ÇATLATMA İGNESI YAPTIRANLAR

Ben ıgneden sonra hemen hemen butun belırtılerı yasadım ama suan şunlar şunlar var dıyemem göğüs uclarımda bıraz hassasıyet var bıde asırı uykum gelıyo ekstra bısey yok o yuzden umudumda yok zaten belkı bu belırtılerde soguktan falandır

Haha Canım valla bende . Ama şu an adet olacakmışım gib agrım var aman hayırlısı taka taka ne hale geldim :))

Yani iğnedeyken resmen hamileyim dedim iştahım açıldı (sanki kapalıymısgibi ), kasık agrısı, duygusallık gibi vs vs ne varsa yani. Ama 13.gün geldi hepsi gitti bilemiyorum o yuzden hiç bi belirti yok

Bılmıyorum kı kahverengi akıntı gibi geldi olacam sanırım neyse kısmet Daha kan sonucunu gormemıstım

Ama böyle akıntı gibi geldi leke gibi değil bilen hiç kimse yok mu acaba konulara goz atıyorum suan

Dua et olur mu ne olursa olsun en hayırlısı olsun. Rabbım ınsallah sanada ıyı haberler almayı nasip eder yuvanıza mutluluk verir saglıklı sıhhatlı bebısler nasip eder guzel kalpli arkadasım

Dua et olur mu ne olursa olsun en hayırlısı olsun. Rabbım ınsallah sanada ıyı haberler almayı nasip eder yuvanıza mutluluk verir saglıklı sıhhatlı bebısler nasip eder guzel kalpli arkadasım❤
Canım benim inşallah kurban olduğum Rabbim perşembe nin güzel hurmetine bize hayırlı bebisler versin canım benim Allah razı olsun sanada eşinle beraber mutlu huzurlu bereketli yillariniz olsun birde bol bebisli:)

hayır yapmadım canım. pazar günü yapacagım. 12.gün pazar
ama yapmamak için içim içimi yiyo

beyaz beyaz akıntım var. iğnedenmi sence?9.gün bugün
hiç bilmiyorum cnm yaa

Kızlar biraz önce kan testi yaptırdım bugün 13 . Günümdü hadi hyirlisi

Yok canım benim hicbir zaman olmucak artık anladım ben çok yoruldum biktim artık adetine 2 gün var 1.20 cıktı
Öyle deme canım hepimiz çok yorulduk ama napalim hayırlısı bu aya nasip değilmiş demek ki Rabbimden umut kesilmez ne kadar zamandır istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…