Çekişmeli boşanma

Boşanma davası acarsın ama öncelikle eşini şikayet etmek lazım acil şekilde savcılığa şikayet et zaten bu boşanmadaki en büyük delilin olur, ayrıca şu kadınların altın sevdası beni öldürecek, adam seni neredeyse dayaktan komalık edecek hala altınlarım diyorsun ilk önce canını kurtar da sonra paranın peşine düşersin hay allahım ya

arkadaşım nolur bunu kendinize yapmayın sonra haberlerde görüp üzülüyoruz. Kaç ailenin yanına ya da kaçabileceğin olayların durulacağı belli bir zaman geçene kadar kalabileceğin bir yer varsa oraya git. Daha sonra kendini toparlayınca avukatını gönder arabuluculuk yapsın. Hayatından kıymetli değil hiçbişey, bir daha gelmiceksin dünyaya. ama o böyle düşünmez bi anlık cinnetle çeker vurur arkasına bakmaz.

Aynen boş verin altını eşyaları aileni düşün ya bunlar resmen piskopat uraşmayın hiçbir şey yokken sorun çıkartan sorun varken neler yapabilir onlar eşyayı ve altını vermemek için elinden geleni yaparlar sen kendini ve aileni kurtar size zarar gelmesin yeter candan daha kıymetli bir şey yok canım

Seni çok iyi
Anlıyorum şiddet gördüm sakladım düzelir diye megersem imkansızmış düzelmes çünkü hamileykende yedim bebegim için barıstım ama yine yedim hamileliğim hep stres üzüntülü geçti son aylarımdayım ailemdeyim bende en son darp raporu ve sikayetci oldum yeter dedim ve yalan sölemiş ifadesinde vurmamış hep bana suçu atmış yıkıldım ilk ama sonra düşündüm adamın karakteri bu daha barısma derdinde belli
Çocugu bahane ediyor amaa cocuk umrunda olsa bunları yapmazdı kesinlikle ölsemde onla barısmam beni bitirdi resmen bosanıcam

arkadasim sana saldirdiginda kadese uygulamasini indir ona bas. Oraya dusen basvurular daha ciddi degerlendiriliyor ve takibi saglaniyor. Direk polis gelince git darp raporu al der.

Ne Altın düşünün ne bişey bence siz canınızı kurtarmaya bakın.Bence hiç durmadan uzaklaşın oradan bir yolunu bulup

Yani hakim o videoyu görürse darp raporlarını görürse bosar dimi iftira atarsa nolucak
Benzer şeyler yaşadım elimde benzer bi video vardı ve avukatım videoyu vermesek gibi şeyler söylemesine rağmen verdim ama benim videoda o insan kılığındaki canavarda vardı gizlilik ihlali dedi avukat ama ben yinede verdim mahkemeye mahkeme istinafa taşındı ve haklı bulundum Allah yardımcın olsun haklıysan korkma hak seni korur şuan evliyim çok anlyışlı bi eşim var inan bu anlattıklarım dün gibi geliyor inan bana geçiyor güçlü durmaya çalış

Ne okuyorum ben böyle ne eşyası ne çeyizi , senden boşanmayı kabul ediyorsa hepsini başının gözünün sadakası olarak onlara bağışla derim. Ve derhal kurtulmaya bakın bu şekilde size şiddet uygulayan biri sizi boşamamak içinde yine şiddete başvurabilir. Ailenize de zarar verebilir bence eşya için daha ipler gerilmeden kurtulmaya bakın.

Çocuk da yok sanırım. Ne altını ne eşyası canınızı kurtarın..

Cani bir eşin var ,tüylerim diken diken oldu.
Niye birinci yaptiğinda ailenin yanina gitmedin .
Korkman gerekmiyor ,hepsini anlat elinde ne var ne yok göstert .
Sakin bir daha barişma dönme iki gün sonra gelecektir boklu kilotlarini yika diye yalvarmaya .
Allah yardimcin olsun
Git ailenle yaşa daha iyi

Yarayabilir çekişmeli boşanma içinde şiddette varsa kendini koruma altına almak ve delil babinda ise yarar .bende çok çektim bu konuda 5senede anca boşandım

Merhaba çok geçmiş olsun . Ben de bir boşanma yaşadım. Bunlar olmadı anlaşmalıydı . O zamanlar 1 ay içinde boşanma olmuştu. Ben de altınlarımı alamamıştım. Almak için çekişmeli mi açsam diye düşündüm. Yakın bir tanıdığımız kendisi hakimdi. Bana şöyle bir akıl verdi
, istersen tabiki haklarını alırsın fazlasıyla da (bu arada bunlar için çok fazla kanıt vs de vardı) , ama bu adam para için boşanmaktan vazgeçebilir. Süreç uzayabilir . Bu süreçte seni daha da yorabilir ve üzebilir anlaşmalı kabul ettiyse eğer kurtul demişti.
Ben de tamam dedim boşandım hiçbir şey talep etmeden .
İyi ki öyle yapmışım biliyor musunuz
Çalıştığım işin hemen para biriktirdim çünkü onun yükü üzerimden kalkmıştı ve araba aldım ailemin de yardımıyla.
Boşanmadan sonra hatta pandemi patlak verdi 3 -4 ay sonra .
Yani yıllarca boşanamayabilirdik
Boşandıktan 6-7 ay sonra pişman oldu barışmak istedi vs.
Vaktinde herşeyden vazgeçip boşanmasaydım belli ki daha kötü şeyler yaşayacaktım .
Umarım kurtulursunuz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…