merhaba arkadaşlar!a.s.sakura bende seviyorum yemek cokacimcoookyapmayı değişik şeyler denemek de güzel oluyor!sebze çok yemiyoruz biz ama yine de yapmaya çalışıyoruma.s!geçenlerde brüksel lahanası yaptım kremalı bir tariften çok berbat oldu:bbo: yabancı bir ahçının tarifiydi:1no2: bize uymadı pek!görüntü itibariyle de pek içaçıcı değildi!kaydirigubbakcemile3
gülse ablacığım geçmiş olsun!:teselli:sanırım hava değişimi ve bahar sendromu yaşıyoruz çoğumuz a.sbir ara bende patlamaya hazır bomba gibiydim şimdi daha iyiyim! kendine iyi bak öpüyorum seni!...a.s.
sagol derincim sen nasılsın canım ... bak şimdı bruksel lahanasını etlı yapsana harıka oluyor denedınmı hiç.... valla bızım evde çok guzel yenıyor tavsıye ederım
hayırlı geceler canlar..ben bu saatte yazarsam tabiki kimseler olmaz..canım sıkkın oturuyorum ...yazılanları okudum beni merak eden ve selamları olan tüm adige dostlarıma da benden selam olsun...uzun süredir yoktum..ama şimdi aranızdayım artık.. hepinizi öpüyorum...herkese kolaylıklar dilerim..sevgiyle kalın...Şeniz
canım hoşgeldın nasılsın özlettın kendını :1hug:a.s.
[QUOa.s.TE=denef72;6311145]günaydın bacular.ablalar kardeşler..denefiniz de geldi:asigim:
ahanda haydeçte gelmiş.hoş geldin ablam
gülsem geçmiş olsun.canım ablam dikat et kendine.canın sıkılıyosa sen düzceye gel bence
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
derinim kusuum sizler nasılsınız bakem.aman kimse gelmedi diye sizde terk etmeyin topigi.işleri vardır.ben dün gelemedim mesela çok yogundum.ama bugün burdayımmmm:sm_cool:[/QUOTE]
sagol canım denefım .. gelecegımde bıraz havalar ıyı olsun bakalım aklımdasınız canım öpuldunuz a.s.
slm adige dostlar..nerdesiniz..halen uyuyormusunuz...hadin ses verin...denefim ah nasıl gelmek istiyorum bir bilsen..gülse ablacım çok geçmiş olsun..kendine dikkat et....Şeniz
sagol canım ıyıyım şimdı bıraz yordumda kendımı koye çıkmıştım temızlık yaptım kaynanamda o yuzden oldu
![Nazar Boncuğu :delphin: :delphin:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)