aslında hiç bu açıdan bakmamıştım peki çeşit çeşit giyinnce kendinizi neden daha iyi hissetmiyordunuz bir süre sonra gereksiz mi geliyor insana
Sizinki şu an algıda seçicilik. Ama çok kıyafeti olanlar size emin olun dikkat etmiyordur. Şimdi sizin için bir liste önereceğim. Bunları almaya çalışın iki üç ay sonra siz bile inanamayacaksınız.
İki koyu renk ceket (max 100 tl)
3 beyaz 2 siyah 2 krem vs bluz (max150)
İki siyah ve gri pantolon( max 120 )
4 fular ( tülbenti bile kesip yapabilirsiniz ben çok yaparım hep de sorarlar ne güzelmiş diye) (max 30 tl)
İki topuklu ayakkabı ( max 120 tl)
Bir koyu renk kot(altına topuklu giyeceksiniz) max 60 tl
Dört salaş düz renk gömlek (max200 tl)
Üç diz altı pileli salaş etek (gömlek ve tişörtle harika kombin oluyor (max 100 tl)
Bunlar için 4 ay boyunca 100-150 tl ayırsanız elinizde var olanlarla birlikte kombinlediğinizde 6 aylık kıyafet çıkar. Misal sadece güzel diye pembe ya da kırmızı almayın. Sürekli giyemezsiniz. Olay giyim hilesinde. Sade renk, az kıyafet,çok kombin. İnanın işe yarar. Hepsini birden almanıza gerek de yok. Takı ise defacto’dan bile beş on liraya bir sürü şey bulunabilir. Hem takı takmak zorunda değilsiniz. Varsa tek bir bileziği her şeyle takabilirsiniz. Saat kullanın, metal olsun(50 tl) ben bir saati üç sene takarım. Alyansınız zaten yeter. Tektaşınız varsa oh evlere şenlik. Küpe ise zaten 50 liraya 10 çift küpe bulabilirsiniz. Saçınızı da doğru fönlerseniz ve makyajı doğru yaparsanız bundan 6 ay sonra başka biri sizi örnek göstererek “arkadaşlarım çok güzel giyiniyor” diye konu açar. Emin olun.