• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeşit Çeşit Giyinebilen Var mı ?

Bu arada tesetturluyum. Biraz da güzel giyinmek istiyorsanız bir eşarp 100tl bir gömlek 100-150 pantolon da aynı şekilde.yani bitiyo işte maaş:)

Tam benim konum.calisiyorum öğretmenim.maasin çoğu kıyafete gidiyor yine de ortada bişey yok.

Ben de bakıyorum millet çeşit çeşit giyiniyor ben hep aynı sanki.
hocam size tavsiyem az ama kaliteli kumaştan joker parçalar.onlar da mağazalarda çok pahalı marka isterseniz.kendimden örnek vereyim giyimimin çoğunu ünlü markalar ipek....ol twis...t roman gibi yüzde yetmiş indirime girince alırım sezonda alınmaz o fiyatlara .alışveriş sitelerini 2 günde bir tararım 1v1y morhıpo özellıkle bazen acayıp ucuz parçalar alırım dünya markası yada turk markalarından .ayakkabılarımı da sitelerden alırım mağazadan çok çok hesaplı.kaliteli gorunmenın şartı iyi ayakkabı ve çantadır ve beyazı çıkmamış saçtır.kıyafet ucuz da olsa iyi ayakkabı çantayla onlar da pahalı ve şık görünür.abiye ye 300 500 vermem ben 80 100 tl ye hem de marka abiyeler var gene bu sitelerde.takıyı da 2. el satan siteler var swarovski guess çok ucuza alabilirsiniz .çok çeşir saat yerine gümüş rengi marka bir saat her kıyafetle şık durur.

Bu arada tesetturluyum. Biraz da güzel giyinmek istiyorsanız bir eşarp 100tl bir gömlek 100-150 pantolon da aynı şekilde.yani bitiyo işte maaş:)
uzun tunik pantolon kombınleri çok şık oluyor kapalılarda sitelere takılın derim ben marka eşarplar bile 3 te bir fiyatına bulunuyor bazen

Merhaba hanımlar herkese hayırlı ramazanlar. ben çalışan bir bayanım bir evladımız var kendi yağımızda kavrulup gidiyoruz şükürler olsun evladımın hiç birşeyini eksik etmiyorum kıyafet olsun yiyecek olsun canın istediği birşey olsun hafta sonları bol bol aktivite yapıyoruz ailecek..
Rabbim bu günümüzden geri koymasın inşallah.
ondan sıra kalırsa kendime alıyorum tek tük eşime alıyoruz..
İş yerinde 2 bayan ve 2 erkek olarak çalışıyoruz. o 2 bayan sürekli çeşit çeşit kıyafet giyiniyor.. kıskanmak değilde ne bileyim imreniyorum. her kıyafetın altına uygun ayakkabı- çanta takı vs.
Benim düğünde takılan sade bir setim vardır hep onları takarım.
Genellikle spor giyinirim dar paça pantolon üzerine bluz tşört vs ..
onlar gibi çeşit çeşit ayakkabım yok. 3 tane sandalet bir sporum vardır. 3 tane de cantam bana yeterli gelir..
düğünler ve özel gün içinde mesela 2 kumaş pantolon bir elbise 2 topluklu ayakkabım vardır..
Eğer bütcemizden para kaldıysa kendime birşeyler almaya çalışırım hep uygun fiyatlı aylık 1 2 birşey derken birikir böylece.. bir ay pantolon alırım bir ay 2 bluz gibi.. zaten genelde yavrumuza alıyoruz onun ihtiyaçları daha çok oluyor çok fazla para kalmıyor açıkcası
bu hanımlarda evli geçim geçindirmek çok zor iken bu kadar çeşit kıyafeti nasıl giyiniyorlar anlamıyorum hiç üstelik asgari ücretten 200 tl fazla bir miktara çalışıyoruz. ben birde tabi bakıcı parası veriyorum tabi ki.. ama o 2 bayanında cocugu var.
Çalışan hanımlara sormak istedim siz de çeşit çeşit giyiniyormusunuz ? aylık kıyafete ne kadar para harcayabiliyorsunuz.?
Ben aslında bunu dert etmedim ama ne bileyim onlar öyle giyince kendimi bir tuaf hissediyorum bazen üzülüyorum böyle giyinebilen varsa nasıl bütce ayarladığını merak ediyorum
herkese değerli yorumları için teşekkür ederim
Eşimle aylık gelirimiz çok iyi olmasına ragmen
Ben de ceşit ceşit giyineniyorum
Kıyafet az alırımm öz alırım
Kaliteli yerlerden giyinmeyi severim o bakımdan cok cok çeşit alamam
Zaten zor yetiyor

Son düzenleme:
İmrenmen normal herhalde insanız sonuçta.
Bende modası geçmeyen eşyalardan yanayım hem kıyafet olsun hem mobilyada aynısını düşünüyorum bir kaç tane bluz ve tshirt ile zaten ceşit çeşit giyinirsin bir iki tane değişik kumaş pantolonun da olsa idare eder aslında

herkesın harcama alanı farklı..kendinizi arada bır mutlu edın...gıybet etmekten dedikodu etmekten ıyıdır..kımı tatıle harcar...kımı gezmeye...kımı kıtaba...kımı eıvne kadın alır vs..ben de kıyafete cok harcarım...ama tatıle gitmeyı sevmiyorum...evıme kadın almıyorum...taksı tutma huyum yoktur...cok fazla dısarda yemek yemem..yanı herkesın harcama alanı farklı...ayakkabı cok sevıp almazken canta delısiyimmm....

hocam size tavsiyem az ama kaliteli kumaştan joker parçalar.onlar da mağazalarda çok pahalı marka isterseniz.kendimden örnek vereyim giyimimin çoğunu ünlü markalar ipek....ol twis...t roman gibi yüzde yetmiş indirime girince alırım sezonda alınmaz o fiyatlara .alışveriş sitelerini 2 günde bir tararım 1v1y morhıpo özellıkle bazen acayıp ucuz parçalar alırım dünya markası yada turk markalarından .ayakkabılarımı da sitelerden alırım mağazadan çok çok hesaplı.kaliteli gorunmenın şartı iyi ayakkabı ve çantadır ve beyazı çıkmamış saçtır.kıyafet ucuz da olsa iyi ayakkabı çantayla onlar da pahalı ve şık görünür.abiye ye 300 500 vermem ben 80 100 tl ye hem de marka abiyeler var gene bu sitelerde.takıyı da 2. el satan siteler var swarovski guess çok ucuza alabilirsiniz .çok çeşir saat yerine gümüş rengi marka bir saat her kıyafetle şık durur.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için .şu an ben de iyi şeyler almaya bakıyorum.ama tesettür piyasası cidden pahal i ya.

Ben calisma hayatimda oyleydim , hergun bi kiyafet ona uygun ayakkabi , canta , taki ve saat ... saatlere dunyanin parasini oderdim....

Kizim oldu eve bi kapandim hersey dolabimda kaldi....simdide bu alisveris cilginligimi kizim icin yapiyorum .. krese gidiyor hergun bi elbise farkli kiyafet giydiriyorum.... Eşim cok kiziyor israf resmen ama onune geçemiyorum.... kizimin bi elbisesine ayda bir sıra geliyor ....Allah beni islah etsin diyorum

Bu arada amme hizmeti konu da denk gelmişken size bazı markaların indirim tarihlerini yazayım, Twitter'da bu tarz indirimleri paylaşan bir hesaptan gördüm. :) Şimdiden bir şey değil ehehe.

H&M: 4 Haziran (Kadınlar için, erkekler ve çocuklar için de birer gün arayla indirim olacak)
Zara, Bershka, Pull & Bear, Oysho, Massimo Dutti: 21 Haziran
Mavi Jeans: 25 Haziran

İpekyol ve Twist'te de indirim başlamış bu arada %50'ye varan, şimdi internet sitelerine bakınca gördüm. Koşuuuunn :KK55:

Güzel kardeşim bence takılma bu kadar.zaten kendi tarzına uygun bir şekilde giyiniyormuşsun.bu kıyafet işinin sonu gelmiyor çünkü.ben kapalıyım mesela bende başkalarında görüp imrenip alıyorum .sonra bi bakıyorum ki başka birinde başka bişey görüp özeniyorum.insanoğlu herşeye özeniyor çünkü.birini aldıkça diğerini istiyorsun.böyle böyle doyumsuz oluyoruz.şükredecek çok şeyin var aslında mesela bende çalışan bayanlara özeniyorum :P güzellikle kal...

Bu arada amme hizmeti konu da denk gelmişken size bazı markaların indirim tarihlerini yazayım, Twitter'da bu tarz indirimleri paylaşan bir hesaptan gördüm. :) Şimdiden bir şey değil ehehe.

H&M: 4 Haziran (Kadınlar için, erkekler ve çocuklar için de birer gün arayla indirim olacak)
Bugun h&m de yuzde 50 indirim basladi bazi urunlerde
Ah bu app'lerin gozu kor olsun :KK70:

Bu konuda en takıntılı benim sanırım öğrencilik zamanında öyle bir kıyafet birikimim oldu ki en son 4 ayrı evde 4 gardolap ağzına kadar doluydu. Bir de günlük kıyafetim azdır mesela özel bir geceye gitmelik çılgınlar gibi elbisem var 7 yıl önce aldığım etiketi hala üzerinde duran abiyem var falan. Ama hiçbir zaman aşırı para harcamadım kıyafete yani 100 tlye 4 5 parça giysi alabiliyorum bu konuda biraz ölücüyüm şimdi duruldum ama elimdekileri kullansam sadece 5 yıl kıyafet almam gerekmez

4 Haziran'daki büyük indirim ama. :) İpekyol ve Twist'te de başlamış, netten bakıyorum %50'ye varan demişler, aranıyorum ehehe.
Bende araniyorum bu aralar rejimdeyim , dogumdan sonra dogru durust bisi almamistim , kilolar gittikce alisveris sevdasi dalga dalga icime akiyor , zaptetmeye calisiyorum :deli:

Ben çeşit çeşit giyimi sevmem ya da bir sezon birkaç parça şeyr takarım, onlari giyer dururum.
İnanın bu zevk meselesi.
Bu akşam katıldığım bir iftar davetinde daha iyi anladım bunu.
Doğum kilolarımla yarım dünya olduğum için alışveriş yapmıyorum.
Ben spor saks mavisi kumaş pantolonla ipek ekru bir gömlek giydim, yarasa kollu.
Güzelce saçlarımı yaptım, makyajım öyle, bileklerim küpelerim ve ayağımda sneaker, postacı çantam.
Ama yakın ve sürekli görüştüğümüz bir akraba geldi, altında yırtık ve boncuklu incili bir gri kot, ayağında yılan derisi siyah dolgu topuk terlik, üzerinde hiç alakasız şifonumsu limon sarısı bir tshirt ve bilinen markalardan elde tutma bavul çantası tabi ki siyah kahveli.( benim aylardır üzerime yapışan çantanın aynısını almış, görünce valla çantada soğudum elimi değmem artık, sanki dünyada başka kalmadı)
Belki üzerindekiler 3 4bin eder ama yemin ediyorum 50 tl vermem.
Öldürseniz beni giydiremezsiniz, ayağımdaki spor ayakkabılarla çok da modern ve fresh görünüyordum.
Zevk parayla alınan bir şey değil.
Çeşit çeşit giymek de önemli değil, aldığınız şeyi kombinlemek ve kendinize daima fresh ve modern hava katabiliyor olmanın parayla ölçülebildiği bir devir yok, olmayacak da.

En son kendime trençkot almaya karar verdiğimde, orta sınıf markalar olmasına rağmen fiyatların 300 ile 600 arasında olduğunu görmemle birlikte almaktan vazgeçtim. Doğru düzgün giyinmeye karar versem asgari ücret miktarını gözden çıkarmam gerek. Ben alışveriş yapmaktan nefret ederim. Mağazalar, soyunma kabinleri beni boğuyor. Bu yüzden mecbur kalmadıkça alışveriş yapmıyorum ki, mecburiyet dolaptaki giysilerin eskimiş olmasıdır benim için.

Başkalarına göre yaşarsak mutsuzluk kaçınılmaz olur. Siz kendinizi nasıl iyi hissediyorsanız öyle hareket edin. Rahmetli yengem giyinmeyi, makyaj yapmayı çok severdi. Hayret ederdim hastaneye bile bakımlı gitmesi karşısında. Zaman zamsn imrenirdim haline ama asla öyle bir kadın olamayacağım belliyken kasmaya gerek yok.

Benim dolabım çok dolu değildir. Minimal yaşamı seviyorum. Evimde de ihtiyaç dışında eşya yok. Obje, süs, çiçek böcek yok. Mutfak tezgahım boş, salonumda koltuk takımı, konsol ve masa var. Benim için eşya, "bir işe yarıyor mu?", kıyafet de "ihtiyacım var mı?" sorularının akabinde alınır.

Son günlerde ayyuka çıkan tüketim manyaklığı karşısında dehşete kapılıyorum. Çoğu kadının 20 tane ruju var. Rimel dediğin bir tane olur yahu. Beş tane rimel alıp ne yapıyorlar anlamıyorum ki. Kirpikler her gün farklı mı olmalı. Bir gün dolgun, öteki gün kıvrımlı falan. Evleri zaten pavyon gibi. Saçma sapan yüzlerce aksesuar. Ekmek sepetleri bile devasa boyutta pembeli, çiçekli. Yeminle ruhum daralıyor öyle evlerde.

Çok uzattım. Sadelik iyidir efenim. Eşyada da kıyafete de. Az olan makbuldür. İnsanı boğmaz.

İpekyol ve Twist'te de indirim başlamış bu arada %50'ye varan, şimdi internet sitelerine bakınca gördüm. Koşuuuunn :KK55:
yüzde elli de pahalı kuzum yüzde yetmişe düşünce beğendiğin parçaları bitmeden hemen kap

Back