selam çerkez bayanlarşeyyy ben bi süredir yoktum çok sık girmiyordum siteye burayı ihmal ettim ama geldim işte burdayım artık affettiniz mi beni a.s.
selam çerkez bayanlarşeyyy ben bi süredir yoktum çok sık girmiyordum siteye burayı ihmal ettim ama geldim işte burdayım artık affettiniz mi beni a.s.
herkese iyi geceler....a.s.
kimse yok mu yaww topikdee millet uyumuşş
ah ah yine kimseler yok yine yok ...olsun hepinizi çokseviyorum kızlar öptüm ...sizi ..maaaaaat nirdesin gardaş ...
selam bayanlar kocaman gunaydın sızlere nasılsınızz a.s. sagol canım bılıyorum kım gelmezse onu duşunuyoruz ne oldu jmerak edıyoruz ... ara ara hepımız kayboluyoruz işte dunya telaşımerhaba arkadaşlar!a.s.gülse ablacığım benimde aklıma geliyora.s ama hızlı hızlı geçtiğim için aklımdakileri de yazamıyorum tam:1no2:!maatı bende çok merak ediyorum!umarım iyidir!sizler nasılsınız diğerleri neredeler ?herkesi çok öpüyorum a.s.görüşürüz yemeği yapmadım daha!....cokacimcoook
sagol canım benımm .....ya maat aşılama falan dıyordu o yuzdenmı yok acaba ortalarda bı gelsede merakımızı gıderse ıyı olacak .. umarım ıyıdırgülse ablam ne demek sen yokluğu fark edilmiycek birmisin ...canım benim ..evet maat da bayadır dikkatimi çekiyo bikaç defada belirttim ayrıca inş herşey yolundadır ...
iyi edelim bari ..sen başka topiklere gel .bizi ihmal et ..selam çerkez bayanlarşeyyy ben bi süredir yoktum çok sık girmiyordum siteye burayı ihmal ettim ama geldim işte burdayım artık affettiniz mi beni a.s.
canım ya umarım iyisindir bi denk gelemedik yeni arkadaşlarla ...slmm çerkez güzellerii nasılsınızz yine kimsecikler kalmamış ama olsun giren görür belki beniöptüm sizii şimdilikkk...::):)
günaydın kızlarrra.s.!sakuram affetmez miyiz sen uğra yeter ki arada da olsa!a.skızlar gece gece dolanıyorsunuz buralarda:sm_confused: ben kızı uyutayım derken küüt diye gidiyorum yorgunluktan!kuusuum sende benim tam sofrayı hazırladığım saatlerde geliyorsun buluşamıyoruz!:1no2:benimki çok hassas yemek konusunda kötükedihüsokarnı aç olduğu zaman burnundan soluyor!yemekten sonra melekleşiyor adam!...
selam canım...günaydın çerkez güzelleri,herkese selam a.s.
hihoyyyt
iyi akşamlar hanımlar nasılsınız?
hepinizin keyfi yerindedir umarım, görüşmek üzere
herkese ii akşamlar umarım herkes iyidir...sağlığınız yerindedir..ben hastayımda bebişimde hasta:çok üzgünüm:...sağlığını kaybedince değerini anlıo insan..ooff off:a015:
kendinize dikkat edin hawalaara aldanmayın..gerçi ben ewden çıkmadan hasta oldum ama neyse:a015:
günaydın kızlara.s.!my sakura,duygu gece kuşumusunuz siz ya!:uhm:ben yaşlanmışım arkadaş oturamıyorum uyuyuveriyorum hemenmirmirmirmir!kuusuum haklısın erkekler konusunda yapacak birşey yok :sm_confused:Allah onları böyle yüzeysel yaratmış ne etcen?hadi öpüyorum herkesi a.s.benim kız az sonra bağırmaya başlar anneee diye!....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?