ABLAM NASILSIN.bu aralar görüşemiyoz.ben kayınvalidemin telaşesindeyim.bi iyi olsaydıda ayaga kalka bilseydi...ama hiç umut yok.heralde böle felçli kalacak...:a015:
canım hoşgeldın a.s......
canlarım nasılsınız sızlerı özledım umarım hepınız ıyısınızdır :1hug:a.s.
ABLAM NASILSIN.bu aralar görüşemiyoz.ben kayınvalidemin telaşesindeyim.bi iyi olsaydıda ayaga kalka bilseydi...ama hiç umut yok.heralde böle felçli kalacak...:a015:
günaydın herkese........cumanız mübarek olsun......kaydirigubbakcemile3
hoşbuldum arkadaşlar,hepinize teşekkür ederim ... burdaki güzel sohbetleri bulmuşken kolay kolay bırakmam artık...
:1hug:
hoşgeldin canım
çerkezlik ucundan kıyısından olsa, bile kan çekiyo
görüşmek üzere...
canım hoşgeldın a.s......
canlarım nasılsınız sızlerı özledım umarım hepınız ıyısınızdır :1hug:a.s.
canımsınnnn.:1hug:sagol gülüm.DUALARINLA BENİ YALNIZ BIRAKMADIGIN İÇİN.İNSALLAH UMUTLAR TÜKENMEZ YARINLAR BENİM İÇİN AYDINLIK OLUR.
bi türlü denk gelemedik hakkatensenin tatlı cadı yoruyo bizimde gelen giden izmirliler topiğine uğradım çok güzel izmir fotoları vardı hepsine bakamadım daha ama
seninde cuman mübarek olsun ..iyisindir inş arkadaşım..günaydın herkese........cumanız mübarek olsun......kaydirigubbakcemile3
evet derincim ilgi istiyolar ..ay hayatım feda olsun ona ..ben onunla çocukluğumu yaşıyorum...işte bazen insan kendini dinlemek istiyo bide bu aralar biliyosun bizim işler hep ters gidiyo ..şikayetim o ..yoksa tatlı cadı o da olmasaydı hayat hiçten çekilmezdi ...günaydın arkadaşlara.s.!hayırlı cumalar!gülse ablacığım bir görünüp bir kayboluyorsun özletme kendini!:sm_confused:denef çok geçmiş olsun:teselli: Allah yardımcınız olsun sende yoksun uzun zamandır merak ediyordum!a.seffekaan sana da günaydın...a.s.
kuusuum çocuklar ilgi istiyorlar ne yapacaksın?:1hug:bak ben okula götürmeye başladım çanta hazırlıyor hergün hadi gidelim diye!kaydirigubbakcemile3:ecrin_bebek:
kızlar merhaba.. günaydın için biraz geç oldu ::)))
günaydın arkadaşlara.s.!hayırlı cumalar!gülse ablacığım bir görünüp bir kayboluyorsun özletme kendini!:sm_confused:denef çok geçmiş olsun:teselli: Allah yardımcınız olsun sende yoksun uzun zamandır merak ediyordum!a.seffekaan sana da günaydın...a.s.
selam bayanlar nasılsınız .. ben buralardayım hegun gelmeye çalışıyorum canım sen nasılsın bızım kuçuk cadı napıyor :uhm:
ablacım ben çok iyiyim kendi adıma söyleyim sen nasıl oldun belin daha iyidir inş ..ben bu ara bir girip bir çıkıyorum ...çok öptüm seni özletme kendini ..
bende ıyıyım canım sen nasılsın eskısı gıbı gözukmez oldun neler yapıyorsun .. bende senı özledımm:1hug:
.
merhaba kızlaarrr.. yine kimse yok maalesef :çok üzgünüm: sevgililer gününüz kutlu olsun.. sevdiklerinizle bir ömür boyu huzurla geçirin e mi :icecream:
derincim hayırdır ? belin de nereden çıktı :uhm: şikayetlerin nedir
merhaba!a.s.benim belim yıllardır ağrıra.s ama bu son zamanlarda yataktan zor doğruluyorum! sağ tarafım özellikle çok kötü ağrıyor:bbo: sanırım böbrekleride de ağrı var ikisi birden bastırıyor. çocukla bir türlü fırsat bulup doktora gidemedim!...
sen neler yapıyorsun?iyi misin?
iyi akşamlar arkadaşlar!a.s.sevgililer gününde bütün sevdiklerinizle sevgi dolu birgün yaşarsınız umarım!:asigim: hepinizi öpüyorum...a.s.
gülse ablacığım sanırım benim beli sormuşsunCADIARZU bana en kısa zamanda doktor yolu gözüküyor umut yok!....:1no2:
merhaba kızlaarrr.. yine kimse yok maalesef :çok üzgünüm: sevgililer gününüz kutlu olsun.. sevdiklerinizle bir ömür boyu huzurla geçirin e mi :icecream:
derincim hayırdır ? belin de nereden çıktı :uhm: şikayetlerin nedir
merhaba!a.s.benim belim yıllardır ağrıra.s ama bu son zamanlarda yataktan zor doğruluyorum! sağ tarafım özellikle çok kötü ağrıyor:bbo: sanırım böbrekleride de ağrı var ikisi birden bastırıyor. çocukla bir türlü fırsat bulup doktora gidemedim!...
sen neler yapıyorsun?iyi misin?
günaydın adige dostlar.... nasılsınız bakalım...
adıgeler uyuyo abhaz olarak cevap vereyimsengözlerimebaksanab .sanada günaydın hemşehrim...
hawa güzel olsa ii olcam ama maalesef... ....malum bebişim war dışarı çıkamıom...we sanırım kar yağacak
selam çerkez güzelleri,( bir adige daha geldi )
hastalara acil şifalar :teselli:
sağlamlar kendinize iyi bakın, sakın hasta olmayın
biz kadınlar nedense, doktor işini hep erteleyecek bir bahane ( çocuk-ev-iş vb. )buluruz
derin55 cim,
hepimiz biliyoruz ki bir çok hastalığın tedavisinde ilk aşama erken teşhis ,
ihmal etme canım çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?