ÇATLATMA İGNESI YAPTIRANLAR

benim doktorum cok gariptir ki .36.saatte ilişki olsun gerisi önemli değil dedi. tabi ben riske atmak istemedim. iğne günü ,36.saatinde ve ertesi günü 3gün şeklinde değerlendirdim
Canım şu andada değerlendirmeye devam edecekmisin ben ediyorum gün aşırı iliskiye

Canım şu andada değerlendirmeye devam edecekmisin ben ediyorum gün aşırı iliskiye
canım valla en son ilişkim 3.günüydü birdaha olmadı.çünkü yumurta çatlayınca 1gün ömrü var zaten.boşunaymıs gibi geliyo. o yüzden çok üstüne düşmedim bidaha..
iğne den sonra çok agrı sancı oldu mu sende?
benım çatlıycagı zaman anladım ilişki sırasında bile zorlandım ve ertesi sabah gaz gibi sancı vardı.bir dahada ne agrı ne sancı oldu?
herkes bende batma seyırme var dıyor bende hiç bişey yok

Canım aynen karnım ağrıyor aynı adet ağrısı gibi şu anda bile devam ediyor acayip şekilde akintim oluyo ama afedersin losyon gibi şeklinde

Tam tersi olmayacakmi o değerlerin . C koyu t ye bakmak lazım değil mi sanki ? Net göremedim ama senin t çok koyu çıkmış.

Aynen kuzum haberleşelim bazılarında hiç belirti olmadan hamile oluyorlar sakin strese girme kişiden kişiye degisir
Valla O kadar tek çizgi gördümki hep aynı seyı yasıycam yine saydırcam bütün gün.hayırlısı inşallah hakkımızda

Kızlar çok afedersiniz bilmediğimden soruyorum iki gündür iç çamaşırım da ıslaklık oluyor ve acayip derece ilaç kokuyor. Çamaşır ilacından mı desem aynı ilaç aynı yıkama. Öyle oldugunu dusunmuyorum iğneden mi acaba böyle olan oldu mu?

koku varsa enfeksiyon diye biliyorum yanlıs yönlendirmek istemem.çoğunluk öyle dicektir.

Canım benimde ığne yaptırdıktan iki üç gun acayip senin gibi olmuştu

Valla az daha bekleyım bı kez kan testı verıcem artık pek umudum yok ıgnedense yenı yenı gecıyosa dıyede dusunuyorum etkısı bugun 12.gün

Valla az daha bekleyım bı kez kan testı verıcem artık pek umudum yok ıgnedense yenı yenı gecıyosa dıyede dusunuyorum etkısı bugun 12.gün
canım bugün idrar tesi yapsan cıkar. 12.gün ideal zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…