Çekişmeli boşanma

Arkadasim merhaba ben başından çok şey yaşamış birisi olarak. Eşim her defasında bana seni istemiyorum diye sınırlı söylüyordu sonra şiddette döndü. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama bende bu surecteyken hamilelik yaşadım sonra kimyasal gebelik olduğunu öğrendim iyiki de kimyasal gebelikmis .hamile olduğumu öğreniyorum tabi ailemi aricam soylicem sancılı bir süreç izin vermiyordu ya sabır çekiyordum . Bir gece lekelenmelerim vardı annemi aradım böyle böyle dedim annem korkma yerleşme kanamasıdir o dedi hemşire teyzem var gelen kanamaya kadar attım oda korkma dedi sabaha muhakkak doktora git dedi . Herneyse bir baktım bu kanama kirmizi olmaya başladı yoğun gelmeye başladı şiddetli bir ağrı duramıyorum çalıştığı kahvehane tarzı cafe tarzı bir yer var oraya gittim sahibi zaten biliyor tanıyor abi izin verdim kötüyüm kanamam var arabaya bindik doktora gittik kese olusmadigi için bişey diyemezler kan değerinden anlicakalr kan sonuçlarında 2 saati bulur dedi biz tekrar bindik arabaya binerkende söyleniyor bana sen beni gozetlemeyemi geliyosun bilmem ne senin aslinda hiç biseyin yok diye nasıl bagriyor bende bir anlık sinirle kes sesini kanamam var açıp gostereyim mi dedikten hemen sonra kafamı dikiz aynasını vurdu başladı gitmeye ben bağırıyorum bırak inicem diye sacimdan tutuyor arabandan kapıyı acip atlicam.diyorum vuruyor kafama en sonunda ben kolumu bulurken bir şey içimden lop diye bir parça gibi böyle yoğun bir balon patlar gibi anlatamam bu duyguyu hissi ama bir anda kanlar boşaldı ve ben ozaman o halimle kanlar akarken sokaklarda kaldım yolda siginicak bir market ararken o halimke akkimda olan tek şey bu adamın evladima bir baba olamicagini ben o an kimyasal gebelik ecirdigimi bilmiyordum öyle kötü oldum ki yani diyeceğim bana eş olamayan birisi asla baba olmaz ailesine asla laf kondurmuyrodu sana bundan bunu yapıyorsa sakın isteme ben çok pişmanım sen de bu hataya dusme kardeşim

Seven adam karısını ailesiyle bir tutmaz eğer ailesine laf soylicek.duruma getiriyorsa suç sende değil ondadır çünkü dengeyi bulamamıştır . Ve beni asla yanlış anlama evlat başka hiç biseye benzemez . Ama o adam babalık yapmaz sen tek başına buyituceksin hamileyken ben bakarım ederim diyosun ki yaparsın ama çok zorlanicaksin belkide başka bir hayatın olamicak evlat tabiki önemli ama seni bu adam daha yeniyken yarı yolda bıraktı ki çok yipranicaksin . Kendi ailen nasıl sana destek çıkarlarmi onu düşün doğurduktan sonra hemen calisamazsin ailenle yaşaman gerekicek.lutfen herşeyi çok ince düşün

Adam seni istemiyor sen babası ile büyüsün diyosun kardeşim . Sen onun bütün ihtiyaçlarını karsilicaksin o ailesi ile muhattap olucaksin belki seni istemeyen bir adam kendisine bir metres yapicak ozaman ne olucak sen evde o keyif derdinde olucak şuan kizabikirsin ama lütfen kızma ben de senin gibi çok temiz duygularla bakıyordum . Ama benim içimden geçtiler biliyor musun beni yaşarken öldürdüler . Biz kadınlar halimizden anlayan varlıklariz . Her kadın hayalini kurduğu evlilik yuva ister ama adam sana belli.ediyorsa lütfen sinyali gör benim gibi görmemezlikten gelmeeeeee yalvarırım. Öyle şeyler yaşadım ki sen yaşama belkide ileride benden kötüsünü yazabilirsin . SENİ İSTEMEYENİ İSTEMEEEE ADAMA SANA BLOF YAPİYOR SEN ONA.İTAAT ET SOZUNDEN CİKMA DİYE BELKİDE AİLESİ İLE YASATİCAK SENİ İLERİDE KANMA KANMA ADAM SANA HAMİLELİKTE BUNU YAPİYOSA BİLKİ SENİ KORKUTMAK İCİN KORKMA YALVARİRİM SEN SUS KOLESİ OL DİYE SAKİN İNANMA.AYAKLARİNİN USTUNDE DUR . ALDİRMAK OSTİYOSANDA ALDİR KİMSE SANA KİZAMAZ HAKKİ YOK. BABALİK YAPMAYAN BİR ERKEGİN COCUGUNU DOGURMUYOSUN DİYE SANA KİMSE ON YARGİLİ DAVRANAMAZ HAYAT ZOR YASAM ZOR

Çok enterasan sitenin sahibi neden böyle bisey yapıyor? Bunu siz nasıl biliyorsunuz

Elektronik kelepçe gerçekten bilmiyordum bunu avukat bile bana söylemedi gerçekten bu bilgi için çok teşekkür ederim size .Şuanda sessizligimi benim çevreme karşı bozdum yaşadığım herşeyi anlatıyorum herkes okadar destek oluyor ki anlatamam hep bu şeyden dolayı kendimi yalnız hissetmiştim ailem.disinda ama öyle olmadığımi anladım umarım bu şey sonuçlanınca burdan aciklamak nasıl olur

Nasıl yani çekişmeli boşanmada sana verilmedi mi ona bir ceza verilmedimi

Nasıl yani çekişmeli boşanmada sana verilmedi mi ona bir ceza verilmedimi
Ben kafaya taktım çok acı çektim öyle böyle değil bir kadın evliliğinde yaşamadığı şeyleri yaşadım ben bu kısa sürede onunda çekmesini istiyorum .hakim vermesin altınları eşyalarımı asla sorun değil ama ceza alsın istiyorum sacimdan kopardığı saçların cezasını ödesin istiyorum. Onun yüzünden ben sağlığımı erteledim iki senedir yumurtaliklarimdaki.kistler 3 cm den 11 cm çıkmış . Yanlış anlama lütfen doktora gidicem devlette en iyi doktor bulunduğum bölgemde bir erkek ilk çıktığım doktor bile bana diyor ki o doktora cikmalisin senin için kağıt yazicam bunu benim gönderdiğini ilet dedi kadın doktor ama eşim olucak o insan erkek doktora cikmicaksin seni muayene edemez bilmem ne diye doktora gitmedim ya kavgadan gürültüden kısacası vermesin hiç bişey onun ne altinina ne parasına kaldım ama kaynanam bile olucak o kadın millete biz o altınları ona vermeyiz onlar abisinin çocuğuna kalıcak evlenirken gitmeseydi diye kendi eltisine söylemiş şimdi bana şöyle bunu diyen insanlar hiç bişey çekmesin mi

Çok haklısın zaten bu olay olunca ailemin yanına geldim ama malesef konum gereği 1 km gerimde . Konu gerçekten altın değil yanlış anlama konu o beni üzdü beni maf etti artık bende oda üzülsün istiyorum vermesin hakim hiç bişey ama ceza versin içeri atsın bunu istiyorum yoksa o hayatıma girmeden önce zaten kendi ayaklarinda duran çalışan birisiydim . Beni isimden dahi etti tazminatımı bile iş yerimden alamadim emeklerimin karşılığını oyuzden şimdi sıra bende ben geçen güne kadar korkarak bir hayat yaşıyordum buraya yazmadan önce ama şimdi canım yandoyaa onunda yanacak

Merhabalar öncelikle çok geçmiş olsun inşallah biran önce hem bu adam görünümlü yaratıktan hemde ailesinden kurtulursunuz. İlk öncelikle boşanma davası açılıyor davalarda asıl masraflı olan kısım avukat tutma kısmı avukatın ödemesi yapılınca mahkeme 3000 gb birşey siz mahkemeyi açınca bu 3000 siz ödüyorsunuz ama o da avukat tutacak mecburen çekişmeli olacaksa yani o da masrafa girecek siz fazladan 3000 gb bir meblağ ödeyeceksiniz sadece onu da başınızın gözünüzün sadakası olarak düşünün bence biran önce kurtulun da boşanma davasından sonra ziynet eşyaları için (altın, mahir, düğünde takılanlar) bunlar için ayrı dava açılıyor ikisi farklı dava durumu amaaa karşı taraf anlaşmalıya ikna olursa o zman mal paylaşımı dahil herşey tek mahkemede halloluyor çekişmeli olursa önce boşanırsınız sonra mal paylaşımı davanız görülür herşey ikiye bölünüyor ya yarısını verecek ya da yarı eşyanın parasını o yüzden rahat olun

millete ne bakıyosun sen onlara malzeme lazım pislikler herkes kendi kapısının önünü süpürsün seni konuşanların çoğu kendi mutsuz evliliklerinde çürüyordur emin ol. Çocuğum için bu evlilige sabrediyorum diyenlerle dole etraf sen mi istedin böyle olmasını kavun karpuz mu ki bu evlilik dışardan bilelim içine girmeden
boşver kardeşim eger ailen arkandaysa dağ gibi duruyorlarsa da çok şanslısın. Ki kaldıki çocuğun da yok anladığım kadarıyla. Altınları onların olsun sen mutluluğa huzura bak.

Ne güzel bilinçlisiniz tebrik ediyorum.kangrenden kurtulmuşsunuz.geri dönmemek ile de burdaki bir çok kadından level atlamışsınız

Allah belasını versin inş da kimseye bela olamasın. Hiçbir şey olmaz korkma. Çok üzüldüm ya resmen canavar! Çekişmeli boşan bundan zaten. Her yaptığını anlat ki kararda yazsın bir daha kimseyle evlenemesin. Aynen buraya yazdığın gibi anlatırsın. Aç susuz bırakıyordu ekmek parasını kazanmak için yaptım dersin. Gece gece sinirimi bozuldu.

Merhaba , evlendikten sonra biz hiçbir şekilde evliyken bir eşya dahi alınmadı bizim üstümüze , sadece eşime araba aldılar onuda benim mehir hakkimla aldilar diye tahmin ediyorum . Arabayı alırken kayinpederimin üstüne yapmışlar arabayı böyle çakal köpekler. Biz köy düğünü yaptık bizim taraftara düğün oldu onların tarafında da benim düğün videolarimda bilezikler elimde gözüküyor ama o tarafta kendi tarafınnin düğün videosu onlarda . Neyse her watsap konuşmalarında altinlarimi mehirimi vermediniz diye sürekli belirttim kendiside zaten bazı mesajlarda bunu kabul ediyor . Açıkçası gözüm altında değil arkadaşım . Çok çektim biliyomusun çok rezil oldum bir kadın olarak sadece istiyorum ki canı yansın desin ki eşime ben bunları yaptım yapmasaydim karşılığı bu olmicakti diye düşünsun istiyorum korksun istiyorum . Benden sonra olurda hayatına birisi girerse bu korkuyla mahkemede alicak cezayla işte vs ile o kişiye bunları yapmasın diye içimdeki öfke birazda onun böyle burnu surtsun istiyorum . Bana insan olamadı bari burnu surtsun kaderinde varsa ikinci evligi o kadına bari iyi davranması için korksun istiyorum . Gerçi bu saatten sonra o bizim buranın ne beldesindeki kızlarla evlenir nede kendi koyundeki kızlarla herkes onların fena ailesinin de böyle oldgunu biliyormuşlar bizi kimse uyarması ahhhhhh

Bakın bende yakın zamanda boşandım ilk düşünce her zman sizin de dediğiniz gibi can yakmak oluyor ama biliyor musunuz siz Allah'a havale edince sizin düşündüğünüzden bile güzel bir intikam veriyor Hz Allah o kişiye benimde boşanırken çok canım yandı çok edepsizlikler yaptı karşı taraf iftira üstüne iftira ama ne oldu ben yine masum olduğumu kanıtladım ben ve kızım evimden sadece üzerimizdeki kıyafetler ile çıktık çocuğumun eşyalarını oyuncaklarını bile vermedi şerefsiz adam ama ne oldu o kişi evden çıkacaktı güya ev sahibi kontratı bozmadı o evde bizim anılarımız ile oturmaya devam ediyor siz boşverin kendinize ve kurmak istediğiniz hayata odaklanın emin ol Hz.Allah senin yerine intikam alacak zaten ömrünüz

Allah aşkına ne altını ya kaç kurtar kendini sakın çekişmeli açma. Çık yıpranırsın bu sana başka şeyler de yapar belki boş ver boşan izini kaybettir

umarım yaşadığın kötü şeylerden sonra senin ve bebeğinin güzel bir hayatı vardır . Umarım belkide en büyük cezayi Allah vericek belkide karma dediğimiz o şeyde nasibine düşünü alicak . Gün geçtikçe kalbimdeki olan o kötü hissi yavaş yavaş zaten kaybediyorum bazen bir bardak kahve içerken istemsizce bana yasattiklari geliyir ve sonra onun hakkında bir kaç şey duyduğumda başına geldiklerini duyunca ozaman ilahi adalet yavaş ama can alıcı bir sekikde bedelini odeticek diyorum .tek istediğim mutlu olmak isterse o hiç uzulmesin ama sadece kendimin mutlu olmasını istiyorum

Zaten şu şekilde ben asla yaptıklarımı yaşadıklarımı asla saklamiyorum çünkü herkes beni ve ondan önceki hayatımı biliyor. Eskiden çekişmeli açsam mi diye düşünüyordum çok korkuyordum . Ama şimdi diyorum ki kendime ben bir kadın olarak sadece yuva istedim mutlu olmak istedim çocuğum olsun ailem olsun istedim çok şey istemedim . Hepimiz kadınız hepimizin hayali bu yönde. Ama arkadaşım bu kadar intikam alma sebebim nedir biliyomusun. Bu pislik esc düşkünü bir hayvandi. Ben telde numaralar bulurken bile kadınlara yazıyordum . Alllah aşkına karşımdaki kadın esc ama kadın diyordum bunu. Ne suçu var parayla yapıyor benimkisi de pislik var kadın durup dururken nerden bulacak diyordum . Kadına bile diyordum ki bak arkadasim ben onun esiyim seninle yattimj bana bunları yaşatıyor sorduğumda bana senin yazdığını söylüyor bak bana doğruyu söyle sadece doğruyu söyle seni hiç bişey dahil etmicem diyorum kadın bana diyordu kocan beni tanımadığı için yatmaktan vazgeçti ama başkasıyla yattığını biliyorum dedi şimdi ben bunun donuna kadar almiyimda napayım yediğim dayaklara mi üzüleyim aç sussuz biraktiginami ailemin rezil olmasına mi mesleğim vardı ondan oldugmami hamgisine ay ben kafayı yemek üzereyim kizlar valla nasıl bir beladır bu nasıl bir imtihandır 28 yaşında saçlarım beyazladi

Hadi kendi mi geçtim annem ya öyle bir üzülüyor ki bana üzüldüğümü belli etmemek için çabalıyorum oda beni teselli edicek diye 58 yaşında kadın sırf mutlu olayım diye yapmadığı kalmadı ama nezaman ansızın yalasalam hep agliyor neden agliyosun diyorum sana şimdi bundan donuna kadar almicamda napcam giderim o paranın bir kısmıyla durumu olmayan bir aileyi sevindirim nafakami nafakayada ihticayim yok ama versin bana verdiği parayı giderim okuyan bir çocuğa vererim o bana vermese esc gidicek . Doğru degilmi benmi yanlış düşünüyorum . Zaten ne sevgililer ne evlilikte aldıysa 3 tane kıyafet aldı birde mutfağa aldığı gıda onun dışında bir küpe almadı bir hediye almadı köpek

O yaptıklarının bedelini çekiyor zaten. Böyle rezil bir hayatı tercih ederek başlamış belası.
Senin de iyi ki böyle bir mikroptan çocuğun olmamış. Gencecik kadınsın. Bundan bir boşan hiç evlenmemiş gibi olursun zaten. Dön ailene işine. Saçlar bir boyaya bakar. Mutlaka terapi al asıl ruhuna odaklan onu iyileştir. Sonra yine hayallerin gerçekleşir. Ama bundan mutlaka kurtul.

Cok haklısın senin icinde üzüldüm bende malesef üzüntüden kalbi durdu bebegin kürtaj olucam ve böyle adamlardan uzak durmak en hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…