar zor ki onların her bu halini gördüğümde ben nasıl insanlara gelin oldum diye düşünüyorum. İyi insanlar hoş insanlar ama işte öyle dağınık öyle tertipsiz ve pis yaşıyolar ki... Allah canlarına sağlık versin bana da yardım etsin :KK42:
Yaaaa Allah yardımcın olsun:KK43:

titizdir canım kendi annesinin işini bilir onun da midesi almaz pek, annesigile gittiğimizde rahat edemez mesela havlulardan tiksinir vs., ama tabi o ailede yetişmiş çok rahat alıştırmışlardı onu da yani dökülecek pislenecek düşüncesi hiç yoktu bişey olmaz diyerek yaşıyorlardı lakin eşimin içinde var titizlik alıştırdım onu şükür ve bizleri temizlik tertip yönünden çok seviyor.

Ayy iyi bari canım bende deminden beri bir konuyu okuyorum eşinin pis olduguyla alakalı bir konu acmış bir üye.
Aman Allahım okudugumdan beri deli gibi kaşınıyorum.
Ya öyle olsaydı :KK53:

denemediğim şey kalmadı gülüm ama enfeksiyon bayağı ilerlemiş ondan olacak fayda etmedi hiçbişye

Anladm canm cok geçmiş olsun

Back