iyi geceler dostlar..burası baya hareketlenmiş..oh oh sefamız olsun ne güzel... kuusuum,derin55, funda72, nefne, Ally ne güzel sizleri görmek..Şeniz
ben geldim nerdesiniz adige dostlarım ...yalnız kaldım bu topikte bu akşam...
günaydın kızlar!a.s.denefciğim ben akşamları çok gelemiyorum:1no2: üzüldüm yalnız kaldığına!
selam canlarım ..hepinizi öpüyorum ..ay bu arada maat yok yine ortalarda ...
derincim canım sağol.amin.valla analık zor zenaat.bi doğursam rahatlıycam.kızlar iyi akşamlara.s.!ally evet unutmuyoruz ama hayat telaşı iştekaydirigubbakcemile bazen sürüklenip gidiyoruz!fundacığım kendine dikkat et:1hug: Allah yardımcın olsun canım analık zor iş!:CüvCüv:bizde seni çok öptükkk!....a.s.
haydeçim canım benim özledim seni valla hiç konuşamıyoruz artık.çook öptüm.iyi geceler dostlar..burası baya hareketlenmiş..oh oh sefamız olsun ne güzel... kuusuum,derin55, funda72, nefne, Ally ne güzel sizleri görmek..Şeniz
günaydın adige dostlarım....
fundam kız hamile kalmak istiyom diyodun.ALLAH gönlüne göre verdi.şikayet yok bakem...tatlı güzellikler yaşadıkların.darısı başıma..:Saruboceq:
kızlar öpüyorum hepinizi...görüşmek üzere...
derincim canım sağol.amin.valla analık zor zenaat.bi doğursam rahatlıycam.
haydeçim canım benim özledim seni valla hiç konuşamıyoruz artık.çook öptüm.
canım haklısın.şikayet yok.gerçi şikayet değilde.yaaa bulantı çok fena bişeymiş kızımda hiç olmamıştı.perişan oldum bunda.neyse sağlıklı olsunda katlınırım.
inşallah sende en kısa zamanda güzel haberi verirsin bize denefim benim
selam rkadaşlarım ...funda cım allah hayırlı doğumlar versin cnm bende kızımda çok bulantı sorunu yaşamıştım herşeyden tiksinmiştim ..zor ama sonu güzel ..
ally bütün dualarım seninle cnm allah emeklerinin karşılığını verir inş ..
derin cim ya sorma bende akşamları pek giremiycem artık ...herifim ..dırdırlanlamaya başladı ..artık ..bi süre akşamları için yokum anlıycağın ..
haydeç ablam çook öptüm ..deneabalm seni yavyuuuum bnm ..ay gülse ablamda yok hiç ..özledik yaw..
herkesi kocaman öptüm gününüz güzel olsun .
gezdım geldim canım inş senıde bu yaz beklıyorum ona göre bak bende senı gezdırecegım kaydirigubbakcemile5 yegenın çok ıyı canım beraber dönduk nasıpse tellerınden kurtulacak artık alkisalkisalkisslm bacular nasılsınız....hayırlı cumalar.derinim bende seni özledim canım.
gülse ablam, nasılsın,,, yegenim nasılmış...oh oh gez .biz çalışalım sen gez ama olmazki...
iyi akşamlar kızlaaarrr!a.s.gülse ablacığım antalya nasıldı? kızınla hasrete giderdin demek :1hug:ne güzel sevindim!denefciğim çalışmak da güzel boşver!sonradan çıkarırsın acısını!...a.s
kuusuum nerelerdesin iyi misin?:sm_confused:
abloşum hoşgeldin ...denef çalışıyorsun ama az kaldı emeklilikte sende tadını çıkarırsın..
derin 55 canım bunlar ufak sorunlar... hiç sıkma canını..büyüdüklerinde sorunları daha fazla oluyor...yıkarsın geçer..kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?