günaydın kıslar nasılsınız
ben iyiyim ama başka kimsecikler yok!:sm_confused: sen nasılsın?....a.s.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kıslar nasılsınız
kusuum hoşgeldin a.s.o platesi benim kız yaptırmıyor işte bende yapmak istiyorum ama işe yarıyor mu peki?:sm_confused:
hihoyyythihoyyytgünaydın bende geldim umarım bugün herkes iyidirkaydirigubbakcemile5öptüm hepinizi....kızlar çalışmayanlara bişey diycem sabahları tv 8 de plates var süper oluyo nerdeyser başladığından beri yapıyorum tavsiye ederim.......a.s.
slm canlarım nasılsınız
yenı gelen arkadaşımız hg a.s.
canım benım ıhtıyacım var acıl zayıflamam lazım ama kafamçokkarıştı
bakalım bızımde apartmanda ayarlıyacaklar hoca gelecek bızde yapacagız hem dıyettle beraber umarım kılo verebılırım :dance:
oh oh süper valla :lepi:apartmana hoca gelecek demek! bende yapacağım ama kızımın biraz daha ehlileşmesini bekliyorum!gamyoncuiremsu
oh oh süper valla :lepi:apartmana hoca gelecek demek! bende yapacağım ama kızımın biraz daha ehlileşmesini bekliyorum!gamyoncuiremsu
slm canlarım nasılsınız
yenı gelen arkadaşımız hg a.s.
canım benım ıhtıyacım var acıl zayıflamam lazım ama kafamçokkarıştı
bakalım bızımde apartmanda ayarlıyacaklar hoca gelecek bızde yapacagız hem dıyettle beraber umarım kılo verebılırım :dance:
tarifleri bu sayfada mı vericez başlık açarız sanmıştım..a.s.a.s.
mrb arkadaşlar bende çerkezim babam samsunlu annem karslı ama ikiside kafkas kökenli soyumuzun adıda abzah burda bi sohbet açılsada sohbet etsekk
walla aslında bence de o daha güzel olur .. hem de yemek tarifleri sitesinde bir devrim yaratmış oluruz ... orada bizllerin dışında sitedeki diğer arkadaşların da ilgisini çekebilir... diğer göçmen arkadaşlar da belki kendi sitelerini açar ve zengin bir yemek tarifleri bölümü olur -tatlicadiarzu-
eeeeeee... açılışı kim yapıyor :icecream:
hihoyyythihoyyyt önce özlettin kendini diycem .sonrada fark etmez ama fikir senden çıktı istersen sen yap....nasılsa devamı gelir....biz arkandayız..:1hug::enbuyukkk:
tamam yaw... ben açılışı yapcam walla.. ama arkamdan geleceksiniz .. beni orada öööle yalnız bırakmak yok :1hug: tamam mı a.s
günaydın arkadaşlara.s. bu aralar çok kimseler yok gibi:sm_confused: kuusuum ve ben ara ara takılıyoruz; birde maat var ama o da biz yokken gelmiş:a015: nerdesiniz huuu?...CADIARZU
gülse ablacım ama profil resmindeki sensen gayet hoşsun hiç de fazlalığın varmış gibi durmuyo..
.
canlarım gunaydınnnnnnn:1hug:
benım canım geçen yılkı fotom o 74 dum o zaman şimdı 79 oldum ..anladınmı canım kıyfetlerımın içine gıremez oldum ...ayrıca teşekkur ederım canımm :dance:
kocada acıl zayıfla hanım habıre masraf çıkartma dıyor haklı yanı :asigim:..habıre kıyafet almak zorunda kalıyorumm kaydirigubbakcemile3