- Konu Sahibi Ponciginannesi
Bu arada tesetturluyum. Biraz da güzel giyinmek istiyorsanız bir eşarp 100tl bir gömlek 100-150 pantolon da aynı şekilde.yani bitiyo işte maaş:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hocam size tavsiyem az ama kaliteli kumaştan joker parçalar.onlar da mağazalarda çok pahalı marka isterseniz.kendimden örnek vereyim giyimimin çoğunu ünlü markalar ipek....ol twis...t roman gibi yüzde yetmiş indirime girince alırım sezonda alınmaz o fiyatlara .alışveriş sitelerini 2 günde bir tararım 1v1y morhıpo özellıkle bazen acayıp ucuz parçalar alırım dünya markası yada turk markalarından .ayakkabılarımı da sitelerden alırım mağazadan çok çok hesaplı.kaliteli gorunmenın şartı iyi ayakkabı ve çantadır ve beyazı çıkmamış saçtır.kıyafet ucuz da olsa iyi ayakkabı çantayla onlar da pahalı ve şık görünür.abiye ye 300 500 vermem ben 80 100 tl ye hem de marka abiyeler var gene bu sitelerde.takıyı da 2. el satan siteler var swarovski guess çok ucuza alabilirsiniz .çok çeşir saat yerine gümüş rengi marka bir saat her kıyafetle şık durur.Tam benim konum.calisiyorum öğretmenim.maasin çoğu kıyafete gidiyor yine de ortada bişey yok.
Ben de bakıyorum millet çeşit çeşit giyiniyor ben hep aynı sanki.
uzun tunik pantolon kombınleri çok şık oluyor kapalılarda sitelere takılın derim ben marka eşarplar bile 3 te bir fiyatına bulunuyor bazenBu arada tesetturluyum. Biraz da güzel giyinmek istiyorsanız bir eşarp 100tl bir gömlek 100-150 pantolon da aynı şekilde.yani bitiyo işte maaş:)
Eşimle aylık gelirimiz çok iyi olmasına ragmenMerhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
hocam size tavsiyem az ama kaliteli kumaştan joker parçalar.onlar da mağazalarda çok pahalı marka isterseniz.kendimden örnek vereyim giyimimin çoğunu ünlü markalar ipek....ol twis...t roman gibi yüzde yetmiş indirime girince alırım sezonda alınmaz o fiyatlara .alışveriş sitelerini 2 günde bir tararım 1v1y morhıpo özellıkle bazen acayıp ucuz parçalar alırım dünya markası yada turk markalarından .ayakkabılarımı da sitelerden alırım mağazadan çok çok hesaplı.kaliteli gorunmenın şartı iyi ayakkabı ve çantadır ve beyazı çıkmamış saçtır.kıyafet ucuz da olsa iyi ayakkabı çantayla onlar da pahalı ve şık görünür.abiye ye 300 500 vermem ben 80 100 tl ye hem de marka abiyeler var gene bu sitelerde.takıyı da 2. el satan siteler var swarovski guess çok ucuza alabilirsiniz .çok çeşir saat yerine gümüş rengi marka bir saat her kıyafetle şık durur.
Bugun h&m de yuzde 50 indirim basladi bazi urunlerdeBu arada amme hizmeti konu da denk gelmişken size bazı markaların indirim tarihlerini yazayım, Twitter'da bu tarz indirimleri paylaşan bir hesaptan gördüm. :) Şimdiden bir şey değil ehehe.
H&M: 4 Haziran (Kadınlar için, erkekler ve çocuklar için de birer gün arayla indirim olacak)
Zara, Bershka, Pull & Bear, Oysho, Massimo Dutti: 21 Haziran
Mavi Jeans: 25 Haziran
Bugun h&m de yuzde 50 indirim basladi bazi urunlerde
Ah bu app'lerin gozu kor olsun
Bende araniyorum bu aralar rejimdeyim , dogumdan sonra dogru durust bisi almamistim , kilolar gittikce alisveris sevdasi dalga dalga icime akiyor , zaptetmeye calisiyorum4 Haziran'daki büyük indirim ama. :) İpekyol ve Twist'te de başlamış, netten bakıyorum %50'ye varan demişler, aranıyorum ehehe.
bizim kızlar bu seferde bu topicte toplanmış uykum kaçtı geldim4 Haziran'daki büyük indirim ama. :) İpekyol ve Twist'te de başlamış, netten bakıyorum %50'ye varan demişler, aranıyorum ehehe.
yüzde elli de pahalı kuzum yüzde yetmişe düşünce beğendiğin parçaları bitmeden hemen kapBu arada amme hizmeti konu da denk gelmişken size bazı markaların indirim tarihlerini yazayım, Twitter'da bu tarz indirimleri paylaşan bir hesaptan gördüm. :) Şimdiden bir şey değil ehehe.
H&M: 4 Haziran (Kadınlar için, erkekler ve çocuklar için de birer gün arayla indirim olacak)
Zara, Bershka, Pull & Bear, Oysho, Massimo Dutti: 21 Haziran
Mavi Jeans: 25 Haziran
İpekyol ve Twist'te de indirim başlamış bu arada %50'ye varan, şimdi internet sitelerine bakınca gördüm. Koşuuuunn