- 17 Mayıs 2022
- 131
- 32
- 28
- 27
Amin canım inşallah seninde herşey gönlünce olsun bir an önce hamile kalırsın inşallahİnşallah rabbim isteyen herkess versin inşallah sağlıkla kucağına alirsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallah seninde herşey gönlünce olsun bir an önce hamile kalırsın inşallahİnşallah rabbim isteyen herkess versin inşallah sağlıkla kucağına alirsin
Bende yaptım geçen sene tutmadı kismet o zamana kadar inşallah bulunurHım anladım bizim tüp bebek ondan tedaviniz yarım kalmasın dedim ozaman bidahaki ay inşallah bulursunuz
İnşallahAmin canım inşallah seninde herşey gönlünce olsun bir an önce hamile kalırsın inşallah
İnşallah canım daha önce tüp bebek tedavisi oldun doğrumu anladimBende yaptım geçen sene tutmadı kismet o zamana kadar inşallah bulunur
Evet oldumİnşallah canım daha önce tüp bebek tedavisi oldun doğrumu anladim
Peki tüp bebekten aşilamaya geçiş yapmışsın canım yumurtalar mi catlamiyor skntimi orda yani sorun neydi araştırıldımi özel değilse tabiEvet oldum
Aşılama hiç yapmadım değerlerin düşük diye benim amh değerim 049 düşük yumurta çalışmıyorPeki tüp bebekten aşilamaya geçiş yapmışsın canım yumurtalar mi catlamiyor skntimi orda yani sorun neydi araştırıldımi özel değilse tabi
Canım ovitirellemi arıyorsun elimde Var istersen cumartesi verebilirim ankaradaysanızAşılama hiç yapmadım değerlerin düşük diye benim amh değerim 049 düşük yumurta çalışmıyor
Anladım canım Allah büyük herşey gönlünce olur inşallah hastane ve doktor çok önemli gerçekten detaylıca arastirmani oneririmAşılama hiç yapmadım değerlerin düşük diye benim amh değerim 049 düşük yumurta çalışmıyor
Ben gene düşünüyorum yaza kadar belki siz biliyorsunuz hangisine gideyim İstanbul olabiliyorAnladım canım Allah büyük herşey gönlünce olur inşallah hastane ve doktor çok önemli gerçekten detaylıca arastirmani oneririm
Bana şimdi lazım ama diğer ay içinde alabilrimCanım ovitirellemi arıyorsun elimde Var istersen cumartesi verebilirim ankaradaysanız
Şoyle anlatım canım benim eşimde sorun vardı ilk tüp bebek tedavim İstanbul koç üniversite hastanesinde oldu rapor hakkımız varmış. Söylenmedi bizde cahiliz daha yeni öğrendik hastaneyi esime tedavi yapılmadan ameliyat dendi benden 13 tane yumurta çıktı ve hepsi minik minikti yalap şalap 10 günde herşeyi yaptılar ve şöyle diyim opu gununden önce benim bı kactane yumurtam çatladı eşimden sperm çıktı ama düşün 9 yumurtadan 2 tane dollendi onlarda 5.gune gelmedi 2 seneden sonra eşimden çıkışlar başladı çok şükür araştırmalarım sonucunda acıbadem Atakent Turgut Aydın'a gittik çok şükür orda sperm bulundu eşim 8 kere test verdi 1 buçuk ay sadece iğne kullandım hemen aniden olmadı herşey farklı bı tedavi kullandı doktor 20 yumusra toplandı 15 tanesi denendi 10 tane dollendi geriye 6 tane kaldı hepsi 1 kalite ilk seferde tuttu çok şükür hepsi saygılı. Hastane güzel. Memnun kaldık baya doktor hemen rapor çıkartalım size dedi biz sormadan çok pozitif bir insan. Arastirmani oneririm instegram sayfası falan var canimBen gene düşünüyorum yaza kadar belki siz biliyorsunuz hangisine gideyim İstanbul olabiliyor
Benimde rapor hakkım serdar koç ona düşünüyorum bakalım yene deŞoyle anlatım canım benim eşimde sorun vardı ilk tüp bebek tedavim İstanbul koç üniversite hastanesinde oldu rapor hakkımız varmış. Söylenmedi bizde cahiliz daha yeni öğrendik hastaneyi esime tedavi yapılmadan ameliyat dendi benden 13 tane yumurta çıktı ve hepsi minik minikti yalap şalap 10 günde herşeyi yaptılar ve şöyle diyim opu gununden önce benim bı kactane yumurtam çatladı eşimden sperm çıktı ama düşün 9 yumurtadan 2 tane dollendi onlarda 5.gune gelmedi 2 seneden sonra eşimden çıkışlar başladı çok şükür araştırmalarım sonucunda acıbadem Atakent Turgut Aydın'a gittik çok şükür orda sperm bulundu eşim 8 kere test verdi 1 buçuk ay sadece iğne kullandım hemen aniden olmadı herşey farklı bı tedavi kullandı doktor 20 yumusra toplandı 15 tanesi denendi 10 tane dollendi geriye 6 tane kaldı hepsi 1 kalite ilk seferde tuttu çok şükür hepsi saygılı. Hastane güzel. Memnun kaldık baya doktor hemen rapor çıkartalım size dedi biz sormadan çok pozitif bir insan. Arastirmani oneririm instegram sayfası falan var canim
Hayırlısı canım seninde evet rapor hakkin varBenimde rapor hakkım serdar koç ona düşünüyorum bakalım yene de
Ben vurduralı 8 gün oldu.Baktım yok bulsanız bile artık geç olmuştur bence diğer aya kaldı siz ne zaman yaptınız iğneyi
Nerden buldunuzBen vurduralı 8 gün oldu.