ÇATLATMA İGNESI YAPTIRANLAR

Bnde 3 gun oldu igne olali umudum da yok kafamdan attm olmasa da yapacak bisey yok nasip degil demek

Merhaba ben aranıza yeni katıldım yumurta gelişme geriliği vardı. Bu ay ilk defa klomen kullandım 2 olgun yumurtam oluştu çatlatma iğnesiyle ikisinin de çatladığı görüldü kontrolde. Bugün iğneden sonraki 10. günüm ama pkos nedeniyle 37 günde adet oluyorum iki aydır . Acaba yine öyle mi olur yoksa yumurtalar gelişip çatladığı için erken mi hesap etmek gerekir. Bir de erken gebelik testi aldım en erken ne zaman yapmalıyım sizce ? Cuma günü kan tahlili yapılacak ama ben sanırım sabredemeyeceğim Erken gebelik testinden olumlu sonuç alan var mı ?

Kızlar günaydın. birşey sormak istiyorum. ben geçen ay çatlatma iğnesi vuruldum.tutmadı 16.gün regl olmuştum. Bu ayda vuruldum iğne aynı şekilde. iğnenin 12.günü idrar testi yaptım negatif..hamile değilim diye birdaha yapmadım test. ama bugün iğnenin 17.günü hala adet olmadım. normal mi bu durum sizce. 2 -3 kez çatlatma iğnesi vurulanlar hep aynı günde mı adet olmuştu

Canım adetin geçtimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…