günaydınnn kızlarrrrr!opuyorumnanaktan
allyy çalış çalış ver bütün dersleriiii!:teselli:
kuusuum kapnışı yapmışsınn canımm benimmm!...opuyorumnanaktan
ya evet derinim gece bi uykum kaçtı sorma ...
herkese hayırlı cumalar ....gönülleriniz nur eviniz bereket dolsun..
hayırlı cumalar adige dostlarım...kızlar ya modemim ve ev telefonum yandı.of of .bana yine masraf çıktı.gök gürlemişti...ben de fişi çekmeyi unutmuşum...
fıstıklar neler yapıyosunuz...öpüyorum hepinizi ..valla kızlar gerçekten göçmenlerin topiklerinde en çok ilerleyen bizimkisi.ben her nekadar ihmal etsemde....ama özledim valla haydeç ablamı,denefimi,derinimi,gülse ablamı...
hayırlı cumalar adige dostlarım...kızlar ya modemim ve ev telefonum yandı.of of .bana yine masraf çıktı.gök gürlemişti...ben de fişi çekmeyi unutmuşum...
anammm,geçmiş olsun abla benneyaptımki
tüh canım ya çok geçmiş olsun..şimdi dünya kadar masraf..çok üzüldüm...
sagol canım...bide 1 hafatdır internetsiz yaşam sürdürüyorum...çok zor çok.sanki anamızın karnından internetle dogduk.:roflol::roflol:alışınca çok zor oluyomuşşş...sen nasılsın güzel bacım
derinimm kusuuum sizler nasılsınız...görüşemiyoz kardeşleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
iyi hafta sonları kızlarrr!opuyorumnanaktanya evet derinim gece bi uykum kaçtı sorma ...
herkese hayırlı cumalar ....gönülleriniz nur eviniz bereket dolsun..
iyi hafta sonları kızlarrr!opuyorumnanaktan
denef geçmiş olsun canımm ya olacağı varmışş boşver!:teselli:
kuusummm napıpduruunnnn????:teselli:
allyy çalış çalış olmuyo çalışmadannn!...zemuszemus
iyiyim bende nasıl olamm!:1hug:sanada iyi haftasonları derinn :1hug: naber iyi misin? çalışmadan olmuyo evet ama aklım fikrim tatilde denizde gezmekte kaydirigubbakcemile3 ama yapamıyorum tabii elimden geldiğince çalışıyorum :gitme:
iyiyim bende nasıl olamm!:1hug:
haklısın valla yazın da ders çalışmak çok zor yaawww!...:teselli:
millet sıcaıktan gündüz bayılıyo gece ayılıyoo deseneee!CADIARZUsorma derinim hele birde gürültücü düşüncesiz komşular yok mu Çok üzgünüm çoook akşamları çalışayım diyorum sıcaklar yüzünden ama millette o saatlerde kuduruyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?