iyi pazarlarrr kızlarrrr!!!opuyorumnanaktan
iyi dilekleriniz için teşekkürlerrr!!!:1hug:
kuusuumm ben de muhabbeti özledim valla!!:1hug:
denefciğimm sen neler yapıyorsun canım iyi misin??:1hug:
ally işler yoluna girdi mii??
nazz da çaılşmaktan yoruluyor sanırım yeni dönem kayıtları başladı galiba yoğundur o da!!!:1rolleyes:
ben yeni geldim daha doğrusu yeni gördüm burayı benim babam kabardey annem kusha(tam yazılıslarını bılmıyorum) babam sivas yıldızeli demirözü, annem kayseri uzun yayla.. anlıcagınız tam cerkesim herkese selamlarrrrrr
hoşgeldin canım a.s. gözlerime inanamadım bende sivas yıldızeli hatta demirözü köyündenim :1shok: tanışıyo muyuz acaba :1shok:fisfisfis
iyi geceler bayanlar...Kismeler yokmuuu???kaydirigubbakcemile2
ben yeni geldim daha doğrusu yeni gördüm burayı benim babam kabardey annem kusha(tam yazılıslarını bılmıyorum) babam sivas yıldızeli demirözü, annem kayseri uzun yayla.. anlıcagınız tam cerkesim herkese selamlarrrrrr
iyi geceler bayanlar...Kismeler yokmuuu???kaydirigubbakcemile2
akraba bile olabılıriz????yerimseniben çunku ben izmir dogumluyum.. 21 yasındayım sonradan istanbula tasındık buyuuuuncehihoyyyt
hayırlı akşamlar canlar..nasılsınız..beni sormuşunuz sagolun.hep aynı bende....gece sahura kalk akşam iftar.telaşe içindeyim.....biraz da temizlik yapmaya başladım...yavaş yavaş yapayım diyom...
derinim sagol canım çok iyiyiim ..
alyy canım insallah sevecegin bi iş yerinde çalışırsın..:Saruboceq:[/B]
canım hoşgeldin sefalar getirdin...bende sakarya da oturuyorum...opuyorumnanaktan
haydeç abla napıyosun? sakaryada havalar nasıl? özledim valla oraları kaydirigubbakcemile3
iyiyim ally sen nasılsın canım..buralar çok güzel serin ..köyde olduğum için sıcağı pek anlamıyorum...opuyorumnanaktan
iyi pazarlar derinim :1hug: işler yoluna girecek inşallah ama biraz daha zamanı var şimdilik yoluna giren bişey yok kaydirigubbakcemile3 sen ne yaptın? iş arama çalışmaları nasıl gidiyo?
iyi akşamlarrrr!!!opuyorumnanaktanben yeni geldim daha doğrusu yeni gördüm burayı benim babam kabardey annem kusha(tam yazılıslarını bılmıyorum) babam sivas yıldızeli demirözü, annem kayseri uzun yayla.. anlıcagınız tam cerkesim herkese selamlarrrrrr
iyi akşamlarrrr!!!opuyorumnanaktan
ally ben oturduğum yerden bakınıyorum canım öylee kendimii yormuyorum yani iş aramak içinn!!
yani başvururum işlerine gelirse alsınlarrr!!!zemuszemus
macherie hoşgeldinn aramızaaaa!!!
denefciğim kolay gelsinnn canım!!
selam adige dostlarım ben geldimmmmmopuyorumnanaktan
nasılsınız hepınızı çok özledım kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?