ÇATLATMA İGNESI YAPTIRANLAR

ilaç sırasında pek bişey anlamıyosun. söylenılen ilişkiler olduktan sonra belirtilerine dikkat et
Eczacı bana ilaç içince karın ağrısı demişti ama bilmiyorum yaşamadım. Pek kafaya takmayacam psikolojik oluyo hep cnm

hayır yapmadım canım. pazar günü yapacagım. 12.gün pazar
ama yapmamak için içim içimi yiyo

beyaz beyaz akıntım var. iğnedenmi sence?9.gün bugün
Canım losyon gibimi benmde 10. Gün ben dayanamayıp dün yaptım ipince çizgi cıktı hala iğnenin etkisidir muhtemelen

Canım losyon gibimi benmde 10. Gün ben dayanamayıp dün yaptım ipince çizgi cıktı hala iğnenin etkisidir muhtemelen
evet ozaman iğneden
ve hafıf kasık agrısı oluyo sankı regl gibi ama değil. bide vajına hep ıslak

evet ozaman iğneden
ve hafıf kasık agrısı oluyo sankı regl gibi ama değil. bide vajına hep ıslak
Canım iğnenin etkisi gecmemismidir ya benm 10 gün oldu hala yarın kan yapsam çıkarıldı bende senin gibiyim içim içime sığmıyor ama bi yndanda karnım ağrıyınca hasta olcm saniom

Canım iğnenin etkisi gecmemismidir ya benm 10 gün oldu hala yarın kan yapsam çıkarıldı bende senin gibiyim içim içime sığmıyor ama bi yndanda karnım ağrıyınca hasta olcm saniom
belirgin bi şekildemi ağrın var
sızı gibimi?
12.gün yapılabilir diyorlar canım.ctesi yapabilirsin
gec olsun ama olumlu sonuclansın ıns.

belirgin bi şekildemi ağrın var
sızı gibimi?
12.gün yapılabilir diyorlar canım.ctesi yapabilirsin
gec olsun ama olumlu sonuclansın ıns.
Inşallah canım benim aynen bildiğin adet ağrısı gibi agrım var inşallah buraya olumlu sonuçlarınızı yazarız perşembelerin yüzü suyu hurmetine

Kızlar ben kan testı verdım saglık ocagında ama sonuc cıkmadı bugun

Saglık ocagında da hemen cıkıyordu da bılemedım gunduz halledeyım dedım gıttım cıkmamıs barkod u aldım bakıyorum ara ara cıkmamıs henuz bı daha baktım suan cıkmamıs

Saglık ocagında da hemen cıkıyordu da bılemedım gunduz halledeyım dedım gıttım cıkmamıs barkod u aldım bakıyorum ara ara cıkmamıs henuz bı daha baktım suan cıkmamıs
Heyecnlndm bak valla inşallah vardır da evde mutluluk cigliklarib olsun bugün kaçıncı günündu

Rabbım hepımıze yasatsın o mutlulugu bunları duymak bıle benım ıcın mutluluk ne dıyelım kısmetımızde ne varsa artık İğne den sonra 14.günüm canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…