Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınnn..iyi geceler kızlarrrmirmirmirmir haydeç ablam bak ben inatla geliyorum buraya.....:hooray:
MAAT VE ALLY hoşgeldiniz... bida da olmasın bak biz özlüyok sizleri.çabuk toparlanın bakem.aaaa.bidahamı gelceniz kızlar bu dünyaya.takmayın kafaya.hayatı yaşayın...geldik gidicez..a.s.a.s.a.s.
ben çerkez değilim de çeçenim,çok da uzak sayılmaz ama dmi:)
Bundan büyük gurur duyuyorum..selamlar herkese!!!
selam adige dostlarım.nasılsınız.
bende çok yogunum anlarım tabi halinizden ally...ama fırsat buldukça gelmeye çalışıyom...aklımdasınız hep..sizleri seviyoyum ya...Şeniz
Herkese hayırlı geceler.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
selam adige dostlarım.nasılsınız.
bende çok yogunum anlarım tabi halinizden ally...ama fırsat buldukça gelmeye çalışıyom...aklımdasınız hep..sizleri seviyoyum ya...Şeniz
canlarım selam nasılsınız?
ben giremiyorum pek kusuruma bakmayın.bebiş bulantı yapıyo acaip oturamıyorum pc başında fazla.hepinizi kocamaaaan öpüyorum.
canlarım selam nasılsınız?
ben giremiyorum pek kusuruma bakmayın.bebiş bulantı yapıyo acaip oturamıyorum pc başında fazla.hepinizi kocamaaaan öpüyorum.
iyiyiz ablam sen nasısın? oy oyyy bizde seni seviyoruz hemde çookk :sm_cool: valla dünya telaşı bitmiyo ki ben herkesi anlıyorum.... ama en azından temelli unutmuyoz biribirimizi arada bi uğruyoruz hiç olmazsa kaydirigubbakcemile3