Çekişmeli boşanma

Hayret içinde okudum. Öncelikle ailenize söyleyin ve bir avukat mutlaka tutun. Sizden mal ve eşya kaçıramaz. Hukuken bu mümkün değil boşanma sırasında hakimden eşyalarınızı alamadığınızı kendisinin mal paylaşımına yanaşmadığını mutlaka beyan edin ki hakim darp raporu neticesinde sizden taraf olacaktır. Eşyalar yasalara göre eşler arası paylaştırılır. Vermesin mahkemede vermek zorunda kalacak. Ayrıca ağzından bir itiraf almanız da mahkemede işinize yarayacaktır. Kendisine bir mesaj atın." Bana takılan altınlarımı ve çeyizlerimi istiyorum" diye. Bu kadar öfke kontrolü problemi olan bir eş mutlaka size vermiyorum gibi bir yanıt verecektir. Yazışmayı whatsapp üzerinden yapın ve ekran görüntüsü almadan önce mutlaka numarasını silin. Numarası görünür bir şekilde ekran görüntüsü almanız gerekiyor mahkemeye delil olarak sunabilmek için. Kendisi hakkında uzaklaştırma kararı da çıkarın bunlar hem güvenliğiniz için hem de delil niteliğinde sayılır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…