• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ÇATLATMA İGNESI YAPTIRANLAR

Hıc bısey yapmadım heyecanım kalmadı acıkcası yarın sadece bı kan testı verıcem o da meraktan oldugunu dusunmuyorumda 🤷🏻‍♀️

Hıc bısey yapmadım heyecanım kalmadı acıkcası yarın sadece bı kan testı verıcem o da meraktan oldugunu dusunmuyorumda 🤷🏻‍♀️
Canım bende yarın 10 günüm dün test yapmıştım gine çok hafif silik çıkmıştı bende hafta sonuna kan vermeyi dusunuyrm bende umudum yok adet sandım bsaldı bile:(

Benım gogus ucum bıraz hassaslastı ama ıgnedendır dıye dusunuyorum gerısınde bı agrı falan yok sadece ucları. Insallah olumlu sonuc alırsın belkıde adet sancısı degıldır🌸💕😇

Benım gogus ucum bıraz hassaslastı ama ıgnedendır dıye dusunuyorum gerısınde bı agrı falan yok sadece ucları. Insallah olumlu sonuc alırsın belkıde adet sancısı degıldır🌸💕😇
Inşallah canım ya buraya olumlu sonuçlarınızı yazarız canım:)

kızlar günaydın
benımde bugün 9.günüm
sırf meraktan ovulasyon yaptım ama çizgi neredeyse silik bile değildi..iğne etkisini kaybetmeye başlamış artık ve gebede değilim.eğer olsaydım çift çizgi belirgin olurdu ovulasyonda da diye düşünüyorum

kızlar günaydın
benımde bugün 9.günüm
sırf meraktan ovulasyon yaptım ama çizgi neredeyse silik bile değildi..iğne etkisini kaybetmeye başlamış artık ve gebede değilim.eğer olsaydım çift çizgi belirgin olurdu ovulasyonda da diye düşünüyorum
Bence daha erken sakin kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun daha belli olmaz daha 12. Gün kan bktir bnce

Bence daha erken sakin kötü düşünme iyi düşünki iyi olsun daha belli olmaz daha 12. Gün kan bktir bnce
pazar 12.günüm canım bakıcam kısmetse.Ama bu ay cok istedim gerçekten rabbim biliyorr yaa.
sen nasılsın varmı bı belirtin falan durumlar nasıl

Canım aynen karnım ağrıyor aynı adet ağrısı gibi şu anda bile devam ediyor acayip şekilde akintim oluyo ama afedersin losyon gibi şeklinde
benimkiler çatlamıştı ama adet günümü bekliyorum ama hastalanacakmışım gibi karnım belim filan ağrıyor,hamile değil miyim acaba?

ayy inşallah hepimiz müjde alırız,herkes sonucunu yazsın buraya.

benimde göğüs uçlarımda hassasiyet var ama hamilelikten mi adetten mi bilmiyorum.
İnşallah hamileyimdir.Aileme bile söylemeden ilk buraya yazıcam söz:):anneadayı:

benım 12.günüm pazar günü. ama hiç bi belirtim yok.sadece arada bel agrısı var vajınam hem ıslak.beyaz akıntı var ara ara

Canım merhb. Çatlatma iğnesini neden vurdurdun senin sorunun neydi tam olarak bende pazartesi iğne yaptırcamda

Back