• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cetvelciler hizaya girdi, iş başındalar;)))

Evet Clin diye bir markanın. Alkollü olduğu için mikropları öldürdüğünden hiç şüphem yok:KK15:

Şu kalın merdivenlerden kullanırsan olmaz merdiven korkun, sağlam bunlar. Bizimki bunun 3 basamaklısı.
Eki Görüntüle 1498500

Bilmiyorum ki bendimahicim. Ben kurutemizlemeye pek imtina etmiyorum makine kullanıyorum her şeyde. Ben olsam yıkardım yani koltuk kumaşını da. Ama şöyle, hassas yıkama elde yıkama seçeneğini seçerdim, sıkmasını 1200de değil de 600de 800de yaptırırdımo_O Sen bilirsin:KK15:
hmm teşekkür ederim cnm halletcez artık bi şekilde...ya o merdivenler ne güzelmiş öyle nerden bulabilirim ben onlardan?

kızlar size kullandığım bulaşıklığımın resmini atıyorum, ben çok severek kullanıyorum bu şekilde düz bulaşıklıklarla rahat ediyorum, çoğunlukla yetiyor büyüklüğü lakin yetmediği zaman da önüne bez koyup kalanları o bezin üzerine diziyorum...
DSCF5399.JPG
devamlı bu şekilde tezgahımın üzerinde duruyor bişey yıkadığımda tek bir bardak mesela hemen üzerine kapıyorum pratik oluyor : DSCF5400.JPG

DSCF5401.JPG DSCF5402.JPG

Duşakabini çamaşır mak. Det. ile sonra cam sille temizliyorum temizleniyor ama böyle parlasın istiyorum .Bide arabalar için su tutturmayan kaygan bişey var kocişin malzemeletini bi karıştırıym .Su tutmazsa devrim olur.bide koçtaşta muslukları neyle sildiniz dedim biri gazlı bez biri de ispirto dedi .İspirtoyu nerden alsamki oda su tutmasını engelliyo böyle kaygan kaygan oluyo.
Siz ne yapıyorsunuz duşakabine.?
Vayy hiç aklıma gelmezdi haa:KK57: Çok iyi fikir:KK58::KK15:
Once koltuklari sildim. Ayni suyla mobilya tozu aldim. En son cami sildim. Suyu atarken fazla kirlenmedigini gordum.
Bayiliyorum ben de.:KK54::KK51:
Camlarımı bende locluyorum :KK53::KK19:
Duşakabin korkulu ruyam. Alerjim var sanirim. Deterjan puskurttugum an öksuruyorum. :mad:

Temizlemenin kolay yolu var mi arkadaslar?
Cilit bang ın aktif duş köpük mü ne, öyle bir ürünü varmış Baronesss memnun bir de benim halam:-) Ama o da deterjan canım ya:KK43: Başka yol bilmiyorum deterjan olmadano_OSirke belki oluyordur.
şekerler atarım makineye de oturulan yerler çıkmıyo benim zaten
Sil o zaman bendimahi:KK15::21:

hmm teşekkür ederim cnm halletcez artık bi şekilde...ya o merdivenler ne güzelmiş öyle nerden bulabilirim ben onlardan?
Canım gece dışarıdaydık yazamadım. Koçtaştan almıştım ben.:KK15:3 basamaklı, üçüncünün üstünden tavana dokunabiliyorum rahat gayet.
kızlar size kullandığım bulaşıklığımın resmini atıyorum, ben çok severek kullanıyorum bu şekilde düz bulaşıklıklarla rahat ediyorum, çoğunlukla yetiyor büyüklüğü lakin yetmediği zaman da önüne bez koyup kalanları o bezin üzerine diziyorum...
Eki Görüntüle 1498693
devamlı bu şekilde tezgahımın üzerinde duruyor bişey yıkadığımda tek bir bardak mesela hemen üzerine kapıyorum pratik oluyor : Eki Görüntüle 1498694
Eki Görüntüle 1498695 Eki Görüntüle 1498696
Bu da çok güzelmiş pratik. :KK9:Ben hiç bulaşıklık kullanmıyorum. Elde yıkanacak şeyler varsa bir kurulama bezinin üstüne aynı senin yaptığın gibi koyuyorum. Başka zaman hiç bir şey olmuyor tezgahın üstünde bulaşık namına:KK19::KK15:Renkli tepsin:KK36:

Günaydın haftasonu beni yalnız bırakan konudaşlarııım:KK15::KK15::KK15:

Günaydın hepinize.Hep okuyorum ama cevap yazamıyorum .Okuyana kadar çok zaman geçiyor.Arkadaşlar 2,5 yılm önce 94 kiloyla diyete basladım( hem tiroid hem tip bir diyabetim ) dr.kontrolünde 15 kilo verdim.Ne yaptım? Akşam erken yatmayı alışkanlık haline getitrdim.Hayatımda et yoktu öğünlerime ızgara at ekledim.Ekmek asla beyaz ekmek yemiyorum.Tam buğday benim tercihim.Mutlaka tencere yemeği hergün pişiririm.Öğünler çeşitli olmalı.Az ekmekle doymanın yolu bundan geçer.Birde salata ve yoğurt muhakkak olmalı.Peki hiçmi kaçamak yok ?Canımın istediği herşeyden yedim sadece abartmadan ve kuşluk vakitlerinde.Atıyorum pasta yiycem di mi?11 gibi yiyip markete pazara gidiyodum .Ya da kebap pizza gibi şeyler mi yemek istedim öğlen 2 gibi avm ye gidip ilk iş yemek yiyip sonra avm yi alt üst ederdim.Bu benim yaşam tarzım.Asla cips kola geçmez boğazımdan nefret ederim.Abur cubur olarak bitek çikolataya dayanamam.Onu da akşamları yemem .Bunlara dikkat etmek yeterli.Yoksa kibrit kutusu kadar peynir beş zeytin yok şu kadar gram filan yok öyle bir dünya.İnsanız nefse zulmetmeye ne gerek var ? Yesşil çay faydalı deniyor ama mide bulantısi oldu bende içemedim.Buu arada çoklu alıntı beceremedim.@dağcı gecmis olsun canım.@bendimahi arkadaşım üzülme detaylı bir bahar temizliği olacak evde işte ne güzel.yerinde olsam önce halıları yıkamaya verip işlere öyle girişirdim.şimdilik benden bu kadar uğrarim yine.

Vayy hiç aklıma gelmezdi haa:KK57: Çok iyi fikir:KK58::KK15:

Camlarımı bende locluyorum :KK53::KK19:

Cilit bang ın aktif duş köpük mü ne, öyle bir ürünü varmış Baronesss memnun bir de benim halam:-) Ama o da deterjan canım ya:KK43: Başka yol bilmiyorum deterjan olmadano_OSirke belki oluyordur.

Sil o zaman bendimahi:KK15::21:

Canım gece dışarıdaydık yazamadım. Koçtaştan almıştım ben.:KK15:3 basamaklı, üçüncünün üstünden tavana dokunabiliyorum rahat gayet.

Bu da çok güzelmiş pratik. :KK9:Ben hiç bulaşıklık kullanmıyorum. Elde yıkanacak şeyler varsa bir kurulama bezinin üstüne aynı senin yaptığın gibi koyuyorum. Başka zaman hiç bir şey olmuyor tezgahın üstünde bulaşık namına:KK19::KK15:Renkli tepsin:KK36:

Günaydın haftasonu beni yalnız bırakan konudaşlarııım:KK15::KK15::KK15:

senin boyun kaç şekerim, benim 1.60 yetişir miyim dersin :KK39: bu arada koltukları silcem inş. tepsimi ben de çok seviyorummm tekzende bulabilirsin :KK68:

Günaydın hepinize.Hep okuyorum ama cevap yazamıyorum .Okuyana kadar çok zaman geçiyor.Arkadaşlar 2,5 yılm önce 94 kiloyla diyete basladım( hem tiroid hem tip bir diyabetim ) dr.kontrolünde 15 kilo verdim.Ne yaptım? Akşam erken yatmayı alışkanlık haline getitrdim.Hayatımda et yoktu öğünlerime ızgara at ekledim.Ekmek asla beyaz ekmek yemiyorum.Tam buğday benim tercihim.Mutlaka tencere yemeği hergün pişiririm.Öğünler çeşitli olmalı.Az ekmekle doymanın yolu bundan geçer.Birde salata ve yoğurt muhakkak olmalı.Peki hiçmi kaçamak yok ?Canımın istediği herşeyden yedim sadece abartmadan ve kuşluk vakitlerinde.Atıyorum pasta yiycem di mi?11 gibi yiyip markete pazara gidiyodum .Ya da kebap pizza gibi şeyler mi yemek istedim öğlen 2 gibi avm ye gidip ilk iş yemek yiyip sonra avm yi alt üst ederdim.Bu benim yaşam tarzım.Asla cips kola geçmez boğazımdan nefret ederim.Abur cubur olarak bitek çikolataya dayanamam.Onu da akşamları yemem .Bunlara dikkat etmek yeterli.Yoksa kibrit kutusu kadar peynir beş zeytin yok şu kadar gram filan yok öyle bir dünya.İnsanız nefse zulmetmeye ne gerek var ? Yesşil çay faydalı deniyor ama mide bulantısi oldu bende içemedim.Buu arada çoklu alıntı beceremedim.@dağcı gecmis olsun canım.@bendimahi arkadaşım üzülme detaylı bir bahar temizliği olacak evde işte ne güzel.yerinde olsam önce halıları yıkamaya verip işlere öyle girişirdim.şimdilik benden bu kadar uğrarim yine.
evet tatlım halıları vericem yıkamaya inş. haklısın,, katlanıcaz ne yapalım, değil mi ki evlendik:KK34:

Bende ayarlı gitmeye çalışıyorum yoksa direk yaptığım şu diyeti diye bir diyet yok:KK15: Yeşil çay içerim de severim de. Yaseminliyi dene onu herkes beğenir genelde:KK19:
senin boyun kaç şekerim, benim 1.60 yetişir miyim dersin :KK39: bu arada koltukları silcem inş. tepsimi ben de çok seviyorummm tekzende bulabilirsin :KK68:
Yetişirsin herhalde.1,68
Cetveli al eline evin tavan boyunu ölç, sonra merdiveni almaya gidince en son basamağı yerden ölç aradaki farkı al bakalım senin boyun ediyor mu, ordan hesapla:rolleyes:

Bende .abur cubur sevmem .yoğurt salata turşu mutlak yiyeceklerim .sabah iş yaparım geç kahvaltı ederim en geç 7 de akşam yemeği iki öğun yetiyo arada pasta masta meyve yemem .Aç karnına çaylı pastalı midemi bulandırıyo.Başka ne bulursam öğünlerde öküz gibi yerim kilo almıyorum .Hep aynıyım .:KK71::KK71:Haşimatoyum dr bile sen kilolu olmalıydın diyo.:KK76:

Bende .abur cubur sevmem .yoğurt salata turşu mutlak yiyeceklerim .sabah iş yaparım geç kahvaltı ederim en geç 7 de akşam yemeği iki öğun yetiyo arada pasta masta meyve yemem .Aç karnına çaylı pastalı midemi bulandırıyo.Başka ne bulursam öğünlerde öküz gibi yerim kilo almıyorum .Hep aynıyım .:KK71::KK71:Haşimatoyum dr bile sen kilolu olmalıydın diyo.:KK76:
:KK57:Ooohhh bizim yerimize de götür arkadaşım yarasınnn:KK8:
Hööp höp et olsun löpp löp yağ olsun inşaallahh:KK70:

Merhaba hanımlar kaç gündür bakamadım maşallah 95 sayfa olmuş okuyorum bitmiyor Baronesss in düzen tablosu varmış göremedim ilk sayfada mı bende hastaydim iyice evi bırakmış tim okuyunca tekrar gaza geldim :21:
canlarım vallahi ben sizin hızınız a yetişemiyorum hem buraya yazyazıyorsunuz hem evler gıcir maşallah sizlere :eek:
hepinizi özlemişim:KK33:

Bugun hava kapalı dunku enerjimden eser yok
Hala oturuyorum saat 3 olmus sadece kahvaltı yaptım uyukluyorum
Bir kalkabilsem gerisi gelecek ama kalkmak mesele
En iyisi bir kahve içip kendime geleyim

Bende ayarlı gitmeye çalışıyorum yoksa direk yaptığım şu diyeti diye bir diyet yok:KK15: Yeşil çay içerim de severim de. Yaseminliyi dene onu herkes beğenir genelde:KK19:

Yetişirsin herhalde.1,68
Cetveli al eline evin tavan boyunu ölç, sonra merdiveni almaya gidince en son basamağı yerden ölç aradaki farkı al bakalım senin boyun ediyor mu, ordan hesapla:rolleyes:
tam bir cetvelcisin sen :KK70:

Bugun hava kapalı dunku enerjimden eser yok
Hala oturuyorum saat 3 olmus sadece kahvaltı yaptım uyukluyorum
Bir kalkabilsem gerisi gelecek ama kalkmak mesele
En iyisi bir kahve içip kendime geleyim
bazen oluyor öyle insanın içinden gelmiyor, çok da zorlamamak lazım belki de böyle zamanlarda

az önce yolcu ettik misafirleri, gelip de görmeyin evin halini her yer rezalet.
ne zaman kayınvalideler gelse bize böyle oluyor, inanın o kadar zor ki benim için; tertip, düzen, temizlik hiç yok onlarda maalesef, benim asla yaşayamayacağım bi şekilde yaşıyorlar, inanın anlatılmaz...
kayınpeder geldiğinde hastaydı, biz de yeni yeni atlatıyorduk gribi, onlar gelince tekrar nüksetti e koşturup uğraşıyorsun da tabi o kadar hasta oldum ki kızlar ben hayatımda böyle öksürük görmedim inanın kaç gece uyumadım, sabah akşam iğne oluyorum az önce iğneden geldim onlar da hazırlanmıştı eşim aldı götürdü bi baktım eve yok böyle bişey....zaten hemşire feci acıttı iğne yaparken eve zor geldim, onun acısıyla evin pislik ve dağınıklığını da görünce dayanamadım ağladım sinirden :mad:
Allahım okadar zor ki onların her bu halini gördüğümde ben nasıl insanlara gelin oldum diye düşünüyorum. İyi insanlar hoş insanlar ama işte öyle dağınık öyle tertipsiz ve pis yaşıyolar ki... Allah canlarına sağlık versin bana da yardım etsin :KK42:
Ah ah desene aynı dertten muzdarip iz benimkiler de çok iyi insanlar ama ama düzeni boşver pis ler resmen yani yağda li yağda li sulhşükür ki eşim temiz ve benden düzenli çok iyi bir evlat yetiştirmis kayinvalidem işte oda yetiyor bana :KK19:
çok geçmiş olsun :KK24:hosgeldin:KK25::KK25:

Ah ah desene aynı dertten muzdarip iz benimkiler de çok iyi insanlar ama ama düzeni boşver pis ler resmen yani yağda li yağda li sulhşükür ki eşim temiz ve benden düzenli çok iyi bir evlat yetiştirmis kayinvalidem işte oda yetiyor bana :KK19:
çok geçmiş olsun :KK24:hosgeldin:KK25::KK25:
deme canım demek senin de durumun benim gibi bu arada yağda li yağda li?? anlayamadım çokk teşekkür ederim tatlım hoşbuldum:KK15:

kızlar önceden sormuştum ama belki görmeyeniniz vardır, midi fırın tavsiyesi istiyorum da ben fırınımı değiştireceğim, var mı bir önerisi olan?

deme canım demek senin de durumun benim gibi bu arada yağda li yağda li?? anlayamadım çokk teşekkür ederim tatlım hoşbuldum:KK15:
benim lafım canım hani heryer yağ içinde olur ya kapı kolları dahi iii işte o yağda li :KK16:dağınıklığı hiç demiyorum bile gözün böyle olur:KK57::KK57: ki ben kendimi dağınık görüyorum birde düşün artık :oops:ben dağınıgin ama sil süpür benim işim temizliği çok severim inşallah dağınıklığım da sizlerle bitecek
neyse onlarida iyisi y le kötüsü y le kabul ediyorum kocacim ı çok seviyorum çünkü :KK19::KK5:
birde evlilik yıldönümü nu unutmuş sakin vataviz vermealışir telafi et tir iyi geceler canım

Back