idare ediyoruz işte allyciğim!!
ben de iş aruyorummm !!!
hadi hayırlısı!
burası da çok sıcak!!
inşallah buluruz bir an önce :Saruboceq: böyle zaman geçmiyo :1no2:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de iş aruyorummm !!!
hadi hayırlısı!
burası da çok sıcak!!
hepimiz için hayırlısı olsun allyciğmm.....:Saruboceq:
aramıza hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana inşallah tez zamanda geri dönersin ev hayatı zor benneyaptımki
sağol cnm amin inşallah hep sizler varsınız aklımda inanın hep dua ediyorum inşallah sizerdende isteyen herkeslerden alırız bu güzel haberleri...
insallah bacım.ALLAH BU mübarek ayda isteyene evlat versin insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
aaaa bunu bende yeni duydum ...neyse hayırlsı biraz evininde tadını çıarmış olursun annen daha iyidir inşallahhh
evet bacım zaten bayadır kapanma olayımız vardı...kriz vurdu saglık sektörünü...sgk özel muayehaneleri batırdı malesef...annem çok şükür iyi.:Saruboceq:
yaaa zor tabi ev hanımlığı ben çalışırken yoruluyom diye yakınırdım..ev hanımı olduğumdan beri o yorulmak neymiş bunu yanında diyorum..tatilin yok ücret yok mola yok hep mesai hep mesai...:roflol:
evet bacım iş yerim kapandı. malesef.16 sene çalışmıştım..:sinifsinif::sinifsinif:merhabalarrr!opuyorumnanaktandenefciğimm işten mi çıktınn??
hayırlısı ne diyelim!!!
allyy naberrr??
ben de iş aruyorummm !!!
hadi hayırlısı!
burası da çok sıcak!!
sen böyle mutluysan sorun yok denef aplaa zemuszemus 16 senede dile kolay baya çalışmışsın :1shok:
bu arada nazz nerelerde kayıplara karıştı hatun :sm_confused:
sen böyle mutluysan sorun yok denef aplaa zemuszemus 16 senede dile kolay baya çalışmışsın :1shok:
bu arada nazz nerelerde kayıplara karıştı hatun :sm_confused:
geldimm geldimm:kedi: tatlım bi alışveriş merkezinde kasiyerlik yapmaktayımkaydirigubbakcemile3 harçlığımı çıkarıyorum işte..çok yorgun geliyorum ya pek giremiyorum...nasılsın kuzum?
geldimm geldimm:kedi: tatlım bi alışveriş merkezinde kasiyerlik yapmaktayımkaydirigubbakcemile3 harçlığımı çıkarıyorum işte..çok yorgun geliyorum ya pek giremiyorum...nasılsın kuzum?
sağol tatlımopuyorumnanaktanolsun bacım çalış.ne güzel işte kendi masraflarını çıkartıyon..kolay gelsin..opuyorumnanaktan
yuh ya nası kaybetmişler diplomayı:bbo: kolay gelsin canımmhoşgeldin tatlışım özlettin kendini :1hug: oh ne güzel işe girmişsin hayırlı olsun zemuszemus kasiyerlik zor iş arkadaşımdan biliyorum ama ne güzel kendi paranı kazanıyosun darısı başımıza kaydirigubbakcemile3
bende sizin otaraflardaydım ist.dan yeni geldim p.tesi günü... yazokulu sınavlarıyla uğraştım tam diplomamı alcam derken yine bi aksilik çıktı bu sefer lise diplomamı kaybetmişler bi daha liseden mezun olduğuma dair belge alıp okula yollamam gerekiyomuş benneyaptımki işin yoksa uğraş dur
yuh ya nası kaybetmişler diplomayı:bbo: kolay gelsin canımm
selam kızlarrrr!!!!opuyorumnanaktan
ally bu ülkede olutyoo ne yazıkk kii böyle şeylerr!!:1no2:
neyse canımm biraz uğraşacaksın ama sonuçta mezunsun!!:lepi:
hayırlı akşamlar canlar....
alyy canım üzüldüm ya.neyse sen takma kafana.ben olsam darmadagın ederdim orayı.hele oruçlu olsaydım yıkardım onların başlarına orayı.ama hakketmişler bacım ya...kötükedihüsokötükedihüso
Ally canım geçmiş olsun.. işin zor canım... hiç yoktan can sıkıntısı...
selammmmmm kızlarrrr!!opuyorumnanaktansaol ablacım benneyaptımki sabırlı olmaya çalışıyorum...
siz nasılsınız? haydeç,derin,denef,nazz herkes iyi mi?kuşuumm zaten kayıplara karıştı kaydirigubbakcemile3